Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicno je sto su tu svi negativci i Brus u mladjim danima 🙂

Nas glumac se pojavljuje u prve 2 epizode 24, a cak i Dzek Bauer prica srpski u drugoj epizodi.

Nas glumac se pojavljuje u prve 2 epizode 24, a cak i Dzek Bauer prica srpski u drugoj epizodi.

prilicno smo popularni. vise rusi nisu zanimljivi. sada srbi imaju teroriste, bandite, placenike... pojavljujemo se i u blacklist i u serloku. uskoro ocekujem i neke opake zatvorenike u arrow.

Ovde su se bar potrudili pa Kifer prilicno razgovetno i dobro izgovori recenicu na nasem jeziku.
Pominjala se vec prosla epizoda Blacklista, gde Srbe glume neki anonimusi koji su, sudeci po imenima, makedonskog porekla pa kada pricaju to zvuci smesno...mogli su bar malo napora da uloze i da nadju nekog ko stvarno prica srpski.
A i sto se tice te epizode, evo kako po njima izgleda Kraljevo:
the.blacklist.119.hdtv-lol.mp4_000190231.jpg

Da se vratim na temu, prve 2 epizode 24 su odlicne.

Jedino smešnije od Kifera kako priča srpski, je "I got this from his CPU".

Od prve scene sam imao utisak da je Bourne Ultimatum u pitanju. Svakako je bolje za sada u odnosu na osmu, ali to nije ništa posebno.
Druga stvar koja mi nije jasna, ono nisu dronovi, nego stealth avion što prikazuju. I ne mogu da verujem da su nabavili Fry-a da igra britanskog ministra. Sada samo fali Hugh.

Dzek iz bek! 🙂

odusevio sam se. vratila me u rikverc 10 godina, covece. Kakva odlicna postava za sezonu. Pored Palmera najvise sam od svih politicara u 24 gotivio Helera i pre-fenomenalnog Gregory Itzin-a u ulozi Charls Logana, jedan od njih je sad tu, kao i Ivona Strahovski (ne pada mi napamet da nabadam i guglam tacan spelling) koja ima prvu ozbiljnu ulogu jer je Chuck bio sprdnja.

Mnogo dobar zaplet, mnogo ocekujem, odusevljen sam veoma 🙂

Dzek iz bek! 🙂

odusevio sam se. vratila me u rikverc 10 godina, covece. Kakva odlicna postava za sezonu. Pored Palmera najvise sam od svih politicara u 24 gotivio Helera i pre-fenomenalnog Gregory Itzin-a u ulozi Charls Logana, jedan od njih je sad tu, kao i Ivona Strahovski (ne pada mi napamet da nabadam i guglam tacan spelling) koja ima prvu ozbiljnu ulogu jer je Chuck bio sprdnja.

Mnogo dobar zaplet, mnogo ocekujem, odusevljen sam veoma 🙂

Imala je u Dexteru ulogu.
Jao hajpujete me da krenem da gledam, a vise bih voleo svih 12 u cugu.

24 sam krenuo da gledam pre godinu ipo dana, serija je najveci moguci cliffhanger i moja omiljena serija, i zato bi voleo u cugu da uzivam, razmislicu veceras 😀0

Ja sam zavrsio sinoc sa gledanjem 3. sezone 24 🙂 tako da dok stignem do poslednje sezone skupice se sve epizode pa cu odgledati u jednom cugu kako i najvise volim da gledam serije.

Serija je dobra zbog institicuje koju su napravili od Jack Bauer-a. Ja ovo sad gledam, i skacem sa stolice vristim, i razmisljam kako neko ko blage nema o cemu se radi, u takvoj sceni bi sedeo mirno i u fazonu: "sta si se uzbudio .. ? " a ja ga odalamim lopatom u glavu i kazem - to je dzek bauer bre! :d

Ja jedinu zamerku imam na proganjanje Jacka, znaci covek kao on bi trbalo da ima dozivotni predsednicki imunitet, i da se njegova biografija prenosi s predsednika na predsednika i da samo njemu odgovora, a ne da ga 3 puta po sezoni hapse i tripuju da je terorista.
Serija ima 8 sezona, pad kvaliteta je ocekivan u zadnjih par, mada tome je doprinela i druga glumacka postava. Voleo bi da se serija nastavi u nedogled 😀

Ja jedinu zamerku imam na proganjanje Jacka, znaci covek kao on bi trbalo da ima dozivotni predsednicki imunitet, i da se njegova biografija prenosi s predsednika na predsednika i da samo njemu odgovora, a ne da ga 3 puta po sezoni hapse i tripuju da je terorista.
Serija ima 8 sezona, pad kvaliteta je ocekivan u zadnjih par, mada tome je doprinela i druga glumacka postava. Voleo bi da se serija nastavi u nedogled 😀

Haha, ovo sam i ja pomislio, da se prenosi sa predsednika na predsednika kao koferce sa siframa za nuklearke 😀.

Inace zanimljivost. Glavni glumac Tomorrow Peoplea Robie Amell je rodjak Oliver Quina 😀

Cek cek nek pojasni neko ovo molim vas, navodno vec dve epizode 24 su izasle, a ima i S09E00 - Jack is back, wtf? Sta da skidam..

Znaci druga nije fake.. Vrh.

Pominjali ste negativce u serijama ... Meni su Operations i Madeline iz LFN jedni od najboljih, Alberta Watson i Eugene Robert Glazer su odradili posao vrhunski.

Ovde su se bar potrudili pa Kifer prilicno razgovetno i dobro izgovori recenicu na nasem jeziku.
Pominjala se vec prosla epizoda Blacklista, gde Srbe glume neki anonimusi koji su, sudeci po imenima, makedonskog porekla pa kada pricaju to zvuci smesno...mogli su bar malo napora da uloze i da nadju nekog ko stvarno prica srpski.
A i sto se tice te epizode, evo kako po njima izgleda Kraljevo:
Pogledajte prilog 141351

Da se vratim na temu, prve 2 epizode 24 su odlicne.

Citirao sam par stranica u nazad kako pričaju 😀

Meni nisu jasni ljudi koji nemaju strpljenja da gledaju jednu epizodu pa čekaju za sledeću. A imaju strpljenja da tri meseca ne vide ništa od toga.

Jao ljudi zelim vam sve najgore sto ste me naterali da gledam 😀
Odgledao sam sa takvom dozom odusevljena da ne mogu da vam opisem 😀 Vecom nego kad krene 1 ep nove sezone GoT-a 😀
Vala za leto kad budem imao vremena, moracu jos jedan krug da obrnem, jos je hd izasao svih sezona 😛
Definitivno moja omiljena serija.
Odlicna glumacka postava i Ivonom sam bio odusevljen u Dexteru, ovde je pun pogodak, jedva cekam da se udruze 😀

Shvatio sam zasto bi vise voleo u cugu da odgledam, zato sto uvek imaju brdo likova koje mrzis iz zna duse vec u prvoj epizodi i jedva cekas kraj da im Jack uvali .!.
Mislim da ce im dobro proci serija, i da mogu da smisljaju nastavak, realno bi bilo da se opet vidi sa Kim.

Sto se tice srpskog, uboli su sva slova ali naglasak i izgovor je :smash:

Poslednja izmena:
Belček glumi Teslu u istoimenom filmu 🙂 Branko Tomović, nisam čuo za njega do sada, a ima čovek lepu biografiju.

Pola ucesnika ove teme je za banovanje, bes mi sve.. Postala tema za zaobilazenje, svako misli da svi gledaju sve serije u isto vreme kad i oni, pa boze moj sto bi se onda ustrucavali od diskutovanja i spojlovanja..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno