Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Najjace su kulinarske scene. :d

Cool sto ti je prva sezona toliko dobra. Videces da je druga za klasu kvalitetnija, evo jos dve epizode do kraja. Pa cekanje na trecu sezonu.

Da znas da sam skoro bio u nekom restoranu i zamislio se, *** sta ja to jedem 😀 Licilo je na "simpaticne djakonije" gospodina u seriji 😀

Inace gledam drugu sezonu, prva je bila dobra, ali ova druga je jos vece zlo :shock::zgran::-devil-:

Meni je veoma smešna scena kada Dexter u kući svoje sledeće žrtve shvati da je kanibal, i zgrozi se. To je bilo neverovatno smešno za nekoga kome je hobi ubijanje i sečenje tela na komadiće.

Pa dobro ima i on neke principe, ne ubija nasumicno ljude samo zbog zadovoljstva 😀

Finale arowa slabije nego sto sam ocekivao ali i dalje kvalitetno

Pa dobro ima i on neke principe, ne ubija nasumicno ljude samo zbog zadovoljstva 😀

Nije da ih on ima, naučen je njima. A ubija jer mu donosi zadovoljstvo.

Nego je smešno što i on ima granicu gađenja, kada otvori onu šerpu... 😀

Za vas koji se dvoumite da li da gledate Hannibal seriju imam poruku: Ne dvoumite se!!!!!!
Po meni najbolja serija u zadnjih par godina. Fenomenalni dijalozi, obrada zvuka, prica, gluma............

Arrow potvrđeno

Dark Archer je glavni negativac za 3 Sezonu,Amell danas to potvrdio John Barrowman je u stalnoj postavi glumaca za 3 sezonu
jy5uhamu.jpg

Hannibal je odličan.

Arrow:
Nisam uspeo ni celu prvu epizodu da pogledam, boli me mozak kolko (MI) je tupavo.

Ja volim filmove sa Hanibalom,tako da pretpostavljam da će mi se i ovo svideti.

Odledah poslednju epizodu the blacklist a, mnogima ova serija nije ništa posebno, ali meni se sviđa, jednostavno volim serije gde nije gledaocu stavljeno na tanjir već se od njega očekuje da prati i shvati i poveže neke stvari.. Evo sad na kraju sezone opet nisu sve stvari načisto. . Ne znam meni se sviđa serija, uloga Redingtona kao da je stvorena za Spader-a. . Jedina onako slabija karika mi je Kinova ( Megan Boone ) očekivao sam više da iznese glumac za ulogu te jačine u seriji..

Je l neko gledao Archer?
Serija je legendarna, preporuka.

Moze li neko da pojasni zadnju scenu Blacklist-a

Ok kapiram Redington je cale of Elizabeth Keane i on je bio u pozaru pa je nju predao svom prijatelju Sam-u na cuvanje.
Ali nisam skapirao sto su istu sliku klinke drzali Berlin (u satu) i Redington?

Vidim Flash ce biti kul serija. Takodje se radujem za Gotham i Constantine. Necu moci da pratim koliko zanimljivih serija ce biti od jeseni.
Mozda i Agent Carter bude zanimljiva serija. Jedino se dvoumim dal cu pratiti Agents of Shield opet.........ova sezona je bila smece.

agent-carter1.jpg

Poslednja izmena:
Agent Carter obecava :-D. Ali Elementary, po meni ubica.

Moze li neko da pojasni zadnju scenu Blacklist-a

Vidim Flash ce biti kul serija. Takodje se radujem za Gotham i Constantine. Necu moci da pratim koliko zanimljivih serija ce biti od jeseni.
Mozda i Agent Carter bude zanimljiva serija. Jedino se dvoumim dal cu pratiti Agents of Shield opet.........ova sezona je bila smece.

Vidis to je ono o cemu pricam da serija zahteva pomno pracenje i razmisljanje.. Ocigledno si propustio deo...

gde Berlin dok je u bolnici govori o tome kako se njegova cerka spandjala sa disidentom, zbog kog je hapsena, proganjana, kasnije i ubijena, ja kapiram da je taj lik bio Red, sve mi ukazuje na to, pocev od slike, preko cele price, pa do same cinjenice da Red ne moze da shvati zasto ga Berlin toliko zeli mrtvog/ porazenog, kako god, meni je to jedini moguci scenario, mozda gresim, ali mi ima logike i jedva cekam jesen da vidim dal sam upravu

Poslednja izmena:
Vidim da niko ne komentarise seriju The 100.
Serija sam docekao sa dozom sumnje, koja je brzo odagnana. Veoma fina postapocalyptic serija sa, vrlo cesto, ozbiljnom pricom. Poslednja epizoda je bila fenomenalna.
Preporuke!

Vidis to je ono o cemu pricam da serija zahteva pomno pracenje i razmisljanje.. Ocigledno si propustio deo...

gde Berlin dok je u bolnici govori o tome kako se njegova cerka spandjala sa disidentom, zbog kog je hapsena, proganjana, kasnije i ubijena, ja kapiram da je taj lik bio Red, sve mi ukazuje na to, pocev od slike, preko cele price, pa do same cinjenice da Red ne moze da shvati zasto ga Berlin toliko zeli mrtvog/ porazenog, kako god, meni je to jedini moguci scenario, mozda gresim, ali mi ima logike i jedva cekam jesen da vidim dal sam upravu

da znas da zvuci logicno. keen je onda berlinova unuka. berlin zeli osvetu jer krivi reda za smrt cerke.
do duse, red je imao bar 2 porodice koje je napustio. odnosno, jedna je mozda ubijena, a drugu je napustio. nismo dobili bas dovoljno informacija da bismo mnogo diskutovali o ovome.
kada je bio u zatvoru i hteo info za onu statuicu, on je ispricao kako je bio na putu kuci za bozic i da je odlucio da ode. tu se sigurno desilo malo vise. mozda su mu pravu porodicu oteli/ubili i zamenili laznjacima kako bi od njega napravili loseg muza i oca umesto zrtvu.

Vidim da niko ne komentarise seriju The 100.
Serija sam docekao sa dozom sumnje, koja je brzo odagnana. Veoma fina postapocalyptic serija sa, vrlo cesto, ozbiljnom pricom. Poslednja epizoda je bila fenomenalna.
Preporuke!

I meni se svidja, gotivim te sa dosta doze misterije, recimo kao helix. Cekam last ship i strain, koje ce biti slicne

Uu Helix je bio odlican, mada mi se cini da je suvise cudan u nekim trenucima sto donosi eroziji kvaliteta, ali i dalje je odlicna.

Taj Arrow ste toliko nahvalili da sam uzeo da ga pogledam. Prešao sam sezonu i po i serija je toliko naivna da nemam reči. Navešću primer iz prve sezone.
Naš junak pronađe crnu strelu i mora da je identifikuje, odnese je kod štreberke, onda je pogleda jednom i kaže to je kompozitni materijal, ona firma drži patent na to.
Što se mene tiče Arrow je polu trash, baš sam iznenađen velikom popularnošću.

Prijatelju, u pitanju je obrada stripa....

I "The Walking Dead" je obrada stripa...

Za veliki broj serija je najavljen kraj:
- Two and a Half Men, 12. sezona ce biti zadnja (bilo je vreme, po meni ni upola dobro kao sa Sheenom)
- Mixology, doduse nisam ni mislio da ce biti druga sezona, vec da je mini-series 😀 Jako cool serija, preporucujem za lagano gledanje.
- Trophy Wife (nisam gledao, ali mislio sam da je popularnija)
- Dracula, sa Johnathan Rhys Meyersom. Slabasna prica, ali je nekako bila dobra drama, bila mi je OK serija
- Tomorrow People, mada me cudi da je ta serija imala i drugu epizodu, a kamoli sezonu 🙂
- Revolution (nisam gledao)

Ako neko misli da pocne da gleda ove serije (osim 2.5 coveka i Mixology naravno, posto svaka epizoda moze za sebe da se gleda ipak), da zna unapred da se ne nastavljaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno