Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Arrow moram da priznam da su napravili interesantnu seriju (po meni mnogo bolju od Agents of S.H.I.E.L.D., koji bi bio neka direktna konkurencija), malo su zakomplikovali sve i napravili delimicno sapunicu, ali sve u svemu je sasvim solidna serija za ljubitelje superheroja. Flash isto nije los, ali mi je pilot nekako zbrzan, previse stvari se desi jako brzo i bez neke razrade (u Arrow mi je to bolje odradjeno). Opet, treba imati u vidu da Flash ima natprirodne moci, dok Green Arrow nema, sta znam.

U svakom slucaju, lepo je imati dve serije o superherojima iz DC univerzuma, a jos ako uspeju to sve da povezu sa filmovima u nekom Justice League filmu za par godina, bice zaista hit. Starling city, Central city, Metropolis i Gotham city u jednom filmskom/tv serijalu bi bilo podjednako dobro (ako ne i bolje) od ovoga sto imamo sa Marvelovim univerzumom trenutno.

Flash Pilot je nagovestio da ce definitivno postojati Speed Force kao koncept. Sto je ultra mega giga ekstra, za nas strebere 😀

Ko inace ne zna, Speed Force je po DC-u dimenzija iz koje odredjeni likovi mogu da vuku snagu (Allen/Flash familija, kao i Zoom, i par likova) i to je zapravo definicija njihove snage, sustina.

U jednom od stripova, Supermen i Flash prave opkladu ko ce brze da se krece stim sto je supermenu zabranjeno da leti, i trku dobija Flash. U jednom trenutku spominje da bez problema moze da dobije supermena iako je supermen u stanju da svojom energijom krivi svemir i kontrira kvantnim efektima i gravitaciji, jer mu Speed force dozvoljava da radi i vise od toga. E da, Zoom je po lore-u DC-a brzi i od Flash-a 🙂

Flash Pilot je nagovestio da ce definitivno postojati Speed Force kao koncept. Sto je ultra mega giga ekstra, za nas strebere 😀

Ko inace ne zna, Speed Force je po DC-u dimenzija iz koje odredjeni likovi mogu da vuku snagu (Allen/Flash familija, kao i Zoom, i par likova) i to je zapravo definicija njihove snage, sustina.

U jednom od stripova, Supermen i Flash prave opkladu ko ce brze da se krece stim sto je supermenu zabranjeno da leti, i trku dobija Flash. U jednom trenutku spominje da bez problema moze da dobije supermena iako je supermen u stanju da svojom energijom krivi svemir i kontrira kvantnim efektima i gravitaciji, jer mu Speed force dozvoljava da radi i vise od toga. E da, Zoom je po lore-u DC-a brzi i od Flash-a 🙂
Da
cim su na kraju epizode novine iz 2024 a po DC speed force omogucava Flash i Zoom-u da putuju kroz vreme.... Inace Zoom je onaj žuto sto trci oko Flash-ove majke....

Da
cim su na kraju epizode novine iz 2024 a po DC speed force omogucava Flash i Zoom-u da putuju kroz vreme.... Inace Zoom je onaj žuto sto trci oko Flash-ove majke....

ja sam bio ubedjen da je to sam flash uradio (ne, koknuo kevu nego trcao oko nje). nisam fan dc i marvel stripova pa ne znam likove i price tako da mi je zoom nepoznat.

kada sam video novine iz buducnosti kako flash nestaje mislio sam da je provalio kako da se vrati u proslost. da se krece toliko brzo da se vreme, ne samo zaustavlja, nego i vrati unazad. ideja povratka je naravno spasavanje majke i ispravljanje nepravde za njegovog caleta. e sad, tu se naravno stvari komplikuju. nesto se desi i on pokusa da je spasi, ali ne uspe.

Igy,da usmeris svoju mastu i inteligenciju na "korisne" stvari za godinu dana bi smenio Merkelovu...

Tyrant - одгледао прву епизоду, мени се допала.

Sirijac na velikom platnu serija 🙂

ja sam bio ubedjen da je to sam flash uradio (ne, koknuo kevu nego trcao oko nje). nisam fan dc i marvel stripova pa ne znam likove i price tako da mi je zoom nepoznat.

kada sam video novine iz buducnosti kako flash nestaje mislio sam da je provalio kako da se vrati u proslost. da se krece toliko brzo da se vreme, ne samo zaustavlja, nego i vrati unazad. ideja povratka je naravno spasavanje majke i ispravljanje nepravde za njegovog caleta. e sad, tu se naravno stvari komplikuju. nesto se desi i on pokusa da je spasi, ali ne uspe.
Evo ako te interesuje odgledaj ovo

Justice League: The Flashpoint Paradox

http://m.imdb.com/title/tt2820466/

Taman da se pripremis za seriju,imas lepo prikazan odnos Flash-a i Zoom-a...Pojavljuju se i Rouges(onaj lik sto kontrolise vreme je deo njih)....

Ko ce izdrzati do jeseni, redovno sam pratio Strebere i Arrow od serija. Mozda neki predlog? Imam pripremljenog modernog Sherlock-a jel vredi mozda to sada odgledam jel pratio neko od vas? Ili imate neki drugi predloga? 😀

A "strebere" si pratio redovno na B92 m ?🙂

Ko ce izdrzati do jeseni, redovno sam pratio Strebere i Arrow od serija. Mozda neki predlog? Imam pripremljenog modernog Sherlock-a jel vredi mozda to sada odgledam jel pratio neko od vas? Ili imate neki drugi predloga? 😀
Vredi gledati BBC seriju. Elementary ne.

Suits - S03 poslednjih par epizoda su pokidale. Polako postaje moja omiljena serija ... Harvey = boss

Krenuo sam danas da gledam Arrow ( ovde ih je par preporucilo ) i sta znam, za sada i nisam nesto impresioniran... Ali izdrzacu sa ovom prvom sezonom jer vidim da je po mnogima S02 drasticno bolja...

Elementary - posle par epizoda iz druge sezone, prestao sam sa gledanjem. Pristojno me je smorila.

Fargo - prvih par epizoda je bilo ekstra kasnije je pocela malo da smara... ostalo mi je jos 2-3 epizode pa ne bih jos nista da sudim...

Suitsje meni konstantno odlican. Malooooo vise preteruju sa Louisom, al neka, ostatak serije je vrhunski. Svidja mi se potavka cetvrte sezone - Mike VS Harvey. Savant protiv najboljeg.

Lepo si spojlovao cetvrtu sezonu onima koji jos nisu krenuli sa serijom... Bolje stavi tu poslednju recenicu u spojler.

@serbian - ako ti se nije svidela prva sezona arrowa nece ni druga

ontopic - da Suits dobro ide, mislim nije sigurno kako ce da raspletu ovo 🙂

Nego vidim pojavio se pun krasni novih serija, valja li sta cemu?

Eh da... zaboravio sam da pohvalim Person of Interest. Odlicna prva sezona. Topla preporuka od mene.

Kasno sam se setio, valja li cemu Dominion?

Која је најбоља документарна серија о природи и животињама а да има ХД рип на нету?

Suitsje meni konstantno odlican. Malooooo vise preteruju sa Louisom, al neka, ostatak serije je vrhunski. Svidja mi se potavka cetvrte sezone - Mike VS Harvey. Savant protiv najboljeg.

Lik Luisa Litta je toliko dobro napisan da uzivam dok je njegov screen time.

Sad završio 2ahm, ima dosta šljama, ali dok je Čarli tu ismijem se pošteno. Game Of thrones završio još davno pa sad čekam set knjiga da mi stigne. Počeo još Breaking Bad i ovo sto sam odgledao je zaista impresivno.

gledam pilot Taxi Brooklyn - solidno. moze da se gleda.

Nisi mogo spojler da stavis, stvarno, samo sto sam poceo da gledam seriju!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno