Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zanimljivo šta su u Homelandu uradili, jako dobra scena. Carrie je ponovo luda, jeeeeej 😀

Peaky Blinders

Veoma dobra serija, cudno kako je ovde niko nije spominjao. Gluma i rezija odlicni.
A svaka im cast za soundtrack, perfektno su uboli svaku scenu. Definitivno jedna od najboljih britanskih (BBC) serija.
Ovo moram da overim,tom hardi ne moze da omane.
Ionako mi se zavrsio Boardwalk Empire i ovo ce mi leci ko budali samar.
Hvala za preporuku.

Poslednja izmena:
Hardy je veoma sporedan lik u seriji, a ima ga samo u drugoj sezoni - ukupno jedva pola sata. Ali je demonstrirao koliko je jak glumac.

TWD

The-Walking-Dead-Self-Help-32.png

trollface-meme.jpg

^Da, na zalost prate strip skroz. Ima da vrte jedno te isto dok ne padne gledanost pa da saseku i zavrse u jednu ili dve epizode...

A strip TWD da li je zavrsen, i jer se zna kraj? 🙂

I da ocekujemo da serija traje bar 10 sezona?

Poslednja izmena:
Ljudi, ja odgledao dve sezone "The Wire" i vrlo sam zadovoljan. 🙂 Bas, ali bas me gadja u zicu. Brzina odviajnja radnje, likovi, sve je na mestu...

^
Treca sezona ima da te oduva,po meni najbolja u serijalu zajedno sa finalnom.

Kako sam popljuvao Hannibala pre neku stranu tako se serija odjednom popravila 😀

Auu sledeca epizoda Sonsa ce biti najbolja u ovoj sezoni. Jedva jedva cekam, promo je odlican

Odlicna The Wire, u trecoj se pojavljuje Littlefinger iz GoT . Steta sto nije snimana sad negde, da budu savremeniji uredjaji itd. ..

Arrow
Tako brzo,ali moram da priznam da izgleda bas dobro!!!

7da510f137f6a8296a2b91997dc83688.jpg

Blacklist
Fantastican. Druga sezona jos malo bolja od prve.
Obrti su neočekivani, ali ne glupi i nelogični. Deluje mi da imaju jasnu ideju kuda idu kako će se kockice na kraju složiti.
Nekoliko momenata iz druge sezone stvarno ostavljaju jak utisak.

Person of Interest nastavlja svoju daleko najbolju sezonu. Amy Acker, Jim Caviezel, Michael Emerson, Sarah Shahi, pa i Kevin Chapman (Fusco) su svi do jednog fenomenalni glumci. A prica sa Samaritan-om je genijalna

Person of Interest nastavlja svoju daleko najbolju sezonu. Amy Acker, Jim Caviezel, Michael Emerson, Sarah Shahi, pa i Kevin Chapman (Fusco) su svi do jednog fenomenalni glumci. A prica sa Samaritan-om je genijalna
Scena sa Root i Shaw kad se na kraju setaju, neprocenjiva 😀 bas zanisljam njih dve 😀

Orange is the New Black, definitvino treba da se odgleda

Blacklist
Fantastican. Druga sezona jos malo bolja od prve.
Obrti su neočekivani, ali ne glupi i nelogični. Deluje mi da imaju jasnu ideju kuda idu kako će se kockice na kraju složiti.
Nekoliko momenata iz druge sezone stvarno ostavljaju jak utisak.
Meni je i prva sezona bila odlicna, mada su mnogi ovde rekli da je serija plitka, verovatno zbog toga sto nismo imali sve poveznice ko, koga i zbog cega... A u sustini je vrlo interesantno osmisljena sa kao sto ti kazes preokretima koje niko ne ocekuje, a nisu tipa, popio 3 metka u glavu i ostao ziv.. Mene samo interesuje kako ce zavrsiti pricu Mr. Kin-a da Red oce da s**** Kinovu.. Ne verujem da su taj deo ubacili tek onako bez veze kao njegovi opravdanje za sve, imace tu jos mnogo toga da se izokrene..

Da li Six Feet Under postoji u boljem kvalitetu od DVDRipa? Ili makar u 16:9 ? Poceo sad da gledam i bas mi smeta 4:3 odnos slike.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno