Sta je FPS?A šta ako je drugi input FPS? Tu pomaže samo SW ili drugi sličan program.
Gleda li neko Grand tour?
Iskreno, nadao sam se boljem. Ako bih ocenjivao ovo do sada 6/10 maksimalno.
Jel krenuo neko da "dzbidzuje" Altered Carbon?
Vidim prilicno visoku ocenu ima za sada...
Ja zaspao na pola prve epizode.. mada bio umoran posle posla. Što neko reče nadam se kasnijem zakuvavanju.Jel krenuo neko da "dzbidzuje" Altered Carbon?
Vidim prilicno visoku ocenu ima za sada...
Hahah, kod mene je bio štos što sam skinuo samo prvu da vidim kakva je, tada u tom momentu ih je bilo 9 na trekeru, onda sam skapirao da će uskoro da se pojavi i pack sa svim epizodama pa sam njega skinuo umesto parcijalno sve epizode, tako da mi je 9 epizoda bilo urezano. Inače meni ne može da se desi to što se tebi desilo sa mr.robotom, kad mi se svidi neka serija program sam skida automatski sledeću, kad prestane da skida znam da je sezona završena Zato su dobre ove Netflix serije, skineš pack odmah i miran si.
Postoji SickRage ili ponaski bolesni bes koji to sve sam radi i sasvim dobar posao radi. Meni skine javi plexu da je skinuo plex skine prevode i prilagodi srt fajlove u utf8 da mogu na samsunzi da gledam bez hijeroglifa. Mislim u sustini moze da se steluja za sta kome treba, skine epizodu pa javi na mob da je skinuo i takve gluposti.
GoT dobarbitka na kraju top.
Zavrsio Altered Carbon prvu sezonu. Odlican SF. @Yojinbo mozda bi i moglo da se kaze da ima tu i tamo koju dodirnu tacku ali je ovo ipak potpuno drugacija zver od tog filma.
Aaa sad cu morati da gledam pre nego sam planirao. Mislio sam leftoverse da sabijem sve 3 sezone zaredom bez drugih serija ali ipak cu carbon posle 1 sezone leftoversa da zbindzujem.Hahaha cuti bre, ja poceo sinoc, sada zavrsio Slab sam na tu distropijsku buducnost, mracan, memljiv, kisan i u mrezu kablova umotan svet pa to ti je
То је то. Хвала. ;-)Mariću, misliš na ove postove?
Sve mora biti odgledano [emoji16]Ma batali Leftovers skroz ...Carbon je druga dimenzija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari