Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ae pomagajte ubi me devojka... evo pogledali smo sve ove zenske serije koje sam mogao da nadjem.. ona uglavnom voli vampire vukodlake i vestice a jos mora da bude malo kici i da se volu posle sisanja ako je moguce.. za sada smo pogledali teen wulf, vampirske dnevnike, orginale, true blood, charmed, i jos nekih par odvratnih serija kojima ni ime nisam zapamtio jel ima nesto na foru da pruza neku zabavu?

hahahah,nije ti lako :d bolje napravite neki kompromis,ako tako nastavite ona ce uvek da iskopa neku teen seriju 🙂
gledajte game of thrones,znam dosta devojaka koje se loze na tu seriju 😀

Ae pomagajte ubi me devojka... evo pogledali smo sve ove zenske serije koje sam mogao da nadjem.. ona uglavnom voli vampire vukodlake i vestice a jos mora da bude malo kici i da se volu posle sisanja ako je moguce.. za sada smo pogledali teen wulf, vampirske dnevnike, orginale, true blood, charmed, i jos nekih par odvratnih serija kojima ni ime nisam zapamtio jel ima nesto na foru da pruza neku zabavu?
Nije serija, ali lakše po tebe, kraće traje a uspeces da zadovoljis njenu potrebu za krvlju. Only lovers left alive. U potpunosti se uklapa u to sto si napisao.

hahahah,nije ti lako :d bolje napravite neki kompromis,ako tako nastavite ona ce uvek da iskopa neku teen seriju 🙂
gledajte game of thrones,znam dosta devojaka koje se loze na tu seriju 😀
Lako je vama mene da sprdate sada 😉 pogledao sam game of thrones solo , ne mogu opet da ga gledam kad znam da ce pola njih da rikne nije zanimljivo sada 😉

Lako je vama mene da sprdate sada 😉 pogledao sam game of thrones solo , ne mogu opet da ga gledam kad znam da ce pola njih da rikne nije zanimljivo sada 😉

pa gledajte onda neku koju niste gledali 🙂 fargo je dobra,ima krvi,ima zena... :d a nije duga,10 epizoda.

Ae skidam obe, hvala !

Au to smo poceli gledati pa joj se nesto nije svidjalo valjda su ona dva brata ruzna ili tako nesto je bilo..

Ae skidam obe, hvala !
Imaj na umu da ih predlazem samo kao nesto slicno ovome sto trazis, nikome ko zeli da ostane normalan ne predlazem da gleda dalje od prve epizode Buffy-a, a Angel tek 🙂

Ako hoce krv - Dexter i Hannibal 😀

Ma dekstera sam ja gledao , dok sam gledao nismo se voleli jak hate baca na takve serije hahahhaah xD znaci samo da se sisaju pa posle da se ljube ja kontam da je to poenta price..

Onda ce Buffy i Angel da joj priuste ponekad uzitke😉

Ako znas kako je Charmed otisao u out zadnjih sezona, zamisli mnooogo vise suludih ideja od toga, dobices Buffy, ona na kvadrat i to je Angel🙂

Au ljudi pa ne mogu ovo da gledam... iz 96.. prelose izgleda ovaj vampirski ubica kao crtani film kakvi su ovo plasticni kibeski nozevi... au plakacu.. jel ima sta novije? Bar neki efekat neka se ubijaju bazukama samo da nisu ovako plasticni nozevi od po metra 😉

"American Horror Story". Više mu dodje kao triler sa elementima horora.

"The Strain". Serija ima tinejdž... žrtava... negde... van ekrana... verovatno... Voleće te još više posle nje.

"Penny Dreadful". Spor tempo, pristojna serija, jaka imena, elementi više mitova

"Dracula 2013". Otkazano posle 1 sezone, nije tako loša, naročito kad nema šta bolje

Hahaha, ovo za iz '96 mi nije palo na pamet, stvarno tesko da to moze da izgleda dobro na danasnjim monitorima 😉 (ja sam gledao na EI TV-u slucajno u to doba 😀)

Gledah ja crossover epizodu. I znah da neću deliti entuzijazam Smooth Criminal-a. Očekivao sam potpuni raspad, ali sam na sreću dobio mediokritetsku epizodu. Gde se ništa ne uklapa. Meg bih zadavio. Bart je nešto izveštačen, a mogao je lepo da se uklopi sa Stewie. Koji je jedini zanimljiv lik iz FG. Brian može isto da prođe..
A ona jadna tuča na kraju, koja niti je imala smisla, niti je bila zabavna, i koju ne vadi komentar na sopstveni račun.
Bilo je par smešnih momenata. I Flanders je trebao da se pojavi u nekom trenutku, ali nije.
Bolje je nego što sam mislio, i to samo zato što sam očekivao apsolutni krš.

Iako sam poprilican fan Betmena ( procitao sam brdo stripova, video sve filmove i animiranu seriju, presao sve igre... kao klinac sam imao i betmen masku i plast 😀 ) Gotham mi se za sada ne svidja preterano. Sve mi deluje nekako... neubedljivo. Pocevsi od glume ( sem lika koji glumi Pingvina ), do ne bas kvalitetnih i previse zanimljivih dijaloga...

Mada odgledacu sezonu do kraja, necu da preuranjeno donosim nekakve zakljucke. Ali prve dve epizode mi i ne ulivaju previse optimizma.

Poslednja izmena:
Izasao je mini uvod sa Tonijem za 10u sezonu 24 ako je bude.
Odvija se 2 god nakon 9e sezone.
http://www.24spoilers.com/2014/09/30/24-solitary-feature-tony-almeida/

Bilo bi fenomenalno da odrade ovo i stave tacku na seriju.
Mada ja bi mogao da gledam jos 20 sezona ako treba. Ali znam da ako ne stave tacku na seriju u 10oj sezoni da ce je zavrsiti clifhangerom i da ce biti cancelovana

how to get away with murder, meni je pilot odlican i jako zanimljiv. Videcemo

Poslednja izmena:
Kakvi su utisci za sad kod druge sezone Agents of Shield?
Ima li naznaka da ce biti bolja od prve sezone?

Nisam imao zamerke ni na prvu sezonu, a tekuća mi je još bolja.

Stigao sam do druge sezone Sherlock-a, koja je ako je suditi po ovoj prvoj epizodi koju sam pogledao bolja od prve sezone.

@Djilkosh Ako ti je True Detective bio spor probaj da odgledas Rectify 😀
Ima li fanova The Wire-a ovde?

Onaj Master iz The Strain-a ... auuuu al su uk*kili onu masku. Kad sam ga konačno i video, ono pre par epizoda, smejao sam se na sav glas. Ona u bunaru sa crvenim ocima je npr. izgledala brutalno. Serija je limunada. Tek malo bolja od onog Halle Berry užasa.

Nemoj reci da je uzas Extant... vredjas "uzas" 🙂 Ono je toliko "meh" da ne vredi pomenuti!

Onaj Master iz The Strain-a ... auuuu al su uk*kili onu masku. Kad sam ga konačno i video, ono pre par epizoda, smejao sam se na sav glas. Ona u bunaru sa crvenim ocima je npr. izgledala brutalno. Serija je limunada. Tek malo bolja od onog Halle Berry užasa.

The Strain ne valja i limunada je jer je maska mastera losa (a jeste losa)?

The Reign - nisam ocekivao da ce biti druge sezone, ali evo produzena.
U pitanju je extremno naivna serija, ali je sasvim ok za mladje narastaje, cak je i preporucujem za klince. (koliko se secam, nije bilo nijedne stvarno explicitne scene, i bas su izbacene za broadcast, verovatno su shvatili da ni za tinejdzere nije)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno