Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam običaj da komentarišem pojedine epizode, ali The Knick s01e07... Soderberg je razvalio! Snimio je triler scenu predigre i seksa. Ostatah epizode, onako, pomalo naivno.

Nisam gledao Bones 2 godine ali pogledah na preskok ovu prvu epizodu desete sezone - Koja drama ***, sta napravise ljudi...ccc..
Ja sam zaboravio na nju. Gledao sam je malo ja RTS kad su počeli da puštaju. Nije mi bila nešto. Onda sam posle video na Hulu neku epizodu, neke sezone i delovalo još jadnije. Te glupe serije samo teraju, i nikad ne umru. Ova njena mlađa sestra bar ima bolju seriju New Girl.

Poceo da gledam Serloka ova prva epizoda nije losa, drzi paznju...

Odlican pocetak cetvrte sezone Person of interest.

Završio čitav Modern Family tj. ovo što je izašlo, a emituje se i trenutno. Složio bih se sa IMDB rejtingom 8-9/10.

True Detective. Valjda sam puno ocekivao, a na mene nije ostavila takav utisak. 7/10

Blacklist nastavlja tamo gde je i stalo. Jedva sam cekao da krene ponovo.

True Detective. Valjda sam puno ocekivao, a na mene nije ostavila takav utisak. 7/10

Lol, a kod mene obratno. True Detective je totalno drugačiji pristup, odlična gluma, kadrovi... sve po mom ukusu.

The Blacklist mi je pomalo naivan, jer celu seriju (i lošu glumu) vadi James Spader. Priča ima Ups and Downs, od sjajnih do negledljivih epizoda

Lol, a kod mene obratno. True Detective je totalno drugačiji pristup, odlična gluma, kadrovi... sve po mom ukusu.

The Blacklist mi je pomalo naivan, jer celu seriju (i lošu glumu) vadi James Spader. Priča ima Ups and Downs, od sjajnih do negledljivih epizoda

Sa ovim se slazem u potpunosti.

*** ne moze isto kod svih. 🙂 Verovatno naviknut serijama da se sve izdesava u jednoj epizodi, zaplet-rasplet, ovde je trajalo dugo. Glumu ne mogu da osporim,

ali jedan slucaj kroz celu seriju... meni uzasno sporo...

Odlican pocetak cetvrte sezone Person of interest.

+1

Такође.

Мени се допада Hell on Wheels серија и са задовољством гледам ову сезону. Још увек се ломим око The Outlander... на моменте је изузетно интересантно а онда невероватном брзином оде у смеру тоталне досаде.

James Spader glumi nula u ovoj seriji, takav lik moze i mnogo losiji glumac da odradi, hladno, nezainteresovano, trezveno, pompezno. Jedan od najlaksih likova za odlglumiti sigurno.
Steta sto nema vise delova gde on ide sa "starim poznanicima" kao sto je ova scena u Africi, one u Venecueli (ili bese Kubi, ne secam se!) i slicno, daju pravi sarm seriji.

Ovo u USA je generalno da popuni vreme, po meni🙂

Simpsons - is it just me, ili je jos nekog smorila ova epizoda, da nisam ni mogao da pogledam pola? (do sada se ne secam da sam ugasio i nisam odgledao epizodu Simpsonovih, iako je bila poneka za koju zalim bacenog vremena, ali ova mi je ocaj...)

Nisi samo ti, i Simpsoni i FG bili ekstra dosadni (mada jeFG imao onu bolesnu carwash scenu xD) - mislim da oni ne znaju kad je dosta, muzu dokle mogu...

Ray Donovan, dobro finale. Generalno sam zadovoljan sezonom i to me čudi.

Sto te cudi 🙂 komplikovana je serija, trebalo je bar dve sezone da se lepo razrade likovi i odnosi, sad je sve bas fino leglo 🙂

Jer retko jesam. A prva sezona je bila ne ubedljiva u par navrata. Ne kompleksna.

Boardwalk Empire, i dalje ide isto kako je išla. Ta serija je formula. Svaka epizoda neko besmisleno ubistvo. Uglavnom na kraju, da drame.

James Spader glumi nula u ovoj seriji, takav lik moze i mnogo losiji glumac da odradi, hladno, nezainteresovano, trezveno, pompezno. Jedan od najlaksih likova za odlglumiti sigurno.
Steta sto nema vise delova gde on ide sa "starim poznanicima" kao sto je ova scena u Africi, one u Venecueli (ili bese Kubi, ne secam se!) i slicno, daju pravi sarm seriji.

Ovo u USA je generalno da popuni vreme, po meni🙂

Nimalo se ne slažem sa konstatacijom. Naprotiv, iako se priča vrti oko njega on je izvučen u sporednu ulogu gurajući agente i ostatk ekipe u prvi plan. Baš zato je super što u malim dozama u kojima se pojavljuje glumi fantastično, ima svoj šmek. Previše je teško da ostaneš dovoljno upečatljiv kada ti na raspolaganju nije previše vremena. S druge strane postoji i taj buff da svi pričaju o njemu, pa se njegov lik pasivno gradi polako i temeljno, ali reći da je gluma nula, te da je jedan od najlakših likova za odglumiti je u najmanju ruku pretenciozno. Verujem da kada bi neko drugi glumio Reda umesto Spadera, bilo bi jasno na šta mislim.

Odgledao drugu epizodu Gotham.Odlično su počeli,izgleda da će Gotham biti dobra serija!!!

The Simpsons Guy -

Nekada nezamislivo, desio se crossover izmedju dve serije, ali u Family Guy setting-u sto je na neki nacin pokazalo pravo stanje obe serije: FG je i dalje smesan dok Simpsonovi MORAJU da promene pisce serije da bi ponovo bili smesni. Epizoda je obilovala humorom, uz malo "prljaviji" ton nego sto Simpsons inace imaju, sobzirom da je bila FG epizoda koju su, zvanicno radila oba studija.

Epizoda je zapravo imala bolji fokus na peter-homer i meg-lisa nego sto se ocekivalo od bart-stewie, ali je sve u svemu ispala dobra. Odlican pocetak FG sezone 13, i generalno lepo spakovanih sat vremena (45 minus reklame)

Mislim da smo mi nesto razlicito gledali, ja se potpuno razocarao.

Meni su Simpsonovi jos uvek smesni, dok Family Guy i American Dad ne mogu da smislim. Ne razumem humor Seth MacFarlane-a.

Meni su Simpsonovi jos uvek smesni, dok Family Guy i American Dad ne mogu da smislim. Ne razumem humor Seth MacFarlane-a.

Ja Setha gotivim itekako, ali u uzivo nastupima (dosta CC Roastova recimo), a sto kazes FG i AD su mi... ah?
Simpsonovi mi jesu smesni, ako imaju neku temu koju razumem. Ova za Krastija mi je skroz nevezana.

ali reći da je gluma nula, te da je jedan od najlakših likova za odglumiti je u najmanju ruku pretenciozno. Verujem da kada bi neko drugi glumio Reda umesto Spadera, bilo bi jasno na šta mislim.

Nije mu gluma nula, ali je lik takav da je potrebna nula od glume, i garantujem da bi bilo koji osrednji glumac taj lik mogao da odglumi odlicno koliko i Spader.
We can agree to disagree, ali vidjao sam prilicno lose glumce u takvim likovima, i prilicno su laki za glumu, cim su oni uverljivi.

Ae pomagajte ubi me devojka... evo pogledali smo sve ove zenske serije koje sam mogao da nadjem.. ona uglavnom voli vampire vukodlake i vestice a jos mora da bude malo kici i da se volu posle sisanja ako je moguce.. za sada smo pogledali teen wulf, vampirske dnevnike, orginale, true blood, charmed, i jos nekih par odvratnih serija kojima ni ime nisam zapamtio jel ima nesto na foru da pruza neku zabavu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno