Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze preporuka za dobre Sci-Fi serije? Sto vise to bolje :D

Ljudi ovo će izgleda da bude nešto MNOGO dobro :smash::cigar:
SF
Premijera sutra na Netflixu

...Trailer...

...IMDB...

Knjige su zanimljive, nisu The Expanse nivo ali vrlo dobre. Kako su krenuli sa ekranizacijama kultnih SF romana za koju godinu očekujem da obrade Vorkosigane (ovo je kao GoT + Killzone (igra) pa na kub) i Ramu jbt. Ja danas obnovio Netflix samo zbog ovoga.

Inače Future Man, skoro sam na kraju i sve je bolje i bolje. Wolf je neprevaziđen, najbolji lik.

Detektiv je sjajan takođe, taman ga doziraju koliko treba, pa se svaki put valjam od smeha. A kod Wolfa i Tiger mi je možda i najsmešnije to što

Najavljuju svaki potez kad je neki fajt. Sitan detalj, ali mi je iz nekog razloga to toliko smešno da svaki put premotavam scenu. "Cock Punch" "Heart stab".

Ja odgledah dve epizode inside no 9.Prva epizoda mi je bila bas bezveze ali sam nastavio i drago mi je zbog toga.Druga epizoda me je kupila tako da cu odgledati sve epizode.Da ne procitah ovde da je dobra sigruno ne bih nastavio sa gledanjem

Vikinzi em uprskali epizodu, em posle nje napravili pauzu u emitovanju.

Vikinzi em uprskali epizodu, em posle nje napravili pauzu u emitovanju.

Ne znam da li je nedostatak koncentracije (gledao sam sa pola mozga, druga polovina je spavala) ali rekao bih da je ovo prva pauza bez cliff-hangera.
U ovoj sezoni nisu ispoštovali rast kvaliteta koji je išao iz sezone u sezonu. Nije mi se svidela.

Gleda li neko Grand tour?
Iskreno, nadao sam se boljem. Ako bih ocenjivao ovo do sada 6/10 maksimalno.

Jedna od boljih tog tipa!

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

The Office je tako dobar, i imam nepresusan izvor sada s obzirom da sam tek na trecoj sezoni.. moracu posle i UK verziju da pogledam.

Gleda li neko Grand tour?
Iskreno, nadao sam se boljem. Ako bih ocenjivao ovo do sada 6/10 maksimalno.

Gledam ja. Nisu ni malo promenili format od kad je ekipa prešla na Amazon(valjda branding), što je svakako monotono posle X odgledanih sezona mada volim kad odu negde na teren, bude kao mini putopis. Plus, stvarno nisam ni pročitao nigde da u "lijepoj njihovoj" neko pravi super-automobil na elektropogon dok Hamond nije slomio nogu u jednom kojeg posle nisu mogli da ugase 2 dana nakon udesa.:D

The Office je tako dobar, i imam nepresusan izvor sada s obzirom da sam tek na trecoj sezoni.. moracu posle i UK verziju da pogledam.

Možda najbolja serija ikada za mene. Prva sezona je veoma čudna i kompletna kopija britanske prve sezone The Office-a, ali kasnije kako napreduju sezone sve su bolji i bolji.
Čak se mogu usuditi da kažem da je bolja od originala.

Altered carbon se gleda večeras, nadam se da neće biti promašaj.

Odgledah Dark, dobra serija sa ozbiljnim problemom tempa, jer je zaista spora do bola u nekim trenucima. Isto mi je zasmetalo takođe u The Expanse, ali je tamo mnogo manje primetno.
Mada veoma lepo zamišljena i zaokružena priča sa možda bespotrebnim cliffhangerom.

HAPPY! sam zastao na šestoj epizodi, jedva čekam da je pogledam do kraja, nadam se da je nisu upropastili. Odlična serija.

Poslednja izmena:
Čak se mogu usuditi da kažem da je bolja od originala.

Nije nemoguce jer koliko vidim Ricky Gervais ima uticaja i na US verziju, prakticno je US verzija neki 'nastavak' UK verzije (ne u smislu radnje) sa i dalje njegovim ucescem koliko sam zakljucio od par intervjua i sa Twittera gde ga pratim.. Gledao sam samo David Brent Life on The road, to mi je zasad konekcija sa UK verzijom i deluje da je razlika u tome sto je David Brent ipak 'tuznija' verzija Michael Scotta..

Ricky Gervais je jedan od retkih likova čije intervjue i gostovanja gledam, pogotovo kada je domaćin Golden globesa XD

Ja za sedmu epizodu,naravno treca sezona Gomorre ne mogu naci adekvatan prevod.

Kakav problem imas? Imas prevod za celu sezonu na nasim sajtovima za titlove. Da ne reklamiram sada.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odgledao prvu. Dobar carbon.

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

Lepo su preneli knjigu, ako vam deluje kao da ima sporijih delova tako je i tamo. I Expanse je bio "late bloomer" ako se sećate.

Happy! odlicna prva sezona... bas mi je prijalo takvo ludilo od serije :D

Sad odgledaj Future Man, nije isti nivo ima dosta tresine i laganiji je.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno