En Sabah Nur
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 26.10.2014
- Poena
- 51
The big bang theory, zavrsio sedmu sezonu
Constantine batalio posle 20minuta i to jedva izdrzao...
Ali zato ova serija ostavlja dobar utisak. Malopre pogledah prvu epizodu i deluje jako dobro. Nastavljam da gledam ...
Forbrydelsen
Da li je Amazon objavio hoće li nastavljati The After?
Odgledao sam pilot pa mi se čini da bi mogla da bude interesantna.
Razmisljam se da li da pogledam Grimm ili je laganica smesna? 4x01 mi izgleda previse lagana, mada mi se svidja sto nije preterana histerija (npr. ja sam prestao da gledam Castle, jer mi nekako dize pritisak ova nasa stalno, takva joj je gluma 😀 - dize pritisak na pogresan nacin :d)
Da ja vidim prvu epizodu, siguran sam da ni 5% svega sto gledam, nikada ne bi pogledao.... da pogledam nekoliko prvih epizoda je glupost. Zelim da u svakom epizodu mogu videti ono sto ce mi se svidjati, u manjem ili vecem obimu. Jedino u prvoj epizodi to ne ocekujem, tj. mislim da ce previse biti haosa i nesvidjanja 😉Kako smesna? 🙂 I opet neko gleda od zadnje epizode :smoke: , nije mi jasno zbog cega to radite?
Au, Dexter-a od sedme, hahaha. Tako i moj brat počeo da prati sa mnom od šeste sezone. I ja gledam ono, i pričam gde ****te nađe sad da počneš, ovo je najgora sezona a nije prošlo ni tri epizode. Nikad nije uzeo da gleda od početka, ali je gledao sa mnom sedmu, koja i nije loša. Osmu sam jedva i ja odgledao, čas je bila skoro kao pre čas krš. A kraj...užas.
I House je imao bedno finale. Ni Breaking Bad se nije proslavio, ni True Detective. Mislim da je kraj najteže napraviti. Malo serija i filmova ima dobre krajeve.Tesko da je neko mogao da ocekuje gori kraj za tako dobru seriju. U odnosu na Deksterovo finale, finale Losta izgleda ko remek delo, sto je tuzno....
Ja sam sa Dexterom zagalvio negde kod pocetka cetvrte sezone, i tu sam ostao...
Inace, peta sezona TWD i dalje kida ( 😀 ). Samo da ovako nastave...
I House je imao bedno finale.
O neee, dobili smo jos jednog Arrow fana :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari