Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad završio 2ahm, ima dosta šljama, ali dok je Čarli tu ismijem se pošteno.

Druga, treca, peta sezona su bile cisto pisanje od smeha! 😀
Najlosije su ove poslednje dve, kao i one zadnje dve dok je Charlie bio tu (videlo se da covek ima "problema" u stvarnom zivotu). Ona prva sezona kad je dosao Walden mi je dosta bolja od te dve.

E sad, jedva cekam sledecu sezonu - konacno kraj serije. :d

Poslednja izmena:
DeRadicci,

Slažem se. Čitao sam malo i vidio da Čarli želi da se vrati, ali mislim da nije u stanju jer se ipak liječi, a i serija nema smisla ipak se sada Jake nikako ne može smatrati polovinom, odrastao je i sada serija poprima potpuno drugi smisao.

Poslednja izmena:
Odgledao flesha juce nije bas tako pokidao kao sto pricate...

Slažem se. Čitao sam malo i vidio da Čarli želi da se vrati, ali mislim da nije u stanju jer se ipak liječi, a i serija nema smisla ipak se sada Jake nikako ne može smatrati polovinom, odrastao je i sada serija poprima potpuno drugi smisao.
I call BS 😀
Carli razbija u Anger Management trenutno, plus je to serija sa 100 epizoda po sezoni! Za razliku od 24 za 2.5cova.
Mene posle Carlija u 2.5cove jedino Berta bas nasmeje 🙂 Alen je smor, celu seriju se vodi ista "jadnik" prica.... dosadila je vec u drugoj sezoni. Novo dete ima jedan vic po sezoni, i to je to...
Walden je smorina!

Alan je mene nervirao dok sam gledao. Čarli, Džejk, Berta i Evelin su bili odlični, kako je mali rasta i kako se serija pretvarala u dva muškarca tako sam se smarao.

Ima nade!

Odgledao sam celu drugu sezonu Orange is the New Black. Čini mi se da je bolja. Takođe mi deluje sve manje realno.
Pred kraj sezone je još zanimljivije. I finale je sat ipo.

Ima nade!

Odgledao sam celu drugu sezonu Orange is the New Black. Čini mi se da je bolja. Takođe mi deluje sve manje realno.
Pred kraj sezone je još zanimljivije. I finale je sat ipo.
Au pa kad pre ti stignes da pogledas to , neka je 18epizoda x mon 45min to je bar 14sati 😉

Au pa kad pre ti stignes da pogledas to , neka je 18epizoda x mon 45min to je bar 14sati 😉
13,5 sati.
Pa dostupna je već mesec dana i noćas sam odgledao tri epizode odjednom.
Mislio sam da spavam, ma i finale ću. A onda vidim da je sat ipo. I ono ****ga, izdržaću.

Poslednja izmena:
13,5 sati.
Pa dostupna je već mesec dana i noćas sam odgledao tri epizode odjednom.
Mislio sam da spavam, ma i finale ću. A onda vidim da je sat ipo. I ono ****ga, izdržaću.
Hehehe dobro je ako se nisi razocarao, fora je sto ja pokusavam da sustignem vas koji gledate te serije ali sam shvatio da je to nemoguce 😉

počeo House of cards, 3 epizode odradio.. šta znam, još mi se nije iskristalisalo mišljenje ali mislim da ću nastaviti da je gledam samo zbog Spejsija koji je fantastičan, ostali glumci su mi uglavnom bezlični.. čitao sam ovde da kako odmiče sve je bolja i bolja tako da računam na to 🙂

Hehehe dobro je ako se nisi razocarao, fora je sto ja pokusavam da sustignem vas koji gledate te serije ali sam shvatio da je to nemoguce 😉
'Nikad se ne trudi da sustigneš, jer ćeš uvek biti iza.'

Idi svojim tempom, uživaj u tome što gledaš. Ne u stizanju.

Za sada jadna! Jedino sto "vredi" je gluma Anthony Head-a i one njegove ljubavnice 🙂 Sve ostalo daje previse otvorenih pitanja koja nemaju smisla, premalo informacija, previse tumbanja.

Hvala, onda necu ni da gledam, a cinila se zanimljivom.

Boondocks - odgledao prve dve sezone, ok, onako odmara mozak, Huey mi najjaci lik ali ga nema bas puno, dobre su scene borbe mada 🙂

Za one koji zele tokom leta da odgledaju odlicno osisljenje i uradjene, down to Earth, serije, a nisu ih ranije gledali, predlazem da odgledaju Hustle (englesku verziju sa Robert Vaughnom i Adam Leisterom), a za laganiju varijantu, americku verziju, Leverage (http://www.imdb.com/title/tt1103987/?ref_=fn_al_tt_1).
Hustle se oslanja na fizicki svet, nema nesto hakovanja, telefona i slicno...
Leverage je pokusaj da se napravi modernija varijanta (Husle je pravljen od 2004. cini mi se, 8 sezona, Leverage od 2008. 5 sezona), pa ima prilicno hakerisanja, sto mi licno u serijama/filmovima izgleda smor 🙂

Obe serije su po meni odlicno osmisljene i uradjene, mada je Hustle remek delo!

Slažem se da je Hustle dobar. Dok mi je Leverage američko isprano ******. Odgledao sam dve epizode, i usput kad je bilo na televiziji. Dosadna je.

Defiance - protracena prica i ideja, puno klisea i nelogicnih desavanja, sve u svemu tuga jad i cemer - 6.5/10

Slazem se za Defiance... jedino sto je to letnja serija, pa ono.. nema se sta drugo 🙁

nije mi jasno da mogu da naprave takvu glupost i da nemaju nikog tamo zaposlenog da pogleda sta su snimili i kaze im ljudi ne moze to tako. pa *** za to se valjda i novac dobija, bukvalno ne razumem kako se toliki novac utrosi a da se provlace amaterske greske

Zato što novac ne kupuje sposobnost za kvalitet.

Večeras počinje moja omiljena serija Under the dome,znači jedva čekam.Prva sezona je bila fantastična,toliko sam se uneo kao da sam i ja tamo..

Upravo prešao tri sezone Breaking Bad i toliko je dobra i nekako ne da ti da je prestaneš gledati da ću morati i ovaj ostatak brzo preći.

Californication finale.. ne znam zasto sam ocekicao ista vise 🙂 Meeeh..

Krenuo sam danas Lost da gledam pošto su sve aktuelne koje su me zanimale ili završene ili sam odgledao poslednju izbačenu epizodu. Nije loš Lost, odgledao sam danas prvih 10-ak epizoda, jedino što mi smeta je to što ne mogu da nađem kvalitetan snimak ali dobro, šta je tu je.

Poslednja izmena:
Moj savet isto. Koliko god će ti biti ekstra dok je gledaš, kako se budeš primicao kraju tako ćeš početi da dobijaš glavobolje od količine gluposti koja će da te bije uz rizik trajnog oštećenja zbog samog kraja.
Mega giga razočaranje, kolje se za prvo mesto sa Prometheus-om.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno