Zar to nije reakcija na svaki NCIS? 😎Odgledah prvu epizodu NCIS spin off-a, NCIS New Orlenas... reakcija: meeh....
Miami ti je extra izbor. NCIS je pass time zabava koja je mogla da prođe u početku. Ako ćemo originalni CSI je u početku bio pristojan. Miami je uvek bio otrcan, parodija koja se shvata previše ozbiljno.NCIS original je vrhunska serija. Pogotovu prve 2 sezone. od takvih serija sam samo CSI Miami i Hawaii five 0 odgledao. I Bones ako spada u to.
Zar to nije reakcija na svaki NCIS? 😎
Ja poceo da gledam True Detective. E sad ne znam da li je zato sto sam ja onako bas odlutao mislima na drugu stranu, ali evo skidam trecu epizodu i bas ono ne znam stvarno sta bih rekao.
Mozda bi prava rec bila sporo. Bas sporo. Jako mnogo puno sporo.
Ja bi rekao 7/10 , posto je scifi jako slab daj sta das , a solidna je serija mozda malo cudnija od drugih ali ok.. i mozda je malo detinjasta xDunder the dome - 3/10, definitivno dropujem... zao mi je i sto sam gledao 2 sezonu.
give it time ... vredi 🙂 pokusaj da se udubis u taj "smor" i isplatice ti se maksimalno
Gotham vise lici na neki Elliot Nash/BB Empire nego nesto sto ce imati veze sa Betmenom🙂 Previse neuverljiv lik Jima Gordona (tip dobro glumi, ali neuverljiv lik za tu postavku serije)
Jel gresim, tj da li sam pogresno razumeo ili od druge sezone ili sredine druge sezone serija pocinje da biva losija?
Serija je krš i trebala je da se završi krajem prve sezone a ne da je razvlače ko pitu! Da nisam čitao knjigu imala bi možda 4-5, a ovako ima čistu dvojku!
Mislim da bolji pokazatelj od toga da mi epizode 7-13 stoje na hardu a da ja nemam ni najmanju želju da ih pogledam, nije potreban.
South Park 18-ta sezona pocela bezveze, mozda sam se jednom nasmejao... Bice bolje valjda 🙂
Kontam da njegov lik treba tek da se razvije, ipak je ovo origins story, vidimo mladog Jima koji tek treba da se izbori da Gothamom onakvim kakav jeste (korumpirana policija, gradske starešine, mafija vuče konce, rađanje super negativaca).
Mnogo ljudi očekuje da će tu dosta toga da se radi o Brusu Vejnu/Betmenu, pa se zbog toga razočaraju
O kojoj seriji pises? Ja sam pisao o Vikinzima.
A Jim je neuverljiv za tu postavu - ocekivati da ce neko biti toliko naivno uveren u pravdu u toliko korumpiranom gradu je skroz neuverljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari