TozABG
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 210
Bio je dobar 9e, nisam jos odgledao prvuNisam gledao Bones 2 godine ali pogledah na preskok ovu prvu epizodu desete sezone - Koja drama ***, sta napravise ljudi...ccc..
Bio je dobar 9e, nisam jos odgledao prvuNisam gledao Bones 2 godine ali pogledah na preskok ovu prvu epizodu desete sezone - Koja drama ***, sta napravise ljudi...ccc..
Ja sam zaboravio na nju. Gledao sam je malo ja RTS kad su počeli da puštaju. Nije mi bila nešto. Onda sam posle video na Hulu neku epizodu, neke sezone i delovalo još jadnije. Te glupe serije samo teraju, i nikad ne umru. Ova njena mlađa sestra bar ima bolju seriju New Girl.Nisam gledao Bones 2 godine ali pogledah na preskok ovu prvu epizodu desete sezone - Koja drama ***, sta napravise ljudi...ccc..
Nemam običaj da komentarišem pojedine epizode, ali The Knick s01e07... Soderberg je razvalio! Snimio je triler scenu predigre i seksa. Ostatah epizode, onako, pomalo naivno.
Meni je bila jaka osmica, pa spala na sedmicu.Završio čitav Modern Family tj. ovo što je izašlo, a emituje se i trenutno. Složio bih se sa IMDB rejtingom 8-9/10.
U pravu si, nije baš da ide uzlaznom putanjom.Meni je bila jaka osmica, pa spala na sedmicu.
True Detective. Valjda sam puno ocekivao, a na mene nije ostavila takav utisak. 7/10
Blacklist nastavlja tamo gde je i stalo. Jedva sam cekao da krene ponovo.
Lol, a kod mene obratno. True Detective je totalno drugačiji pristup, odlična gluma, kadrovi... sve po mom ukusu.
The Blacklist mi je pomalo naivan, jer celu seriju (i lošu glumu) vadi James Spader. Priča ima Ups and Downs, od sjajnih do negledljivih epizoda
Lol, a kod mene obratno. True Detective je totalno drugačiji pristup, odlična gluma, kadrovi... sve po mom ukusu.
The Blacklist mi je pomalo naivan, jer celu seriju (i lošu glumu) vadi James Spader. Priča ima Ups and Downs, od sjajnih do negledljivih epizoda
Odlican pocetak cetvrte sezone Person of interest.
True Detective. Valjda sam puno ocekivao, a na mene nije ostavila takav utisak. 7/10
Blacklist nastavlja tamo gde je i stalo. Jedva sam cekao da krene ponovo.
James Spader glumi nula u ovoj seriji, takav lik moze i mnogo losiji glumac da odradi, hladno, nezainteresovano, trezveno, pompezno. Jedan od najlaksih likova za odlglumiti sigurno.
Steta sto nema vise delova gde on ide sa "starim poznanicima" kao sto je ova scena u Africi, one u Venecueli (ili bese Kubi, ne secam se!) i slicno, daju pravi sarm seriji.
Ovo u USA je generalno da popuni vreme, po meni🙂
Meni su Simpsonovi jos uvek smesni, dok Family Guy i American Dad ne mogu da smislim. Ne razumem humor Seth MacFarlane-a.
ali reći da je gluma nula, te da je jedan od najlakših likova za odglumiti je u najmanju ruku pretenciozno. Verujem da kada bi neko drugi glumio Reda umesto Spadera, bilo bi jasno na šta mislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari