Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu koristim Time Adjuster, ali nisam godinama naisao na titl koji sam morao da sredim. Stisnem D na tastaruri i MPC izlista sve titlove na netu koji postoje i samo odaberem drugu verziju titla i u 99% slucajeva radi posao. Mada ja dosta materijala gledam sa engleskim titlom ako lokalni ne valjaju.

За ово нисам знао да постоји у MPC-у. Хвала!

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Pogledao Future Man.
U početku je bilo wtf je ovo, posle sam se slatko ismejao.

Wolf je car.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Kod titla je najbolje skinuti titl sa istim nazivom kao video fajl. Tacnije verzija i grupa koja je ripovala. Mada ovo i vrapci znaju

Gleda li neko Grand tour?
Iskreno, nadao sam se boljem. Ako bih ocenjivao ovo do sada 6/10 maksimalno.

Naravno. Top Gear sam pokusao posle razlaza ali ono je umobolno. Od stare ekipe nisam ocekivao nista spektakularno jer jednostavno posle toliko godina rada odnosno vec i decenija ne moze se ocekivati neka spektakularna promena a pogotovo ne u slucaju kada im je aktuelni kocept doneo toliko uspeha. Meni je drago sto su izbacili onog amera sa glupim komentarima, ovo ostalo, pa ok je. Recimo epizoda sa lanciom i audijem u wrc-u je po meni top notch, uzivao sam. Neke su malo manje zanimljive ali sve u svemu po meni i dalje gledljivo i i dalje uzivam. Bude tu malo Britanskog bias-a u vidu glorifikovanja njihovih proizvodjaca automobila, kao sto je evo sada slucaj sa jaguarom ali nista u nesnosnoj meri kao kod ostalih Britanskih auto novinara ili Nemackih itd. Iako je ovo pre zabavni show nego auto emisija.

Hah, meni je bas ta epizoda sa lanciama i nekim pricama o trkama bila najdosadnija.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Jel krenuo neko da "dzbidzuje" Altered Carbon?

Vidim prilicno visoku ocenu ima za sada...

Grand tour gledam po inerciji, nije da nešto sečem vene na Klarksona, u nedostatku Fifth gear koji je baš po mom ukusu, a koji je opet pravi naslednik starog Top gear (1977-). Više volim duhovitu auto emisiju sa smislom nego sa čistim pišanjem po sirotinji.

Jel Altered Carbon ima nekih dodirnih tacaka sa onim filmom Kianu Rivsa iz 90tih - Johnny Mnemonic? Ima par ideja koje se poklapaju...

U smislu izvorne inspiracije/backgrounda?

Fantastican Altered Carbon nakon prve epizode. Laganeze cu gustirati kroz nekoliko nedelja

Јел неко овдје прије неког времена качио апликацију која сама повлачи торенте и скида нове епизоде серија?

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Mariću, misliš na ove postove?

Hahah, kod mene je bio štos što sam skinuo samo prvu da vidim kakva je, tada u tom momentu ih je bilo 9 na trekeru, onda sam skapirao da će uskoro da se pojavi i pack sa svim epizodama pa sam njega skinuo umesto parcijalno sve epizode, tako da mi je 9 epizoda bilo urezano. Inače meni ne može da se desi to što se tebi desilo sa mr.robotom, kad mi se svidi neka serija program sam skida automatski sledeću, kad prestane da skida znam da je sezona završena :D Zato su dobre ove Netflix serije, skineš pack odmah i miran si.

Postoji SickRage ili ponaski bolesni bes koji to sve sam radi i sasvim dobar posao radi. Meni skine javi plexu da je skinuo plex skine prevode i prilagodi srt fajlove u utf8 da mogu na samsunzi da gledam bez hijeroglifa. Mislim u sustini moze da se steluja za sta kome treba, skine epizodu pa javi na mob da je skinuo i takve gluposti.

GoT dobar
bitka na kraju top.

Zavrsio Altered Carbon prvu sezonu. Odlican SF. @Yojinbo mozda bi i moglo da se kaze da ima tu i tamo koju dodirnu tacku ali je ovo ipak potpuno drugacija zver od tog filma.

Hahaha cuti bre, ja poceo sinoc, sada zavrsio :D Slab sam na tu distropijsku buducnost, mracan, memljiv, kisan i u mrezu kablova umotan svet pa to ti je :D

Poslednja izmena:
Zavrsio Altered Carbon prvu sezonu. Odlican SF. @Yojinbo mozda bi i moglo da se kaze da ima tu i tamo koju dodirnu tacku ali je ovo ipak potpuno drugacija zver od tog filma.

Da, da... Odgledah i ja prvu epizodu i iz nekog razloga me je podsetilo na spomenti film sa Rivsom... :)

Taj film i ova serija su u kompletno drugim ligama. Ali reko da nemaju mozda isti izvorni materijal ili da kojim slucajem vuku inspiraciju.

Hahaha cuti bre, ja poceo sinoc, sada zavrsio :D Slab sam na tu distropijsku buducnost, mracan, memljiv, kisan i u mrezu kablova umotan svet pa to ti je :D
Aaa sad cu morati da gledam pre nego sam planirao. Mislio sam leftoverse da sabijem sve 3 sezone zaredom bez drugih serija ali ipak cu carbon posle 1 sezone leftoversa da zbindzujem.

Hahaha Jerry Springer u Happyju[emoji23]
Ja sam mislio da je Jerry dead and gone long time ago

Beyond Genius Lies Insanity

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno