Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jos samo da nam kazes da gledas Teen Wolf pa da trazimo neki ban za tebe

Onaj osecaj kad newcomer trazi ban za nekog ko je ovde duze od njega samog preko 10 godina.

Šta se dešava sa Game of Trhones? Opet preskaču i ovu nedelju?

The Flash prva epizoda tj pilot.... mogu reći samo 2 reči POKIDAO JEEE 🙂😎

Inače to je LEAK tek će na jesen da se prikazuje na CW.....

Cek, cek, to je u stvari redovna epizoda procurela? Nije neka 00 epizoda, o seriji itd?

@evilmc - preskacu celu godinu... 😛 gotova sezona mico

Cek, cek, to je u stvari redovna epizoda procurela? Nije neka 00 epizoda, o seriji itd?
Da druze,procurela pilot epizoda koja je trebala tek krajem septembra pocetkom oktobra da se emituje....
Citam danas utiske na netu i ljudima se bas svidela pilot epizoda....

Verovatno je " slucajno " procurela da se opipa puls naroda.Sve u svemu me like.

Au skidam i ja Flasha pa javljam!

Pogledao sam The Flash i šta znam, onako, videćemo kako će da se razvija.

Jos samo da nam kazes da gledas Teen Wolf pa da trazimo neki ban za tebe
Cure gotive tu seriju kao i Lost Girl, tako da je to must watch 🙂 Mada i nije nesto tesko - obe imaju pricu koju je napisao ADHD klinac na previse kokaina (koliko nepovezano izgledaju, ja sam odavno odustao da ista pokusavam da svhatim od price u obe!).
Ali imaju umetnicke detalje i soundtrack, koji se meni licno bas svidjaju.
Daleko su od necega sto ce aktivirati mozak 🙂

Gledao je neko ovde prvu sezonu Masters of Sex?
Extra je serija. U sustini je "dokumentarna", jer je pravljena po istininim dogadjajima.
Jedina "earlier times" serija koju gledam inace (ne podnosim nista sto mi opisuje WWI/II, 60s mafia, i bilo sta slicno - to je bliska proslost, koja me uopste ne zanima nekako 🙂).
ovo je stvarno jedina serija u koju se nekako udubim, mentalno. Pokusavam da shvatim zasto je u to vreme tako razmisljano... zatvorenost umova, komedija kad dodje par koji misli da je dovoljno da leze zajedno i dobice dete 😀

Sto se preporuka tice, Boardwalk Empire je nesto o mafia bossu iz 40-60s? Bas se uklapa u repertoar koji me nikako ne privlaci 😉

Cure gotive tu seriju kao i Lost Girl, tako da je to must watch 🙂 Mada i nije nesto tesko - obe imaju pricu koju je napisao ADHD klinac na previse kokaina (koliko nepovezano izgledaju, ja sam odavno odustao da ista pokusavam da svhatim od price u obe!).
Ali imaju umetnicke detalje i soundtrack, koji se meni licno bas svidjaju.
Daleko su od necega sto ce aktivirati mozak 🙂

Extra je serija. U sustini je "dokumentarna", jer je pravljena po istininim dogadjajima.
Jedina "earlier times" serija koju gledam inace (ne podnosim nista sto mi opisuje WWI/II, 60s mafia, i bilo sta slicno - to je bliska proslost, koja me uopste ne zanima nekako 🙂).
ovo je stvarno jedina serija u koju se nekako udubim, mentalno. Pokusavam da shvatim zasto je u to vreme tako razmisljano... zatvorenost umova, komedija kad dodje par koji misli da je dovoljno da leze zajedno i dobice dete 😀

Sto se preporuka tice, Boardwalk Empire je nesto o mafia bossu iz 40-60s? Bas se uklapa u repertoar koji me nikako ne privlaci 😉
Prohibicija je bila ranije. A tad se dešava Boardwalk.

Masters of Sex
Što se tiče mentalnog uključivanja zašto se tada tako mislilo.
Ja danas imam isti problem, jer mi je nivo gluposti na tom nivou.

Danas su mnogo dostupnije informacije i ima mnogi vise ljudi otvorenog uma. Vrlo tesko uklopim mentalbu sliku sa drigim tipom sveta u seriji pa cesto ne uzivam. Sa MoS mi je glatko islo. Uverljivo je.

Teen Wolf krenuo - u principu malo mi je nejasna epizoda, ja se u trecoj sezoni uopste ne secam one caure i karte i slicno...Secam se babe ali to je sve...
mada, kako su uveli undeadove, sad cekam elfove i hari potera.. :d

Ti si uspeo neku pricu bez gomile rupa da vidis u toj seriji? Svaka cast🙂

Vidis ti moj spojler bre :d

Dobar je Teen Wolf, konkretno malo su "preskocili" pricu i dosli do dela kad ekipa ide u napred par meseci, a sve objasnjeno 1minutnim fles bekom. Malia je lepa u PM, kad djuska u anderkaver meksickoj diskoteci izgleda savrseno 🙂

Flash pilot

pokido

glumci su odlicni, a svim hejterima Arrow/Flash mali info - ove dve serije su omogucile mrezi koja je bila u fazonu par kablovskih operatera, gledanost serija ispod 500.000 ljudi po epizodi, da postane nezvanicno 5th big network (pored 4 najuticajnije i najvece mreze - ABC, NBC, Fox, CBS) i uz dobar marketing i program, dodju u situaciju da se menadzeri glumaca utrkuju ko ce da dobije ulogu u CW show. Kvalitet je neosporan, Arrow je bolji od mnogih akcionih serija slicne tematike, a Flash pilot je zaista sjajan. Gledajuci epizodu imao sam utisak da gledam neke od najboljih epizoda Quantum Leap-a, ili starog Flash-a

Ma tw preskace pricu toliko cesto da ne moze skroz da se isprati🙂
A flesko... Mogli bi da smanje kukanje cviljenje i sad story koji mi vec neko vreme se penje na glavu😉
Ne mora svaka prica da bude xFactor kukumavka na pocetku🙂

Shameless - jedno apsolutno fantastično delo sa par fenomenalnih rola (Joan Cusack, William H Macey) i gomiletinom super zanimljivih likova. Fenomenalna drama, odlična komedija, serija ima SVE, a takve su najbolje. Zabava za apsolutno svakoga i najveća moguća preporuka.

Postoji i britanska verzija, koja je inace originalna 🙂

Flash pilot

pokido

glumci su odlicni, a svim hejterima Arrow/Flash mali info - ove dve serije su omogucile mrezi koja je bila u fazonu par kablovskih operatera, gledanost serija ispod 500.000 ljudi po epizodi, da postane nezvanicno 5th big network (pored 4 najuticajnije i najvece mreze - ABC, NBC, Fox, CBS) i uz dobar marketing i program, dodju u situaciju da se menadzeri glumaca utrkuju ko ce da dobije ulogu u CW show. Kvalitet je neosporan, Arrow je bolji od mnogih akcionih serija slicne tematike, a Flash pilot je zaista sjajan. Gledajuci epizodu imao sam utisak da gledam neke od najboljih epizoda Quantum Leap-a, ili starog Flash-a

+1

Još jedan mali info,da bi izrazili postovanje prema starom Flash-u koji se prikazivao 90-tih,glumac koji je tada glumio(John Wesley Shipp) Flash-a je u novoj seriji Berijev otac....Jos jedan odličan potez CW....

Poslednja izmena:
Aaaaa, ja vidim poznat mi je glumac, ali nisam mogao da vidim odakle! 🙂

Dobar je Teen Wolf, konkretno malo su "preskocili" pricu i dosli do dela kad ekipa ide u napred par meseci, a sve objasnjeno 1minutnim fles bekom. Malia je lepa u PM, kad djuska u anderkaver meksickoj diskoteci izgleda savrseno 🙂

Flash pilot

pokido

Za uspeh ti stoji. Za kvalitet da je neosporan...ne. Veoma lako ga je osporiti, jer mi je bilo muka gledajući trailer.

Gleda li neko Parks and Recreation? Stigao do sredine druge sezone i serija je sve bolja. Lagana za gledanje, nešto između Office (pristupačnija) i Modern Family-ja.

Nick Offerman objasnio kako se glumi.
ron-swanson-laughing.jpg

Odlicna je, prilicno drugacija i svidja mi se prikaz ogranicenja izmedju drzava eu po pitanju kriminala.
Mislio sam da je otkazana! Lepo je sto se nastavlja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno