fain2daniel
Redeemer and Destroyer
- Učlanjen(a)
- 19.01.2006
- Poena
- 785
What?Evo gledan defiance.. losa serija ali zanimljiva 😉 3/10
Ja veći krš seriju odavno nisam gledao,ne vredi ni sekunde provedene pored ekrana.....Evo gledan defiance.. losa serija ali zanimljiva 😉 3/10
SoA S07E04 odgledao i sprema se pakao nakon ovog
Pa prva sezona jeste pomalo odvratna, ali druga je bolja jer su zakuvali dosta.. suits sam pogledao jednu sezonu i to mi nije toliko losa serija.. jaza bas si hater..Dominion sam uspeo jedva da odgledam Pilot,bilo je to teskih 45 minuta...
Defiance sam odgledao 7-8 epizoda prvog serijala 😉
Da čitao sam na par foruma da su se malko popravili u drugoj sezoni...Ko zna možda Defiancu dam i drugu šansu 😉Pa prva sezona jeste pomalo odvratna, ali druga je bolja jer su zakuvali dosta.. suits sam pogledao jednu sezonu i to mi nije toliko losa serija.. jaza bas si hater..
Pa ja sam ubedjen da je dosao neki drugi tip da resava seriju mnogo mi se nesto iskomplikovali u 3ep..Da čitao sam na par foruma da su se malko popravili u drugoj sezoni...Ko zna možda Defiancu dam i drugu šansu 😉
suits sam pogledao jednu sezonu i to mi nije toliko losa serija.. jaza bas si hater..
Odgledah sinoć prve dve epizode serije Mixology na Fox-u. Nije loša serija na prvi pogled.
Mada mi se definitivno čini da je trenutno kriza što se tiče ove forme televizijske zabave. Sve nove serije tog tipa ne mogu da se porede sa starima.
Gotham S1E2 ne deluje nesto bas ubedljivo, gluma na nivou Arrow-a u prvoj sezoni. Jedini interesantan lik mi je Pingvin, dok onaj detektiv Bulok vec pocinje da me smara.
Izašao HD snimak za Lucy,večeras se gleda 😉
Joj pogrešna tema...HvalaKakve to veze ima sa serijama :sceptic:
The Strain ne valja i limunada je jer je maska mastera losa (a jeste losa)?
Pogledao sam sve emitovane epizode The Knick-a i onako - manje-više može i da prođe. Priča jeste zanimljiva, ali sama serija nije ništa spektakularno. Čak se uslovi života u Americi 1900-te i ne razlikuju puno od ovih u Srbiji 2014-te.
Vidiš da sam tačku stavio. Dakle maska je bezveze . (tačka) Serija je limunada (glup izraz, trebao sam neki bolji).
Evo jedne dobre kritike Sodenbergovor rada na The Knick http://www.vulture.com/2014/09/steven-soderbergh-the-knick-directing-race-riot.html . U potpunosti se slažem sa ovim konstatacijama da je čovek u uslovima koje ima napravio masterpiece.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari