Krenula je 4. sezona valjda 😀Teen Wolf
Sa sve 10 postova...Onaj osecaj kad newcomer
Onaj osecaj kad se newcomer ponasa bahato,i kad sebi da mnogo za pravo.....Jos samo da nam kazes da gledas Teen Wolf pa da trazimo neki ban za tebe
+1Onaj osecaj kad newcomer trazi ban za nekog ko je ovde duze od njega samog preko 10 godina.
The Flash prva epizoda tj pilot.... mogu reći samo 2 reči POKIDAO JEEE 🙂😎
Inače to je LEAK tek će na jesen da se prikazuje na CW.....
Da druze,procurela pilot epizoda koja je trebala tek krajem septembra pocetkom oktobra da se emituje....Cek, cek, to je u stvari redovna epizoda procurela? Nije neka 00 epizoda, o seriji itd?
Gledao sam pola sezone i dosadila mi je. U principu nije loša. I nema eskpilicitnog seksa kao što bi se očekivalo iz naslova.
Cure gotive tu seriju kao i Lost Girl, tako da je to must watch 🙂 Mada i nije nesto tesko - obe imaju pricu koju je napisao ADHD klinac na previse kokaina (koliko nepovezano izgledaju, ja sam odavno odustao da ista pokusavam da svhatim od price u obe!).Jos samo da nam kazes da gledas Teen Wolf pa da trazimo neki ban za tebe
Extra je serija. U sustini je "dokumentarna", jer je pravljena po istininim dogadjajima.Gledao je neko ovde prvu sezonu Masters of Sex?
Prohibicija je bila ranije. A tad se dešava Boardwalk.Cure gotive tu seriju kao i Lost Girl, tako da je to must watch 🙂 Mada i nije nesto tesko - obe imaju pricu koju je napisao ADHD klinac na previse kokaina (koliko nepovezano izgledaju, ja sam odavno odustao da ista pokusavam da svhatim od price u obe!).
Ali imaju umetnicke detalje i soundtrack, koji se meni licno bas svidjaju.
Daleko su od necega sto ce aktivirati mozak 🙂
Extra je serija. U sustini je "dokumentarna", jer je pravljena po istininim dogadjajima.
Jedina "earlier times" serija koju gledam inace (ne podnosim nista sto mi opisuje WWI/II, 60s mafia, i bilo sta slicno - to je bliska proslost, koja me uopste ne zanima nekako 🙂).
ovo je stvarno jedina serija u koju se nekako udubim, mentalno. Pokusavam da shvatim zasto je u to vreme tako razmisljano... zatvorenost umova, komedija kad dodje par koji misli da je dovoljno da leze zajedno i dobice dete 😀
Sto se preporuka tice, Boardwalk Empire je nesto o mafia bossu iz 40-60s? Bas se uklapa u repertoar koji me nikako ne privlaci 😉
Flash pilot
pokido
glumci su odlicni, a svim hejterima Arrow/Flash mali info - ove dve serije su omogucile mrezi koja je bila u fazonu par kablovskih operatera, gledanost serija ispod 500.000 ljudi po epizodi, da postane nezvanicno 5th big network (pored 4 najuticajnije i najvece mreze - ABC, NBC, Fox, CBS) i uz dobar marketing i program, dodju u situaciju da se menadzeri glumaca utrkuju ko ce da dobije ulogu u CW show. Kvalitet je neosporan, Arrow je bolji od mnogih akcionih serija slicne tematike, a Flash pilot je zaista sjajan. Gledajuci epizodu imao sam utisak da gledam neke od najboljih epizoda Quantum Leap-a, ili starog Flash-a
Za uspeh ti stoji. Za kvalitet da je neosporan...ne. Veoma lako ga je osporiti, jer mi je bilo muka gledajući trailer.Dobar je Teen Wolf, konkretno malo su "preskocili" pricu i dosli do dela kad ekipa ide u napred par meseci, a sve objasnjeno 1minutnim fles bekom. Malia je lepa u PM, kad djuska u anderkaver meksickoj diskoteci izgleda savrseno 🙂
Flash pilot
pokido
glumci su odlicni, a svim hejterima Arrow/Flash mali info - ove dve serije su omogucile mrezi koja je bila u fazonu par kablovskih operatera, gledanost serija ispod 500.000 ljudi po epizodi, da postane nezvanicno 5th big network (pored 4 najuticajnije i najvece mreze - ABC, NBC, Fox, CBS) i uz dobar marketing i program, dodju u situaciju da se menadzeri glumaca utrkuju ko ce da dobije ulogu u CW show. Kvalitet je neosporan, Arrow je bolji od mnogih akcionih serija slicne tematike, a Flash pilot je zaista sjajan. Gledajuci epizodu imao sam utisak da gledam neke od najboljih epizoda Quantum Leap-a, ili starog Flash-a

Sreca pa ti ne određuješ šta je kvalitet a šta ne 😉Za uspeh ti stoji. Za kvalitet da je neosporan...ne. Veoma lako ga je osporiti, jer mi je bilo muka gledajući trailer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari