Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razumes korejski? :d

Ja sam odavno stavio na "pauzu", posle druge epizode, a jedini mi je pingvin bio bar malo interesantan. A i vidim sad na imdb da ce prva sezona da ima 22 epizode, sacekacu ipak da se zavrsi i da vidim kakvi su vam utisci. Ipak izmedju Flash-a i Gotham-a, Gotham mi je bio mnogo losiji (na pocetku).

Ista situacija kod mene. Ocekivao sam da cu odustati od The Flash posle prve epizode ali serija ( za ono sto jeste, superheroj sapunica 😀 ) je sasvim dobra, cak mi se u pocetku dosta vise svideo Flash od Gotham. Ali poslednja epizoda Gotham obecava i samo se nadam da ce nastaviti tim tempom.

Voleo bih da delim entuzijazam vecine u vezi Gotham-a. Kao da nesto fali u toj seriji da postane odlicna. Dal (po meni) losija gluma, ili naivni dijalozi ne znam sta ali............

Razumes korejski? :d

Negde procitah da je Srbima posle Spanskog jezika najlakse da nauce Korejski (koji je zapravo jednostavan, za nas) i Arapski. Samo slovenski narodi imaju kilo padeza dok drugi jezici to uopste nemaju i tu je nasa prednost u ucenju jezika.

Arrow - licno ne volim felicity i ostale zenske pateticne likove u seriji. Sve bih ja to pobio lepo tako da je epizoda onako prosecan ali poslednje scene su odlicne i nisam ocekivao ono.

Kids show, ne latino sapunica. Nije toliko losa da ide u sapunice 😉

Uporedjivanje gothama sa esmeraldom...pfff mislim stvarno 🙂

arrow

starija ema stone sa silikonima. inace mnjah episoda.

Opet losa, mnogo losa epizoda TWD.

Sto opet? Ovo je prva losija epizoda u 5 sezoni.

Inace Homeland ovu zadnju epizodu izgleda niko nece da prevede sto je cudno, dok recimo za Grimm izbace po 2-3 prevodioca prevod, a serija je generalno mnogo manje popularna od Homeland-a.

Poslednja izmena:
Homeland gleda vise ljudi koji znaju engleski mozda i teza je. Grimm je polukids.

Arrow
The Secret Origin of Felicity Smoak

Svidela mi se epizoda,zadnji minut epizode opet [emoji33]....

Mislim da nije Roy ubio Saru,premda videćemo,stvarno nas iznenade iz epizode u epizodu

sta reci za Elementary... zvanicno vise ne gledam. ytbe od watsona napravise em zensko em pametno to ... ovo nije sherlocka videlo

Arrow trejler za par narednih epizoda,izgleda odlično!!!Mora se odati priznanje CW-u tj DC-u stvarno znaju da rade promociju i marketing.....

Kapetan Bumerang,Cupid obožavateljka Arrow-a,Katana i za kraj maska i oprema WildCat-a

Poslednja izmena:
Peaky Blinders

Veoma dobra serija, cudno kako je ovde niko nije spominjao. Gluma i rezija odlicni.
A svaka im cast za soundtrack, perfektno su uboli svaku scenu. Definitivno jedna od najboljih britanskih (BBC) serija.

Poslednja izmena:
У новом Саут Парку прозивају in app purchase :thumbup:

Hawaii 5-0

preterana epizoda. Jedan story-arc zatvoren zauvek. Jedna od najboljih TV tuca u istoriji televizije. Ako izuzmemo cinjenicu da je Megeret popio 6-7 solidnih Mawashi geri-ja u glavu koji bi oborili konja, tuca je imala veoma realan osecaj, sto se retko vidja na TV-u

Poslednja izmena:
Lik olivie munn u newsroom je uff...
Stavio bi joj prsten na ruku kad bi je video 😀

Arrow trejler za par narednih epizoda,izgleda odlično!!!Mora se odati priznanje CW-u tj DC-u stvarno znaju da rade promociju i marketing.....

Kapetan Bumerang,Cupid obožavateljka Arrow-a,Katana i za kraj maska i oprema WildCat-a

Najbolji deo iz trejlera:

10559832_666395966815035_8953699399803244981_n.jpg

Zavrsio Broen, serija je odlicna. Vidim da su najavili i trecu sezonu tako da je zeljno iscekujem...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno