Ae pomagajte ubi me devojka... evo pogledali smo sve ove zenske serije koje sam mogao da nadjem.. ona uglavnom voli vampire vukodlake i vestice a jos mora da bude malo kici i da se volu posle sisanja ako je moguce.. za sada smo pogledali teen wulf, vampirske dnevnike, orginale, true blood, charmed, i jos nekih par odvratnih serija kojima ni ime nisam zapamtio jel ima nesto na foru da pruza neku zabavu?
Nije serija, ali lakše po tebe, kraće traje a uspeces da zadovoljis njenu potrebu za krvlju. Only lovers left alive. U potpunosti se uklapa u to sto si napisao.Ae pomagajte ubi me devojka... evo pogledali smo sve ove zenske serije koje sam mogao da nadjem.. ona uglavnom voli vampire vukodlake i vestice a jos mora da bude malo kici i da se volu posle sisanja ako je moguce.. za sada smo pogledali teen wulf, vampirske dnevnike, orginale, true blood, charmed, i jos nekih par odvratnih serija kojima ni ime nisam zapamtio jel ima nesto na foru da pruza neku zabavu?
Lako je vama mene da sprdate sada 😉 pogledao sam game of thrones solo , ne mogu opet da ga gledam kad znam da ce pola njih da rikne nije zanimljivo sada 😉hahahah,nije ti lako :d bolje napravite neki kompromis,ako tako nastavite ona ce uvek da iskopa neku teen seriju 🙂
gledajte game of thrones,znam dosta devojaka koje se loze na tu seriju 😀
Lako je vama mene da sprdate sada 😉 pogledao sam game of thrones solo , ne mogu opet da ga gledam kad znam da ce pola njih da rikne nije zanimljivo sada 😉
+1Buffy i Angel?
Imaj na umu da ih predlazem samo kao nesto slicno ovome sto trazis, nikome ko zeli da ostane normalan ne predlazem da gleda dalje od prve epizode Buffy-a, a Angel tek 🙂Ae skidam obe, hvala !
@Djilkosh Ako ti je True Detective bio spor probaj da odgledas Rectify 😀
Ima li fanova The Wire-a ovde?
Nemoj reci da je uzas Extant... vredjas "uzas" 🙂 Ono je toliko "meh" da ne vredi pomenuti!
Onaj Master iz The Strain-a ... auuuu al su uk*kili onu masku. Kad sam ga konačno i video, ono pre par epizoda, smejao sam se na sav glas. Ona u bunaru sa crvenim ocima je npr. izgledala brutalno. Serija je limunada. Tek malo bolja od onog Halle Berry užasa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari