Psihopato. 😀
Ja je nisam pogledao i nemoj slučajno da je neko nešto rekao, a da nije otišlo u spoiler, platiću ako treba da dobije ban 😀
Ха, ха... па ти читај полако, кроз трепавице. Чим налетиш на нешто сумњиво зажмури.
Ja je nisam pogledao i nemoj slučajno da je neko nešto rekao, a da nije otišlo u spoiler, platiću ako treba da dobije ban 😀
Па сунце му пољубим, нисам ја као онај што је написао да је Џофри крепао пре него што је већина нас одгледала епизоду... и сада му повремено опсујем родбину, ето тако.
Nisam ocekivao ovakav kraj druge sezone :-\ Zar je moguce da Hanibal zavrsi u zatvoru? :-D
Salim se, nego, je li Hanibal slican filmu, msm je li dobar priblizno kao filmu ili?
Neverovatno finale druge sezone Hannibala. Ono nisam ni u najmanju ruku ocekivao.
Najbolja aktuelna serija bar none.
True Detective je na drugom mestu budimo objektivni.
Ne, msm je li i serija vredna gledanja u odnosu na filmove kako razbijaju.
Zlatna sredina je uvek bila najbolja 🙂 Sad cu staviti da se skida pa uz dorucak da natenane gledam ;-)
Budimo objektivni, i sačekaj da ti splasne početno uzbuđenje da vidiš zašto nije najbolja.
Slab stomak, je li? 🙂^Ljudi pa ne mogu da gledam ovog hanibala .. jel cela serija kao prve 3 epizode?
^Sta znam 😉 gledao sam dekstera on mi nije pravio probleme 😉 brate ovo mi je bolesno xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari