- Učlanjen(a)
- 08.08.2004
- Poena
- 350
Za Arrow moram da priznam da su napravili interesantnu seriju (po meni mnogo bolju od Agents of S.H.I.E.L.D., koji bi bio neka direktna konkurencija), malo su zakomplikovali sve i napravili delimicno sapunicu, ali sve u svemu je sasvim solidna serija za ljubitelje superheroja. Flash isto nije los, ali mi je pilot nekako zbrzan, previse stvari se desi jako brzo i bez neke razrade (u Arrow mi je to bolje odradjeno). Opet, treba imati u vidu da Flash ima natprirodne moci, dok Green Arrow nema, sta znam.
U svakom slucaju, lepo je imati dve serije o superherojima iz DC univerzuma, a jos ako uspeju to sve da povezu sa filmovima u nekom Justice League filmu za par godina, bice zaista hit. Starling city, Central city, Metropolis i Gotham city u jednom filmskom/tv serijalu bi bilo podjednako dobro (ako ne i bolje) od ovoga sto imamo sa Marvelovim univerzumom trenutno.
U svakom slucaju, lepo je imati dve serije o superherojima iz DC univerzuma, a jos ako uspeju to sve da povezu sa filmovima u nekom Justice League filmu za par godina, bice zaista hit. Starling city, Central city, Metropolis i Gotham city u jednom filmskom/tv serijalu bi bilo podjednako dobro (ako ne i bolje) od ovoga sto imamo sa Marvelovim univerzumom trenutno.