Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Misfits - gledao prve dve sezone i bila ok, ali vise necunjer mi nema ludog kovrdzavog, bio po meni najjaci lik u seriji.

kak'i crni heath ledger, nije ni oskara trebao da dobije pored RDJ-a te godine ... ta uloga je izvikana jer je posthumna, kao i ceo Nolanov betmen. Svaki sam docekao sa 18 kila hajpa, dobio mucak. u onoj drugoj temi za liste negativaca, ubuduce, jer su ovde serije. serijski negativci su po mom misljenju, bez reda (ubaceni na osnovu kvaliteta glume i vrste uloge)

t-bag (prison break)
pusac (x files)
Nina Majers (24)
Gus/Mike (breaking bad)
Batiatus (Spartacus)
Alice Morgan (Luther, mada je pitanje koliko je ona negaticna u toliko uvrnutoj seriji)
Ian Mchshane (Kings,deadwood, rodjen za negativca i genijalan glumac)
Ben (lost, u zavisnosti kako percepiras seriju)
Scorpius (Farscape)
Stringer/Avon (Wire)

verovatno ima jos dobrih kojih sadne mogu da se setim, aktivno sam poceo da pratim serije preko neta pre tacno 10 godina.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Devil_%28TV_series%29

Zanimljiva serija i brutalan kraj.

Svidja mi se ovaj koreanski stil, serije od 10-20 epizoda, dve epizode nedeljno i cao, a ne da cekam polusezone, godinu dana do sledece sezone i sl.

pratim i jednu svezu 3 days
http://en.wikipedia.org/wiki/Three_Days_%28TV_series%29

posto je ovo ipak bench🙂D ), upada u oci da svi zivi koriste lg g pro 2.(kod njih je fora da u aktuelnim serijama i filmovima, obicno promovisu i reklamiraju odredjeni telefon ili tab i neku od funkcija)

Hector Salamanca dingdingding ! :-devil-:

Dzekson, spomeneš BB i ne kažeš Walter White?
On ispadne na kraju veći đavo od svih njih.

Iz Dextera naravno i Arthur Mitchell, John Lithgow je tu bio sjajan 🙂

Misfits - gledao prve dve sezone i bila ok, ali vise necunjer mi nema ludog kovrdzavog, bio po meni najjaci lik u seriji.

Gledaj dalje, kad se spakuje i ustali nova ekipa, mozda je i bolja od prvobitne..

The Americans druga sezona, u istom kvalitetu za sad..

Poslednja izmena:
Ukinuše Draculu... esadeovci ne vole previše serije koje im nisu bliske.

The Originals - Za sada odlicna
The Vampire Diaries (5. sezona) - Nekako mlitavo, ne znam zasto je i dalje gledam.

Ova epizoda GoT je još i bila zanimljiva. Osim zadnje scene borbe, koja je bila kranje bezveze, tipski, kliše odrađena.

Zadnja borba je bila sve sem klise jer su ljudima otkrili neke stvari koje se do sada nisu znale

Mislim na onu unutra, gde ovaj pravi dramske pauze u borbi.

Au al su izmenili knjigu.

gg.

Mislim da menjaju u odnosu na knjige kako ne bi moglo da se predvidi. Odnosno da ovi što su pročitali znaju sve.

Nije zbog toga.

Likovi kojima jednostavno treba screen time na njega ne mogu da racunaju ali zato izmisljene stvari zauzmu pola epizode i onda pored svega toga pocinju da pokazuju desavanja iz knjige koju jos ne mogu da citam jer je hbo platio izdavacu da ne izdaje dok oni ne odobre......

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da nije moguce da serija prati knjigu jer bi onda imali 5 sezona po knjizi uz astronomski budzet. Serija ima nekih 30% likova iz knjiga i mnogi su izbaceni i sada se prica nekako pegla bez njih sto ce verujem kasnije praviti problem jer ce se udaljiti previse. Kao sto sam spominjao izbacili su coldhands-a a on je krucijalni lik za branovo putesestvije preko zida.

Evo stiglo do novina da onaj dvorac liči na Hram Svetog Save.
Nisam znao da je toliko vredno pažnje. Ili bolje rečeno da nema ništa bitno da napišu.

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da nije moguce da serija prati knjigu jer bi onda imali 5 sezona po knjizi uz astronomski budzet. Serija ima nekih 30% likova iz knjiga i mnogi su izbaceni i sada se prica nekako pegla bez njih sto ce verujem kasnije praviti problem jer ce se udaljiti previse. Kao sto sam spominjao izbacili su coldhands-a a on je krucijalni lik za branovo putesestvije preko zida.
Upravo to izbacili su osoba koja objasnjava brenu svrhu svega ali su zato totalno nebitnom podriku dali polq epizode...

Family Guy je pao na po meni dosad najnize grane, Simpsoni su bili tu i tamo, ali oni generalno vise nisu smesni, nema tog inteligentnog vickastog humora.

Crisis - pomalo se popravljaju, još da glumu podignu na viši nivo, ne bi bilo loše.

The Blacklist 😀 Z-E-M-U-N

Sada krece 12 nedelja pakla 😀 Pokusacu da izdrzim da sacekam da izadje cela sezona 24

Zavrsena druga sezona Vikings-a u velikom stilu. Ocena druge sezone 9/10.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno