Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam pri kraju prve sezone Hanibal-a. Nisam znao sta drugo da gledam posle BB-a i Dexter-a, ovo mi delovalo najzanimljivije. Ali nisam bas oduseveljen (sem sa Scully 🙂), izguracu prvu sezonu jer kazete da je druga mnogo bolja. Dosta toga mi se svidja, ali nije ni blizu ove prethodne dve sto sam gledao. Ako je BB 10, Dexter 9, ovo je negde 6.5 za sada.

U bre, ja sam ocekivao da joj date bar neku jaku osmicu 🙂 , i ja sam nabavio Hanibala pa se bas spremam da gledam.

Nekim ljudima ne mozes verovati, pogotovo DM-u 😀

A i moras pogledati, ne mora da znaci da ce se svima svideti, iako je vecina odusevljena sem opet DM-a 😛

Od mene ima 9 i to jaku devetku.

Pa znam da on pljuje sve sem BB i mozda jos neke serije :d

U bre, ja sam ocekivao da joj date bar neku jaku osmicu 🙂 , i ja sam nabavio Hanibala pa se bas spremam da gledam.

Mora ostati mesta za bolju ocenu za drugu sezonu. Gledaj, dobra je, ali ako budes poredio sam Dexter-om, ti ces dati jos manju ocenu 🙂.

True Detective:

Vudi i Metju su toliko visoko postavili lestvicu kvalitetne glume da svako sledeci ko pomisli da cast-uje u TD, bolje da se dobro zapita dal je to pametno. I ne samo za seriju, vec su njih dvojica kao glumci (i producenti pritom) dali domaci zadatak za narednih 15 godina, jer u proteklih 15 nije bilo ovako dobre glume i hemije dva lika.

Na sve to, ide genijalni um Nic Pizzolatto-a, koji je sazeo celu seriju u poslednji Rust-ov monolog, o cerki.

Ova serija je suvo zlato, ovakav format je iznad Breaking Bad-a, i bilo koje druge mix-genre serije sa akcentom na dramu. Ovo je nesto najbolje sto je televizija videla zadnjih 15 godina.

True Detective:

Vudi i Metju su toliko visoko postavili lestvicu kvalitetne glume da svako sledeci ko pomisli da cast-uje u TD, bolje da se dobro zapita dal je to pametno. I ne samo za seriju, vec su njih dvojica kao glumci (i producenti pritom) dali domaci zadatak za narednih 15 godina, jer u proteklih 15 nije bilo ovako dobre glume i hemije dva lika.

Na sve to, ide genijalni um Nic Pizzolatto-a, koji je sazeo celu seriju u poslednji Rust-ov monolog, o cerki.

Ova serija je suvo zlato, ovakav format je iznad Breaking Bad-a, i bilo koje druge mix-genre serije sa akcentom na dramu. Ovo je nesto najbolje sto je televizija videla zadnjih 15 godina.

Lepo receno.. +1..

Gledam Dextera koga svi hvale, gledao BB i svi su mi oni da tako kažem, stepenik niže u odnosu na TD...

Poslednja izmena:
Ja počeo Banshee, prve dve epizode obećavaju dobru zabavu.

Pa znam da on pljuje sve sem BB i mozda jos neke serije :d

Izvini molim te, pljujem ja i BB finale. Što se tiče ovoga što ja kažem, to su mane. Pljuvanje je radi pljuvanja, što ja ne radim.

Problem je što se više navikneš na kvalitet, to lakše vidiš nedostatke. Ovo je gore od Dexter-a (dok je bio na vrhuncu i gore od svake odlične serije u zadnje vreme). Nije serija loša, daleko od toga, ali fali folus da je učini fenomenalnom.
Hannibal je kao 24, iste gluposti je ometaju da bude perfektna.

Poslednja izmena:
True Detective:

Svaka ti je na mestu.Crem a la crem serija kako bi rekli.

Meni je neverovatno da je takva serija dotakla mainstream. Jer njena tema i radnja uopšte nisu. Mislim da je prevashodno zbog glumaca, jer je to i meni probudilo znatiželju. I vidim da je na kraju došlo do preterivanja oko serije. Serija ima mane, i njena najjača strana je što su koncizan broj epizoda imali.

Veoma dobra epizoda Game Of Thrones. Sad ce da se ceka 2 nedelje...

^Jako interesantno da li neko moze da mi kaze protiv koga se bije ovaj arapin? Ja sam skroz pobrkao junake ko je taj planina? Zar je taj kod Lanistera?

Planina je brat Psa, a mediteranski Liam Nison se bije za Dorn protiv Lanistera (množina) tako što zastupa Lanistera u borbi protiv Planine. Ako sad nije jasno... 😀

^skontao sam , taj je koknuo vec nekoga na dvoboju ranije?

Cock-nuo je taj sve što hoda... Ček, pitaš za Planinu? Da, taj je masovni ubica.

^Pa da znaci da mali Lanister prezivi treba da ubije planinu? Tj ovaj arapin ce se tuce za njega 😉 Skontao sam ko je taj onaj celavi lik ugl kad si rekao da je rod sa psom setio sam se 😉 Nemojte mi zameriti sto ih ovako krstim 😉

Nemoj da preteraš da praviš spoiler ljudima.

^Pa da znaci da mali Lanister prezivi treba da ubije planinu? Tj ovaj arapin ce se tuce za njega 😉 Skontao sam ko je taj onaj celavi lik ugl kad si rekao da je rod sa psom setio sam se 😉 Nemojte mi zameriti sto ih ovako krstim 😉
Ovo k'o prepričan odlomak iz biblije

Ljudi brate mili, da li je toliko tesko koristiti spoiler?

Da znaš da jeste. Tag mora da se kuca, jer dugmeta nema.

^ Izvinjavam se al uvek zaboravim jako me nervira posto sam na fonu pa mi to dodatno otezava nisam skontao da moze moje pitanje da napravi takvu pometnju.

^ Izvinjavam se al uvek zaboravim jako me nervira posto sam na fonu pa mi to dodatno otezava nisam skontao da moze moje pitanje da napravi takvu pometnju.

Tapatalk? Pa možeš da upišeš tag za spoiler, prost je.

Gledam Louie i odjednom shvatim da su psovke cenzurisane u ovoj najnovijoj epizodi. Što je užas. Da li neko zna da li je i HDTV verzija cenzurisana, jer gledam Web-DL?

Poslednja izmena:
Interesantna epizoda GoT, ako volite da citate knjigu. Za screen su vec dve epizode bile samo uvertira u sledecu, kao cliffhanger, i bas smara 🙂 Steta sto je toliko skupa serija, mogu lagano da naprave duplo vise epizoda i da bude zanimljivije.

Da li neko inace moze da mi kaze gde se tacno u knjigama nalazi trenutna radnja? 😀

Ako ne gresim, A Storm Of Swords, cini mi se da je druga knjiga (neko od Tirionovih poglavlja).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno