Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Sedma je pristojna, a osma ima neke dobre delove. Svakako bolje od šeste, osim kraja.šesta sezona dextera je toliko dosadna,jedva sam pogledala 7 epizoda,ima li svrhe gledati dalje?
Sedma je pristojna, a osma ima neke dobre delove. Svakako bolje od šeste, osim kraja.šesta sezona dextera je toliko dosadna,jedva sam pogledala 7 epizoda,ima li svrhe gledati dalje?
Arrow kidanje [emoji2] [emoji6]
šesta sezona dextera je toliko dosadna,jedva sam pogledala 7 epizoda,ima li svrhe gledati dalje?
To ona deca sto su poslata na zemlju da istraze ? Vredi li to gledati ?
Elementary da zahteva puno pažnje? Čak ni Sherlock ne zahteva previše. Naročito druga epizoda sezone, gde apsolutno bude očigledno ko je. Mnogo pre nego što treba.
jeste, obicno u prvim epizodama saznamo o proslosti glavnog lika ali ovde saznajemo bas malo.Ja sam pogledao prve dve epizode Constantine, i meni lično je prebrza, odnosno prehaotična.
Kao da me je neko ubacio u sredinu šeste sezone Supernatural-a, pa ubrzao dešavanja 2-3 puta. Nisam mogao da se otrgnem utisku da postoji nekoliko epizoda pre ovih koje nisam pogledao, a u kojima je normalno odrađen uvod.
Gledaću je i dalje, ali nije ono što sam očekivao. Strip podnosi takvu dinamiku, serija ne baš.
Koliko smara ova druga sezona Hannibala pa to nije humano. Jedva sam pogledao 4 epizode do sada i dvoumim se da li da nastavim da gledam.
Samo sudnica-ludnica,ludnica-sudnica i filozofija koja se rasteze u tri pm.
Jos u prvoj epizodi stavise spoiler
Gde se sibaju Fishburn i Hannibal
I tako otkrise sta ce se desi do kraja sezone....
^To u stvari i nije bas neki spoiler. 🙂
To je koncept da misliš da znaš šta će biti. Drugo, od gledaoca se očekuje da je upoznat sa Hannibal-om od ranije. Tako da nema šta da se čudiš i očekuješ iznenađenja. Nisu ni bitna. Mada u sezoni ima pokušaja toga, ne brini.Zavisi kako gledas. Npr meni jeste jer sam na osnovu toga zakljucio dace da otkriju da Hannibal stajao iza ubistava
Nije da to vec nismo znali ali..
E sad jedino ako nesto ne promene posto nisu pokazali do kraja sta se desilo ali mogli su da pocnu sezonu i bez toga makar malo vise misterije nda nabiju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari