Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stalker Za fanove Nikite tj Maggie Q prava serija...ova pilot epizoda nije ostavila neki utisak na mene mada dacu joj sansu jos koju epizodu i odluciti se da li da nastavim.

Evo gledan defiance.. losa serija ali zanimljiva 😉 3/10

Pa prvu sezonu sam pogledao na silu... (devojka voli te vanzemaljce i kojekakve sisavce) i pocela druga sezona nema veze sa prvom.. zakuvali ga do bola.. izgleda kao da drugi tip radi seriju sada.. i nekako je poceo gledati xD

Sto, bre, serija je bas "putopisna".... nikakva velika ideja, ali nekako je lepa da se gleda😉

A sigurno nisi gledao Dominion i Suits ako nisi video veci krs od Defiance😉

Dominion sam uspeo jedva da odgledam Pilot,bilo je to teskih 45 minuta...
Defiance sam odgledao 7-8 epizoda prvog serijala 😉

Odgledah sinoć prve dve epizode serije Mixology na Fox-u. Nije loša serija na prvi pogled.

Mada mi se definitivno čini da je trenutno kriza što se tiče ove forme televizijske zabave. Sve nove serije tog tipa ne mogu da se porede sa starima.

Dominion sam uspeo jedva da odgledam Pilot,bilo je to teskih 45 minuta...
Defiance sam odgledao 7-8 epizoda prvog serijala 😉
Pa prva sezona jeste pomalo odvratna, ali druga je bolja jer su zakuvali dosta.. suits sam pogledao jednu sezonu i to mi nije toliko losa serija.. jaza bas si hater..

Pa prva sezona jeste pomalo odvratna, ali druga je bolja jer su zakuvali dosta.. suits sam pogledao jednu sezonu i to mi nije toliko losa serija.. jaza bas si hater..
Da čitao sam na par foruma da su se malko popravili u drugoj sezoni...Ko zna možda Defiancu dam i drugu šansu 😉

Da čitao sam na par foruma da su se malko popravili u drugoj sezoni...Ko zna možda Defiancu dam i drugu šansu 😉
Pa ja sam ubedjen da je dosao neki drugi tip da resava seriju mnogo mi se nesto iskomplikovali u 3ep..

suits sam pogledao jednu sezonu i to mi nije toliko losa serija.. jaza bas si hater..

Kada bi Harvi Spektor usao u govornicu, skinuo odelo i postao Supermen onda bi mozda nekima i bila dobra serija 😀

South Park deluje dobro u drugoj epizodi. Mislim da je u ovoj svima jasno šta ismevaju.

Gotham S1E2 ne deluje nesto bas ubedljivo, gluma na nivou Arrow-a u prvoj sezoni. Jedini interesantan lik mi je Pingvin, dok onaj detektiv Bulok vec pocinje da me smara.

Odgledah sinoć prve dve epizode serije Mixology na Fox-u. Nije loša serija na prvi pogled.

Mada mi se definitivno čini da je trenutno kriza što se tiče ove forme televizijske zabave. Sve nove serije tog tipa ne mogu da se porede sa starima.

Zbog ovog komentara pogledao gorenavedenu - sasvim ok, u 90% situacija zaista komedija a ne drama - bolje od vecine modernih tv komedija koje sam gledao, mada taj zanr kao da izumire, svuda drama...

Ja krenuo da skinem neku seriju da gledam i naletim na hell's kitchen i odgledam 12 sezonu za 4 dana. Pošto obožavam kuvanje, a i skidam kapu Gordon-u Ramsey-u, baš mi leglo.

Ja sam to probao jednom, ali mi je GR digao pritisak za 5 minuta, da sam pobegao🙂 Covek stvarni drami, bez ikakve potrebe, namerno, bas me smara 🙂
Ali izgleda da Ameri vole da se neko dere kad neko ne uradi kako treba😉

Masterchef je mnogo bolji od HC. Nema urlanja i ostalog shita (bar sa njegove strane, toliko 😀)).

Evo ja sa burazerom gledam dead note , haahaah 😉 10/10

Gordon Ramsay vredi da se gleda samo u britanskim emisijama koje je radio. Jer su američke jadne.

The Strain ne valja i limunada je jer je maska mastera losa (a jeste losa)?

Vidiš da sam tačku stavio. Dakle maska je bezveze . (tačka) Serija je limunada (glup izraz, trebao sam neki bolji).

Pogledao sam sve emitovane epizode The Knick-a i onako - manje-više može i da prođe. Priča jeste zanimljiva, ali sama serija nije ništa spektakularno. Čak se uslovi života u Americi 1900-te i ne razlikuju puno od ovih u Srbiji 2014-te.

Pogledao sam sve emitovane epizode The Knick-a i onako - manje-više može i da prođe. Priča jeste zanimljiva, ali sama serija nije ništa spektakularno. Čak se uslovi života u Americi 1900-te i ne razlikuju puno od ovih u Srbiji 2014-te.

Evo jedne dobre kritike Sodenbergovor rada na The Knick http://www.vulture.com/2014/09/steven-soderbergh-the-knick-directing-race-riot.html . U potpunosti se slažem sa ovim konstatacijama da je čovek u uslovima koje ima napravio masterpiece.

Vidiš da sam tačku stavio. Dakle maska je bezveze . (tačka) Serija je limunada (glup izraz, trebao sam neki bolji).

Tacka tu nema neku znacajnu ulogu. Kazes da maska ne valja, pa da je serija limunada. Jedino sto se moze zakljuciti je da je serija limunada jer maska ne valja. 🙂

Meni je sasvim OK serija, cak ni efekti (ako zanemarimo urnebesnu masku mastera) nisu losi. Ostali vampiri su solidno odradjeni. Prica nije losa u celosti, ali jeste u delovima malo naivna. Sve u svemu, nece dobiti oskara, ali dobro ubija vreme. Bar nisu sve neki peskiric vampiri.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno