Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja Hannibala gledam umesto 24 Kitchen :-devil-:, prepisujem recepte. Fantastična je serija, iskreno mislio sam da će biti truba posle filmova, ali prijatno su me iznenadili.

Управо одгледах последњу епизоду из друге сезоне - врхунски, све је било врхунски. 😉

Ja je nisam pogledao i nemoj slučajno da je neko nešto rekao, a da nije otišlo u spoiler, platiću ako treba da dobije ban 😀

Ха, ха... па ти читај полако, кроз трепавице. Чим налетиш на нешто сумњиво зажмури.

Ха, ха... па ти читај полако, кроз трепавице. Чим налетиш на нешто сумњиво зажмури.

Znaš šta je najveći fazon, što tapatalk pre nego što otvoriš temu ne skriva spoiler kad se napiše, znači odlepim nekad... Onda brže bolje otvorim temu da ne čitam taj spoiler koji je napisan 🙂 to je za one koji prvo pišu spoiler, pa onda svoje ono, ali kad se napiše obratno dobro je 😉

Ja je nisam pogledao i nemoj slučajno da je neko nešto rekao, a da nije otišlo u spoiler, platiću ako treba da dobije ban 😀

Па сунце му пољубим, нисам ја као онај што је написао да је Џофри крепао пре него што је већина нас одгледала епизоду... и сада му повремено опсујем родбину, ето тако.

Bio je stvarno šok što su ubili Hannibal-a. 😛

Па сунце му пољубим, нисам ја као онај што је написао да је Џофри крепао пре него што је већина нас одгледала епизоду... и сада му повремено опсујем родбину, ето тако.

A pa post je bio zato što je neko pokrenuo Hannibal season 2 finale, što si bio ti i očekivano bi bilo da krenu sa pisanijem 🙂

Nisam ja mislio na tebe loše ako si shvatio tako. Mislio sam na one koji ne znaju šta je spoiler 😉

Nisam ocekivao ovakav kraj druge sezone :-\ Zar je moguce da Hanibal zavrsi u zatvoru? :-D
Salim se, nego, je li Hanibal slican filmu, msm je li dobar priblizno kao filmu ili?

^Ljudi pa ne mogu da gledam ovog hanibala .. jel cela serija kao prve 3 epizode?

Nisam ocekivao ovakav kraj druge sezone :-\ Zar je moguce da Hanibal zavrsi u zatvoru? :-D
Salim se, nego, je li Hanibal slican filmu, msm je li dobar priblizno kao filmu ili?

Manhunter i Silence of the Lambs su dva najbolja. Hannibal film je onako, Red Dragon malo bolji

Ali ubedljivo su ova prva dva najbolji filmovi sa Hannibal-om.

Ne, msm je li i serija vredna gledanja u odnosu na filmove kako razbijaju.

Neverovatno finale druge sezone Hannibala. Ono nisam ni u najmanju ruku ocekivao.
Najbolja aktuelna serija bar none.
True Detective je na drugom mestu budimo objektivni.

Neverovatno finale druge sezone Hannibala. Ono nisam ni u najmanju ruku ocekivao.
Najbolja aktuelna serija bar none.
True Detective je na drugom mestu budimo objektivni.

Budimo objektivni, i sačekaj da ti splasne početno uzbuđenje da vidiš zašto nije najbolja.

Zlatna sredina je uvek bila najbolja 🙂 Sad cu staviti da se skida pa uz dorucak da natenane gledam ;-)

Budimo objektivni, i sačekaj da ti splasne početno uzbuđenje da vidiš zašto nije najbolja.

Sta pricas bre? Ja pratim Hanibala otkad je krenula serija, nisam krenuo od juce da gledam.
True Detective sam takodje pratio kako su se pojavljivale epizode. Meni je vec dve godine Hannibal na prvom mestu.
Koja je po tebi najbolja aktuelna serija onda?

True Detective ili House of Cards. Hannibal je dobar, samo kad bi izbacili gluposti iz njega da bude odličan.

^Sta znam 😉 gledao sam dekstera on mi nije pravio probleme 😉 brate ovo mi je bolesno xD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno