Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav je Arrow? Da li je vredan gledanja?

Mislio sam da skinem Hannibala, ali trenutno mi se gleda nesto malo ''veselije''...

Ne verujem da je Arrow tvoj cup of tea. Mnogo je to naivno i isprazno. Hannibal meni nije baš mnogo mračan, mnogo se lako gleda uprkos krvi na sve strane i kanibalizmu (sviđa mi se subverzivan crni-humor kada ima podvaljuje).

^Dobro nije arrow bas toliko los recimo 6.5/10 uglavnom malo je predvidivo sta ce da se desi i malo su lose odradili taj prelazak proslost-buducnost. Skini pogledaj mada generalno zadnjih par epizoda su bolje od ostatka

Blag si ti. Ja sam mnogo više kritički nastrojen, što ne sedi dobro s većinom ljudi.

Kakav je Arrow? Da li je vredan gledanja?

Mislio sam da skinem Hannibala, ali trenutno mi se gleda nesto malo ''veselije''...
Ako ti ne smetaju krdo naive i površnosti, a sklon si superjunačkoj tematici, gledaj.

Verujem da je Hannibal odlicna serija, ali posle Breaking Bad-a, True Detective i Dextera ( koji se za mene zavrsio sa cetvrtom sezonom, ovo ostalo cu se praviti da se nije nista desilo sa obzirom kako su jadne poslednje 4 sezone ) zaista mi se gleda nesto veselije 😀.

Za Arrow vidim da su mnogi odusevljeni pre svega drugom sezonom, pa zato me cudi da ovde vecina nema dobro misljenje o seriji. Na IMBD skoro sve epizode iz druge sezone imaju ocenu preko 9.0. Znam da IMBD nije bas merodovan, ali...

Pa pasionirani fanovi vole da dižu u nebesa ono na šta se pale. Ozbiljnijim gledaocima i nije baš nešto.

Uostalom pogledaj vrlo brzo se vidi kakva je serija i da li je to nešto što hoćeš da gledaš.

House voli da gleda sapunice da odmara mozak. 😀

Ja za lakše gledam Californication, Episodes i Modern Family (koji ozbiljno počinje da mi dosađuje, humor je bio bolji pre).
Kriziram jer nema Rick and Morty trenutno, to je bio veoma dobar trip.
Orange is the new Black nije loša serija, nije mnogo teška, i ima ženskog glavnog lika što je retko.
Skoro cela postava je ženska jer se dešava u ženskom zatvoru. Neki bi rekli da je Oz za žene, više humoristički nastrojen, ali ne mora da je sve sa ženama za žene.

Poslednja izmena:
Arrow je sasvim OK ,,heroj" serija, vise mi se dopala prva sezona jer je manje preterivanja bilo, ali sve u svemu dobra serija. Neko voli ovakav tip serija, neko ne, ne treba je bas dizati u nebesa, ali nema ni najmanjeg razloga da se ispljuje.

Hannibal ima dobru ideju, ali se cesto ide u krajnost pa ima puno ,,Ma vazi!" momenata. Da su malo manje preterivali, bila bi odlicna serija.

Od aktuelnih SF serija, trenutno mi je Helix najzanimljiviji, a pratim vecinu. The 100 nije losa serija, iako ima tendenciju da bude. 🙂 Zao mi je da su prekinuli Defying gravity, mogla je jako dobro da ispadne. Moze da se odgleda jer postoji na netu tekst autora o tome sta bi bilo dalje i kako bi se zavrsila serija.

Da li je ovaj Cosmos sa NdG Tysonom za "drugu tip ljudi", ili ga samo ja prosto ne razumem? Previse mi je nabacan, nejasan i bacanje vremena nekako - i to jos znam sve sto je do sada bilo u seriji, pa jedva nekad povezem dve stvari izmedju kojih cesto ne naprave nikakav cross-over...
WTF?

Što se tiče Blacklista i poslendnje scene:

Jeste li primetili da slika Berlinove ćerke koju Redington drži ima u uglu #79? Ima i još nešto napisano ali je pokriveno Reddingtonovim palcem. Vidi se samo na kratko i koliko sam uspeo da vidim liči mi na slovo I.
Znači da je i ona na Blacklistu a setite se i epizode gde je Reddington tražio pristup VICAP bazi.
Nije sigurno tražio samo zbog Jolene Parker nego verovatno i zbog nje
Verovatno je tada tražio informacije o njoj

Poslednja izmena:
Ima li jos neka serija tipa sherlok, elementary i poaro za preporuku?

Da li je ovaj Cosmos sa NdG Tysonom za "drugu tip ljudi", ili ga samo ja prosto ne razumem? Previse mi je nabacan, nejasan i bacanje vremena nekako - i to jos znam sve sto je do sada bilo u seriji, pa jedva nekad povezem dve stvari izmedju kojih cesto ne naprave nikakav cross-over...
WTF?

Mahom se slažem sa ljudima koji kažu da je serija za mlađe naraštaje sklepana. Pogledao sam prvih 5 epizoda i isto mišljenje kao i ti imam - pokrenu 100 pitanja, a niti na jedno ne odgovore iole temeljno, pa skaču sa teme na temu, objašnjavajući stvari koji i nisu toliko interesantne. Jednostavno, serija je površna bez odgovarajućeg pravca. Kao da je pravljena da bude brza zabava, a ne nešto što bi se moglo pamtiti.

Poaro i novi Serlok i Elementary su prilicno razlicite dinamike.
Probaj Ms. Marple (isto je radjen po romanu Ag. Christie) i Murders she wrote.
Poaro i stari Serlok se isto u stvari razlikuju puno. Serlok je precizan i poenta je da citalac ima sve informacije kao i Serlok. To nije slucaj sa Poarom.

Dzoni, dobro je, znaci nisam jedini 🙂

Poslednja izmena:
Californication - ko voli da gleda serije sa puno humora u kojima je glavni lik badass njemu ovo toplo preporucujem

Probao The 100, lagana zabava za tinejdžere, ali baš za one male tinejdžerčiće. Select all->delete->are you sure->YES!

Naravno da jeste. Al` ovakav užitak je nemerljiv:d

Stvar je u ritualu.

Odgledao sam celu sezonu Hannibal, i serija pati od onoga što ja zovem '24' sindrom, a to je previše dizanja tenzije stalno, usled čega dolazi do prezasićenosti i dosade.
Sezona je puna WTF kako ovo može ozbiljno da prođe momenata. I glupih izjava koje se očekuju od pseudo intelektualaca.
Cela serija daje nadrealni osećaj, i kao takva se gleda.
Smatram da je potreba sa epizodnim sub-plot i hvatanjem ubice na epizodnom nivou greška, jer deluje zbrzano, i šablonski.
Mikkelsen i Fishburn igraju od početka odlično, što se i očekuje od toliko iskusnih glumaca. Dok ovaj što igra Graham-a napreduje tokom sezone, u početku je bio previše napadan.
Sve što smatram manom serije je zašto i ne volim Hannibal film i Red Dragon, pate od hiper ovo ono.
Gledaću i drugu sezonu jer me privlači radoznalost, i jer su rekli da je druga bolja.
Ne mogu da se otmem utisku da bi serija bila dva koplja bolja, verovatno bolja od dva dobra filma, da je radi HBO ili sličan kablovski kanal.

Nema sta ocekivao sam ovo od tebe, naravno 😀

ALI kad si rekao dolazi do prezasicenosti i dosade???? ***, pa ne mozes to izjaviti 😀

Odgledao ove zadnje 4-5 epizode Arrow-a i moram da priznam da je pokid'o :d

Nema sta ocekivao sam ovo od tebe, naravno 😀

ALI kad si rekao dolazi do prezasicenosti i dosade???? ***, pa ne mozes to izjaviti 😀

Pa dođe, ne možeš konstantno da držiš stanje tenzije. Mora da ima opuštajući deo, kako bi tenzija dolazila do izražaja. Evo sad sam na drugoj sezoni, ovo se pretvorilo da je Hannibal verzija Dexter-a.
Da odseče nogu, i da to mrtav ladan ostavi, da ovi nađu i nikome ne pada napamet da je u pitanju isti čovek, da je kanibalizam u pitanju? ****te već su imali upravo takvog ubicu, retardiran bi povezao. Hannibal tu izgleda kao *****, a ne psihopata koji se igra koliko daleko može da ide.

preporuka za seriju fargo.. moze da se odgleda,da se ubije vreme

zna li neko kada ce opet da krene Banshee ili nece uopste biti sledece sezone.. ?

Poslednja izmena:
Wikipedia kaze da je jos januara renewed za trecu sezonu.

preporuka za seriju fargo.. moze da se odgleda,da se ubije vreme

zna li neko kada ce opet da krene Banshee ili nece uopste biti sledece sezone.. ?

Fargo sam batalio posle 4 epizode jer mi je dosta mlak u poredjenju sa Hannibalom a poceo sam oba serijala da gledam istovremeno.
Hannibal za sada drzi paznju,Mikelsen se bas pokazao dostojnim te uloge.
Banshee se ceka,zaboravio kako izgleda prava akcija bez te serije.

Odgledao sam i drugu sezonu Hannibal, osim finala, koje tek treba da se tek emituje, koliko vidim.
Druga sezona je bolja, uspeli su da dostignu nivo gde sam i ja pomislio da je bolesno. Što se uopšte ne dešava često.
Mada i dalje ima gluposti na pretek, i moram da priznam da mi se ne sviđa prevelika upotreba vizuelnih "pomagala" za Graham-a da nam dočara njegove halucinacije. Deset puta po epizodi je mnogo. Imam utisak da gledam nešto iz domena paranormalnog.

Dao bih negde 7.5 seriji, s jedne strane su odlične stvari u njoj, s druge ima tipične gluposti koje očekujem od generičkih serija tipa CSI. Ne mogu da se dogovorim sa sobom oko toga. Što samo izvlači paralelu iz glavne priče.

Ono kada dođu do zaključka da je nešto uzeo, pa bude "he took a kidney". He took a fucking leg!!! Kranje glupo pisanje.

Ja sam pri kraju prve sezone Hanibal-a. Nisam znao sta drugo da gledam posle BB-a i Dexter-a, ovo mi delovalo najzanimljivije. Ali nisam bas oduseveljen (sem sa Scully 🙂), izguracu prvu sezonu jer kazete da je druga mnogo bolja. Dosta toga mi se svidja, ali nije ni blizu ove prethodne dve sto sam gledao. Ako je BB 10, Dexter 9, ovo je negde 6.5 za sada.

True Detective, House of Cards to ako nisi gledao.

Hvala, tim redom sam i mislio cim zavrsim sa Hannibal-om.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno