Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odgledah prvu epizodu NCIS spin off-a, NCIS New Orlenas... reakcija: meeh....

NCIS original je vrhunska serija. Pogotovu prve 2 sezone. od takvih serija sam samo CSI Miami i Hawaii five 0 odgledao. I Bones ako spada u to.

NCIS original je vrhunska serija. Pogotovu prve 2 sezone. od takvih serija sam samo CSI Miami i Hawaii five 0 odgledao. I Bones ako spada u to.
Miami ti je extra izbor. NCIS je pass time zabava koja je mogla da prođe u početku. Ako ćemo originalni CSI je u početku bio pristojan. Miami je uvek bio otrcan, parodija koja se shvata previše ozbiljno.

Opusten ton? NCIS NO ima mnogo opusteniji ton, tj. neki svoj bas jazz stil 😀
Obican NCIS ima prilicno ne-opustenih momenata 🙂

Gotham pilot solidan, nije me bas nesto preterano odusevio, ali dobro tek je pocetak.
Da li se zna koliko epizoda ce biti u sezoni?

Poslednja izmena:
Gotham vise lici na neki Elliot Nash/BB Empire nego nesto sto ce imati veze sa Betmenom🙂 Previse neuverljiv lik Jima Gordona (tip dobro glumi, ali neuverljiv lik za tu postavku serije)

Forever - imam utisak da bi serija bila bolja da izbace njegovu smrt, i da se fokusiraju na same slucajeve🙂 Posto imaju "all the time in the world", nacekacemo se dok njegova prica postane zanimljiva 😀
Dobra serija inace, meni se svidja.

Ja poceo da gledam True Detective. E sad ne znam da li je zato sto sam ja onako bas odlutao mislima na drugu stranu, ali evo skidam trecu epizodu i bas ono ne znam stvarno sta bih rekao.

Mozda bi prava rec bila sporo. Bas sporo. Jako mnogo puno sporo.

Ja poceo da gledam True Detective. E sad ne znam da li je zato sto sam ja onako bas odlutao mislima na drugu stranu, ali evo skidam trecu epizodu i bas ono ne znam stvarno sta bih rekao.

Mozda bi prava rec bila sporo. Bas sporo. Jako mnogo puno sporo.

give it time ... vredi 🙂 pokusaj da se udubis u taj "smor" i isplatice ti se maksimalno

under the dome - 3/10, definitivno dropujem... zao mi je i sto sam gledao 2 sezonu.
Ja bi rekao 7/10 , posto je scifi jako slab daj sta das , a solidna je serija mozda malo cudnija od drugih ali ok.. i mozda je malo detinjasta xD

Tebi je ovaj kraj druge sezone, ili cela druga sezona preko 5? 🙂
ovo je bukvalno kao da imaju jedan random generator koji im generise (lupeta) scenario...

Meni se knjiga svidjala, mada mi je ok u prvoj sezoni sto je nisu skroz pratili, ali trebali su da zavrse sa 1 sezonom, smislenom...

give it time ... vredi 🙂 pokusaj da se udubis u taj "smor" i isplatice ti se maksimalno

Pa vidim dosta je nahvaljena, sigurno cu je odgledati do kraja, ali ono majku mu... Evo krenulo nesto pri kraju trece epizode desavanje, koje je trajalo citavih par minuta :d

Pa djilko nije ti to kao film Her koji je u isto vreme pun dinamike i romantike..

Poslednja izmena:
Gotham vise lici na neki Elliot Nash/BB Empire nego nesto sto ce imati veze sa Betmenom🙂 Previse neuverljiv lik Jima Gordona (tip dobro glumi, ali neuverljiv lik za tu postavku serije)

Kontam da njegov lik treba tek da se razvije, ipak je ovo origins story, vidimo mladog Jima koji tek treba da se izbori da Gothamom onakvim kakav jeste (korumpirana policija, gradske starešine, mafija vuče konce, rađanje super negativaca).
Mnogo ljudi očekuje da će tu dosta toga da se radi o Brusu Vejnu/Betmenu, pa se zbog toga razočaraju, međutim onda bi u suštini imali novi Smallville i ništa više (+ ovde je Brus dete, koliko sezona treba da prođe da on postane Betmen). Priča o nastanku Betmena kao heroja je već mnogo puta ispričana, smatram da tu nema toliko prostora da se napravi 9,10 sezona koliko li je bilo u Smallville-u.

Serija je krš i trebala je da se završi krajem prve sezone a ne da je razvlače ko pitu! Da nisam čitao knjigu imala bi možda 4-5, a ovako ima čistu dvojku!

Mislim da bolji pokazatelj od toga da mi epizode 7-13 stoje na hardu a da ja nemam ni najmanju želju da ih pogledam, nije potreban.

South Park 18-ta sezona pocela bezveze, mozda sam se jednom nasmejao... Bice bolje valjda 🙂

Serija je krš i trebala je da se završi krajem prve sezone a ne da je razvlače ko pitu! Da nisam čitao knjigu imala bi možda 4-5, a ovako ima čistu dvojku!

Mislim da bolji pokazatelj od toga da mi epizode 7-13 stoje na hardu a da ja nemam ni najmanju želju da ih pogledam, nije potreban.

O kojoj seriji pises? Ja sam pisao o Vikinzima.

South Park 18-ta sezona pocela bezveze, mozda sam se jednom nasmejao... Bice bolje valjda 🙂

Comedy Central je poceo da sve centrira ka Americi, tj. njihovom trzistu, i da prate samo unutrasnje teme. NFL je nesto sto verovatno ni 1% nas ne kapira, kamoli prosecan gradjanin (mislim da je ovo najudaljenija tema nama).
Vec koju sezonu to rade, zato i Dzeksonu se cini da je opao kvalitet. Ali ako je upucen u unutrasnje price koje se desavaju u vreme epizoda, shvata da nije opao kvalitet, samo je prica postala smor za strance 😀

Kontam da njegov lik treba tek da se razvije, ipak je ovo origins story, vidimo mladog Jima koji tek treba da se izbori da Gothamom onakvim kakav jeste (korumpirana policija, gradske starešine, mafija vuče konce, rađanje super negativaca).
Mnogo ljudi očekuje da će tu dosta toga da se radi o Brusu Vejnu/Betmenu, pa se zbog toga razočaraju

Ne, vidi se da nece imati nista sa Betmenom (u smislu heroja), ali dodatno izgleda da kao i da nece imati nikakvu povezanost sa njime uopste, kao da se samo imena preklapaju🙂

A Jim je neuverljiv za tu postavu - ocekivati da ce neko biti toliko naivno uveren u pravdu u toliko korumpiranom gradu je skroz neuverljivo.

The Knick je stvarno vrh. Jedva sam odgledao prvu ep ali posle me je uvukla u priču skroz. Poenta nije u medicini već u divljem vremenu i grubostima na kojima je nastajala jedina današnja velesila. Niko nije u stanju da snimi ovakvu seriju osim njih. Vrlo je drugačija od svega što se prikazuje i nemojte se plašiti krvi i pocepanih utroba već počnite sa gledanjem i pustite da vas serija kupi. Od ovoga sada nema bolje.

Odgledao SoA komplet zakljucno sa trecom epizodom sedme sezone...
Jesa li usamljen u misljenju da je svejdeno kako ce da se zavrsi ceo serijal posle onakvog kraja seste sezone?

Btw jesam li ja corav ali ne vidim nigde Spoiler tag u editoru?

Poslednja izmena:
Spoiler tag je u spoiler tagu.

Dobri su SoA, retke su serije koje imaju jak tempo posle toliko vremena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno