Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Idemo u OT ali moram da ti odgovorim samo ovo. Post ti je pun predrasuda, blago receno, da ne upotrebim i tezu kvalifikaciju. Ko je to i kad odredio nas kao "glupu naciju", daj kazi mi to, molim te, i kojom to naucnom metodom je utvrdjeno.
Izađi napolje, ovakvu situaciju imamo jer smo glupa nacija. Ovde pričamo o većini, posledici demokratije, jer ona stavlja veliku odgovornost na celinu. Generalno, većina nikada nije pametnija, jer onda ne bi manjina bila darovita. Tako je svuda. Ako hoćeš da kažeš da u ovakvim govnima može da bude pametna nacija, to je veća uvreda. Rajs je pričao o našoj kolektivnoj gluposti još '28. Nije da nemamo potencijal, samo ga gušimo iz zavisti, ako ne mogu ja, niko neće.
Uopšte ne kapirajući i da i sebe time zakopavaju.

Poslednja izmena:
Ajde ne zamarajte politikom, apsolitno tema nije za to.

Newsroom ubija sa odlicnom glumom, i sa raznolikoscu svih karaktera.
Olivia Munn objasnjava neke stvari, kako od glume tako do dijaloga koje vodi kao i koliko je interesantan lik.
Sam Waterston i Jeff Daniels isto objasnjavaju.
Cak i Thomas Sadoski i Emily su odlicni.
Steta sto se zavrsava i sto ima malo epizoda

Ovo je eskaliralo brzo

Poceo da gledam Luthera.

Hoce da bude malo 'skuplja' serija kako odmice? Malo mi se previse sve brzo izdesavalo u prvoj epizodi sa nekom poprilicno losom glumom i scenama na momente..

Poslednja izmena:
Prva je uvod u to dvoje. Ostale epizode su nekako drugacije.
Serija stvarno vredi. A ja inace uopste ne volim engleske "tmurno nebo, nema zive duse na ulici" serije🙂

Idris Elba i Ruth Wilson vade seriju, inace bi bila cist prosek. Steta sto se Alice kasnije slabo pojavljuje.

Pogledah i zadnju epizodu God's gift.eventualni spoiler
Hepi end samo za jednog.🙂
I pored dosta rupa i obrta, nije lose.

Specijal je pokazao zasto je sve tako konfuzno.Glumci su pred ugovor znali scenario samo za prve dve epizode, tako da nisu znali sta je i u kom pravcu ide serija niti sta ce biti na kraju i sve se krilo, tako da ni sami do kraja nisu znali.epizodu po epizodu su se upoznavali sa daljom pricom.

Walking Dead postala tesko djubre...standardno dobre prve dve-tri, pa onda po kalupu razbijanje grupe i odugovlacenje pa opet okupljanje, i onda ce finale biti super, i onda cekanje sledecih godinu dana.
Sa stripom sasvim druga prica, sve je bolji, tek se sad zakuvava.

Poslednja izmena:
E pa nisam nista spoilovao sem sto sam otkrio zasto je sve konfuzno...cak i glumcima.😀

Ne znam za vas ali meni se Z Nation mnogo svidja.
Jeste serija treš ali za razliku od Walking Dead-a barem ima neki cilj i misiju za sada....

Ovaj walking dead je postao stvarno tesko sranjce...
Ja necu nastavljati da gledam vise 🙂.

Pogledah i zadnju epizodu God's gift.eventualni spoiler
Hepi end samo za jednog.🙂
I pored dosta rupa i obrta, nije lose.

Specijal je pokazao zasto je sve tako konfuzno.Glumci su pred ugovor znali scenario samo za prve dve epizode, tako da nisu znali sta je i u kom pravcu ide serija niti sta ce biti na kraju i sve se krilo, tako da ni sami do kraja nisu znali.epizodu po epizodu su se upoznavali sa daljom pricom.

Walking Dead postala tesko djubre...standardno dobre prve dve-tri, pa onda po kalupu razbijanje grupe i odugovlacenje pa opet okupljanje, i onda ce finale biti super, i onda cekanje sledecih godinu dana.
Sa stripom sasvim druga prica, sve je bolji, tek se sad zakuvava.

Licno mislim da ni scenaristi nisu znali gde ce serija da ide kad je pocela, vec su je dopisivali i krpili nedelju za nedeljom.
Trenutno sam na 10-oj epizodi, ,mislim serija je tezak trash ali ovi Koreanci su zanimljivi, a i rekoh ajd' da malo bolje istrazim taj Azijatski Nadrealizam. 😀

Homeland i dalje nastavlja svoj pseudokvalitet. Dosadno do bola, glupo, predvidljivo.

To sam batalio odmah po pocetku trece sezone.Prva mi ostade u lepom secanju.

Meni Homeland odlican, sezona je zanimljivija od druge i trece sezone, pogotovu zato sto je lik koga vise nema smarao do bola.
Walking dead, uzasno smece, ne mogu da verujem da su ove poslednje 2 epizode snimljene. Mislio sam da je ona sa Beth dosadna, sve dok nisam odgledao ovu. Prva sezona je za mene kraj odlicne serije.

Druga sezona Ray donovana sjajna pogotovo epizoda 7

Tyrant sam sad uhvatio na Fox HD, nije me inače interesovalo da je gledam. Nije loš pilot, tačno sam znao i šta će da se desi. Prilično sam siguran šta će i finale da bude. Mada nisam siguran da li hoću da pratim.

Kad je postao? Da ne palim onda? Skinuo sam blue al nikako da krenem da gledam.

Iskreno, posle prve sezone. Ima par dobrih epizoda kasnije ali uglavnom je teska dosada. Gledao sam do sad cisto jer sam se nadao malo brzem tempu ali ovo je katastrofa. Tako da je vreme da se bataljuje🙂

Pogledas prve tri i finale sezone...sve izmedju moze opusteno da se preskoci...svaka sezona takva.

Isti fazon i sa onom serijom Falling Skies.Prakticno sve te sezonske serije imaju isti sablon.

Tyrant sam sad uhvatio na Fox HD, nije me inače interesovalo da je gledam. Nije loš pilot, tačno sam znao i šta će da se desi. Prilično sam siguran šta će i finale da bude. Mada nisam siguran da li hoću da pratim.

Jos jedna "kids" varijanta necega sto je moglo mnogo dobro da bude. Ne verujem da je vecina nas toliko "sazrela" zadnje 2-3 godine, pa nam sve lici previse "za decu" 🙂

FYI, nesto sto nije bas za decu, a meni se mnogo svidja: Forever. Prilicno lagano, zivopisno, nije za decu pravljeno, iako mogu da gledaju 🙂 Refreshing u moru gomile depresivnih shoova.
I NCIS New Orleans - toliko je cool i easy, prosto jazzy 😀

Odlična epizoda the Flash....
Konačno se pojavio i
reverse Flash ili profesor Zoom videćemo koji je od te dvojice

Pogledao sam i drugu epizodu Tyrant za svaki slučaj, i definitivno je to previše bledunjavo. Mada serija ima ogroman neiskorišćeni potencijal. I malo bolje vođena, bila bi vrhunska serija sa dobrom premisom.

Sons of Anarchy, epizoda je previše duga, pa ima kikseve, inače je odlična generalno, svi su odlično odigrali šta je trebalo. Predhodna sezona mislim da je velikim delom kiksnula, jer je menjan scenario na prvoj trećini, kako bi Kurt Sutter učinio glumcu, i otpustio ga je kako bi mogao da ide da snima drugu seriju. Pa je na kraju bila polu zbrljana.

Ne mogu nigde da nadjem srpski prevod za Walking Dead S5 E5, moze neko na PM da mi posalje ako je nasao?

Ima hrvatski, srpski nema.

Odlična epizoda the Flash....
Konačno se pojavio i
reverse Flash ili profesor Zoom videćemo koji je od te dvojice

Zapravo profesor zoom ili ti reverse flash je jedno te isto. Jer svako ko ima brzinu se zove reverse flash, samo sto je professor zoom najpoznatiji reverse flash, niko se ne zove direktno Reverse flash, vec je to kao neki nadimak za neprijatelje flasha koji imaju isto super brzinu.
Inace alter ego professor zooma je lik koji igra detektiva(irisin decko) samo sto su mu ime promenili a prezime je isto. Tako da ti je on profesor zoom i eto ti odgovora.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno