Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow kidanje [emoji2] [emoji6]

Zdravo, jesi li ti bot?
Ako nisi, onda imas skriptu koja svaki put kada izadje epizoda Arrowa izvlaci iz "opet pokidao, kidanje, rasturio" poola oneliner i kaci na forum...

P.S.
OMG, sad sam proverio na wikipediji, Arrow botovi zaista postoje!!!

Poslednja izmena:
šesta sezona dextera je toliko dosadna,jedva sam pogledala 7 epizoda,ima li svrhe gledati dalje?

Kod 6 sezone mi se samo kraj svideo, 7 je meni jedna od boljih sezona, dok 8 na pocetku nije toliko losa, ali sto se blizi kraj sve vise gubi kompas.

@Nervozni Postar

Ma ocigledno pokusava da nervira one koji hejtuju Arrow :d, ali bar sad ne spojluje svaku epizodu kao za prosle sezone.
A ovi novi smajliji su posebna prica.

Poslednja izmena:
SG-1 je jbno najbolja SF serija ikada 😀

moracu ponovo da odgledam svih 10. Richard Dean Anderson je najveci kralj od svih TV glumaca, neke njegove bisere su namerno ostavljali u seriji iako nisu bili po planu. Covek je za promociju Airforce-a kroz SG-1 dobio i pocasnu titulu Brigadier general-a, sto je bas retko da se da zabavljacu.

My Little Pony kida

Got ham? sve bolji, iako kvalitet glavnih zločina po epizodi manjka. Tako se pravi serija na osnovi stripa. Naivna serija u celini ≠ "stripska atmosfera", već je, prosto, naivna serija. Čak je i The Lesh bolji od "originala".

Poslednja izmena:
Elementary S3ep01

Не знам заиста како ће да изгледа са још једном ”ученицом” али ми се допала идеја како је овај лик извршио убиство у лифту

To ona deca sto su poslata na zemlju da istraze ? Vredi li to gledati ?

OK tinejdžerska SF serija sa jako slatkim ribicama. Od 1 do 10: gluma 3-, priča 6, ribe 9+ pa proceni.

Ja moram da pogledam Elementary, kad je poceo, pogledao sam epizodu/dve, ali sam bio jako zauzet, da je ispada zbog komedija koje su mi bitnije bile tada 🙂 A kao i sadasnji Sherlock (sa nadrogiranim Cumberbackom) trazi puno paznje, i nije lako gledati tek tako.

Elementary da zahteva puno pažnje? Čak ni Sherlock ne zahteva previše. Naročito druga epizoda sezone, gde apsolutno bude očigledno ko je. Mnogo pre nego što treba. I True Detective je ispao prelak, gledam s bratom, kladim se da je ovaj. Stavili su ga tako kliše izokola, na kratko. A onda su posle par epizoda nacrtali da je to taj, pa je kao trebalo da se čudimo kad oni povežu. Ako je i namerno, glupo je da publika bude dva koraka ispred. Gubi se efekat. Luther doduše ti odmah kaže ko je. Jer je stvar u psihologiji, i putu, ne potenciraju misteriju.

Meni je prva sezona Elementary bila sasvim solidna. Nista specijalno ali ne mogu reci da se nisam zabavio. Druga sezona me je smorila posle 2-3 epizode i odustao sam od daljeg gledanja...

Ja sam stao na prvoj ili drugoj, nemam pojma. Osim da je bilo dosadno, a gledao sam samo zato što mi je trebalo da ubijem vreme u teškom periodu, a nisam našao ništa bolje. Meni se glavni glumac inače mnogo više sviđao kad ga je Dexter ubio. Sa sve nožem u stopalo prvo.

Elementary da zahteva puno pažnje? Čak ni Sherlock ne zahteva previše. Naročito druga epizoda sezone, gde apsolutno bude očigledno ko je. Mnogo pre nego što treba.

Ma to je drugo, nije da te drzi lagano celu partiju kao Sherlock sa Jeremy Brett-om, ali Cumberbacko je kao nadrogiran sa vise kokaina nego Charlie Sheen tokom "tiger" intervjua 🙂 Meni to zahteva prilicnu aktivaciju vijuga, mozda mi se i cini, a da cisto puno adrenalina negativnog izlucuje... ja Sherlocka ne mogu da gledam vise od jedne epizode mesecno pa i duze, puno mi je 🙂
Elementary je malo laksi, ali opet je brz prilicno.

Meni taj megatrip odgovara. Sherlock je inače konzument, tako da mora to i da oslikava. Mada imaš ljude koji su takvi po prirodi.

Covece, pogledaj Jeremy Brett kako glumi isto Sherlocka na povremenoj dozi, i Clive Owena kako glumi pravog junkie doktora u Knicku... cumberbach kao da nema nikakve negativne strane kokaina 😀 (vec je se**nja po prirodi 😀)
Isto je glumio i Khana u Star Treku, ali tu je i glumio nekoga ko je zamisljen kao nadcovek, a isto tako imam utisak da mu je i lik Sherlocka 🙂

Netflix planira da konkurise sa ovim GoT-u

Vec je bila Marko Polo serija... Enio Morikone pravio muziku.

Person of Interest

trenutno bez premca najbolja serija, odnosno najbolja aktuelna sezona na TV-u. Vidim da su ljudi smanjili interesovanje pored gomile drugih stvari i niko da prokomentarise. POI razvaljuje u ovoj sezoni. Elias VS Dominic scena je bila fenomenalna.

Poslednja izmena:
Mind Games - za sada sam pogledao samo prvu epizodu (toliko je valjda bilo prvobitno, tek sada sam video nastavak 😀)
Sa Cristian Slaterom iz Slidersa.

Cini mi se jako dobra serija, malo dize pritisak koliko su vikali u prvoj epizodi, ali je dobra.

Ja sam pogledao prve dve epizode Constantine, i meni lično je prebrza, odnosno prehaotična.

Kao da me je neko ubacio u sredinu šeste sezone Supernatural-a, pa ubrzao dešavanja 2-3 puta. Nisam mogao da se otrgnem utisku da postoji nekoliko epizoda pre ovih koje nisam pogledao, a u kojima je normalno odrađen uvod.

Gledaću je i dalje, ali nije ono što sam očekivao. Strip podnosi takvu dinamiku, serija ne baš.

Boardwalk Empire posljednjom sezonom definitivno pokvario ocjenu. Na kraju ukupno 7.5/10

Ja sam pogledao prve dve epizode Constantine, i meni lično je prebrza, odnosno prehaotična.

Kao da me je neko ubacio u sredinu šeste sezone Supernatural-a, pa ubrzao dešavanja 2-3 puta. Nisam mogao da se otrgnem utisku da postoji nekoliko epizoda pre ovih koje nisam pogledao, a u kojima je normalno odrađen uvod.

Gledaću je i dalje, ali nije ono što sam očekivao. Strip podnosi takvu dinamiku, serija ne baš.
jeste, obicno u prvim epizodama saznamo o proslosti glavnog lika ali ovde saznajemo bas malo.

#TURNamc - Serija AMC produkcije o ratu za nezavisnost u americi i prikaz nastanka prvih spijunskih organizacija prilicno dobro odradjena.

Koliko smara ova druga sezona Hannibala pa to nije humano. Jedva sam pogledao 4 epizode do sada i dvoumim se da li da nastavim da gledam.

Samo sudnica-ludnica,ludnica-sudnica i filozofija koja se rasteze u tri pm.

Jos u prvoj epizodi stavise spoiler

Gde se sibaju Fishburn i Hannibal

I tako otkrise sta ce se desi do kraja sezone....

^To u stvari i nije bas neki spoiler. 🙂

Koliko smara ova druga sezona Hannibala pa to nije humano. Jedva sam pogledao 4 epizode do sada i dvoumim se da li da nastavim da gledam.

Samo sudnica-ludnica,ludnica-sudnica i filozofija koja se rasteze u tri pm.

Jos u prvoj epizodi stavise spoiler

Gde se sibaju Fishburn i Hannibal

I tako otkrise sta ce se desi do kraja sezone....

Serija je tako koncipirana da gledalac manje vise zna sta ce se desiti.
Odmah na pocetku serije ti si odmah znao da je Hanibal serijski ubica i reziser je svesno isao na tu kartu isto tako je i sa ovim tvojim spoilerom.
Ali uopste nemoj da mislis da serija nije vredna gledanja 😉

Poslednja izmena:
^To u stvari i nije bas neki spoiler. 🙂

Zavisi kako gledas. Npr meni jeste jer sam na osnovu toga zakljucio da
ce da otkriju da Hannibal stajao iza ubistava

Nije da to vec nismo znali ali..

E sad jedino ako nesto ne promene posto nisu pokazali do kraja sta se desilo ali mogli su da pocnu sezonu i bez toga makar malo vise misterije nda nabiju

Poslednja izmena:
Zavisi kako gledas. Npr meni jeste jer sam na osnovu toga zakljucio da
ce da otkriju da Hannibal stajao iza ubistava

Nije da to vec nismo znali ali..

E sad jedino ako nesto ne promene posto nisu pokazali do kraja sta se desilo ali mogli su da pocnu sezonu i bez toga makar malo vise misterije nda nabiju
To je koncept da misliš da znaš šta će biti. Drugo, od gledaoca se očekuje da je upoznat sa Hannibal-om od ranije. Tako da nema šta da se čudiš i očekuješ iznenađenja. Nisu ni bitna. Mada u sezoni ima pokušaja toga, ne brini.

Sve se to vec zna iz filmova, prakticno, kraj serije svi znamo.

Ja recimo nisam gledao filmove, ali mi je serija odlicna, posebno druga sezona.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno