Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
S obzirom da je serija malo lulila u debelu monotoniju, ne verujem da bi dupla sezona pomogla tome. Sad je pratim po automatizmu, a ne zato što me ozbiljno privlači.
24 nekim čudom uspeva da ima slabe momente, uprkos skraćenoj formi.
I problem je što nema ništa više da iznenadi u seriji. Osim moje sumnje da će da koknu Bauer-a eventualno, da Morgan preuzme.
Ova što igra Margo i koja je igrala u Game of Thrones, mislim da joj sledeća serija na spisku treba da bude Hannibal.
To su sve serije gde nemaju problema da ubiju bitne likove.
Pre nego što nego krene sa spoiler, nisu je ubili u 24, ali se kladim da će.
Ne, Storm of swords je treća knjiga i pokrila je treću sezonu delimično, ali kako serija ne diše u vrat knjigama, postoje odstupanja:
Neki likovi su još živi u seriji, pojedini dogadjaji su se odigrali malo drugačije itd. Videćemo da li će Oberin da preživi duel sa Kligejnom (pošto je on sve što smo videli od Dorna u seriji) ili će da gekne, kao u knjigama. Tomovi 4 i 5 se navodno hronološki preklapaju, nisam stigao do 5. knjige.
Posto me neki nisu razumeli, Storm Of Swords se sastoji iz dve knjige pa sam mislio na drugu od te dve.Ako ne gresim, A Storm Of Swords, cini mi se da je druga knjiga (neko od Tirionovih poglavlja).
Dragi fanovi 24, ugledajmo se na Džeka
Bauera i budimo heroji! Pomozimo
žrtvama poplava slanjem SMS-a na 1003!
Hvala od srca! Vaš SuperSerb
Respect za lika.
Hannibal je bolji. Uprkos njegovim mana jedva čekam finale, jer sam se navukao.
Odgledao sam 9 epizoda prve sezone, i poprilicno mi je "bolesna" serija. Glumci su dobri, ali ono sto mi smeta je to neko razvodnjavanje serije nekim nepotrebnim ubistvima (zlocinima), koji se dogadjaju iz epizode u epizodu. Gubi se fokus od glavne radnje koja treba da dominira kroz seriju. Mislim da si i ti ovo pomenuo u nekom postu. Nadam se da je druga sezona bolja kao sto ovde kazete...
Odgledao sam 9 epizoda prve sezone, i poprilicno mi je "bolesna" serija. Glumci su dobri, ali ono sto mi smeta je to neko razvodnjavanje serije nekim nepotrebnim ubistvima (zlocinima), koji se dogadjaju iz epizode u epizodu. Gubi se fokus od glavne radnje koja treba da dominira kroz seriju. Mislim da si i ti ovo pomenuo u nekom postu. Nadam se da je druga sezona bolja kao sto ovde kazete...
Trebalo bi da stave upozorenje na pocetku da se ne gleda uz obrok 😀Ja uglavnom uz veceru gledam 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari