vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Zanimljivo šta su u Homelandu uradili, jako dobra scena. Carrie je ponovo luda, jeeeeej 😀
+1Zavrsio Broen, serija je odlicna. Vidim da su najavili i trecu sezonu tako da je zeljno iscekujem...
Ovo moram da overim,tom hardi ne moze da omane.Peaky Blinders
Veoma dobra serija, cudno kako je ovde niko nije spominjao. Gluma i rezija odlicni.
A svaka im cast za soundtrack, perfektno su uboli svaku scenu. Definitivno jedna od najboljih britanskih (BBC) serija.
..i jer se zna..
Kaži da se zezaš...

Zanimljivo šta su u Homelandu uradili, jako dobra scena. Carrie je ponovo luda, jeeeeej 😀
Kako sam popljuvao Hannibala pre neku stranu tako se serija odjednom popravila 😀
Nije se popravila nego ne treba da zuris sa zakljuccima 😉
A tebi treba zurba?
Scena sa Root i Shaw kad se na kraju setaju, neprocenjiva 😀 bas zanisljam njih dve 😀Person of Interest nastavlja svoju daleko najbolju sezonu. Amy Acker, Jim Caviezel, Michael Emerson, Sarah Shahi, pa i Kevin Chapman (Fusco) su svi do jednog fenomenalni glumci. A prica sa Samaritan-om je genijalna
Meni je i prva sezona bila odlicna, mada su mnogi ovde rekli da je serija plitka, verovatno zbog toga sto nismo imali sve poveznice ko, koga i zbog cega... A u sustini je vrlo interesantno osmisljena sa kao sto ti kazes preokretima koje niko ne ocekuje, a nisu tipa, popio 3 metka u glavu i ostao ziv.. Mene samo interesuje kako ce zavrsiti pricu Mr. Kin-a da Red oce da s**** Kinovu.. Ne verujem da su taj deo ubacili tek onako bez veze kao njegovi opravdanje za sve, imace tu jos mnogo toga da se izokrene..Blacklist
Fantastican. Druga sezona jos malo bolja od prve.
Obrti su neočekivani, ali ne glupi i nelogični. Deluje mi da imaju jasnu ideju kuda idu kako će se kockice na kraju složiti.
Nekoliko momenata iz druge sezone stvarno ostavljaju jak utisak.
Mislim da nema stara je serija ali odlicnaDa li Six Feet Under postoji u boljem kvalitetu od DVDRipa? Ili makar u 16:9 ? Poceo sad da gledam i bas mi smeta 4:3 odnos slike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari