Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Future Man mi nije baš nešto sjajan, da budem iskren, ali drži pažnju. Očekivao sam malo kvalitetnijeg humora.

To je zato sto je na seriji radio i jedan od likova koga ovde ne mirisu na forumu... ;) drugi je radio na Preacher-u (obojica imaju dosta zajednickih projekta)

Da citiram
Seth Rogen and Evan Goldberg’s new time-travel show is clever and funny — but it’s also a lazy pile of dick jokes.
Inace sad ide na pinku Daredevil film i da li je zbog politicke korektnosti, ali ovde Fisk crnac, Elektra i Jurik belci, DD se ne libi da ubije, dok u seriji Fisk belac, Elektra i Jurik manjine, a DD samo bije, ne ubija.
Pozdrav

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

^ s'tim sto je on koproducent... Evan Goldberg uglavnom tu vadi kestenje iz vatre... ;)

Big little lies, mlaka drama za ubijanje dosade. Očekivao sam više tj kvalitetniju radnju čitajući pozitivne kritike ovde u temi.
5/10

Sent from my D6603 using Tapatalk

Big little lies, mlaka drama za ubijanje dosade. Očekivao sam više tj kvalitetniju radnju čitajući pozitivne kritike ovde u temi.
5/10

Uf bre...Meni ponajbolja serija u prosloj godini. Cisto da imamo 2 misljenja na temi :)

Vikings S05E10
Kako loša epizoda ja sam šokiran!
Nemam reči koliko loše patetike među neustrašivim Vikinzima.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ajde i da se zazmuri na patetiku, ali koliko losa rezija!
Pokusaj flashback epizoda usred bitke, i to 30 puta. Pa na sve to ide nicim izazvan prekid zauvek dosadnom pricom o Flokijevoj "obecanoj zemlji"... A taman su se vratili na "staze stare slave" sa 2-3 epizode, i onda ovo. Sto je najgore, ovo je mogla biti barem pristojna epizoda, bilo je par dobrih ideja - ali je ocajnom montazom sve upropasceno.

Mr. Robot dobija s04 na zimu 2018-2019

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Vikings S05E10, lagano najgora epizoda do sada... Kao da je reziser odlucio da se ***** po svemu do sad snimljenom... Gledam je i imam onaj "nikad kraja" osecaj.

Poslednja izmena od urednika:
Meni ova sezona Black Mirora krš.
Možda i najgora do sada
Jedino Hang The DJ što je koliko toliko ok epizoda.
Poslednju još nisam odgledao.

Criminal Minds i Blacklist su takođe postali krševi od serija i sve više tonu sa svakom novom epizodom.

Ne znam šta ih održava u životu

Mr. Robota završio i utisak je meeeh.
Solidnih par epizoda ali se i tu vrte u krug već

Beyond Genius Lies Insanity

Poslednja izmena:
Meni ova sezona Black Mirora krš.
Možda i najgora do sada
Jedino Hang The DJ što je koliko toliko ok epizoda.
Poslednju još nisam odgledao.

Beyond Genius Lies Insanity

Ja sam odgledao prvu epizodu i odustao

Dobro pa nisi odgledao Metalhead epizodu.
Ono je toliko jadno i bedno da se ne može rečima opisati

Ja da zavrsim Black Mirror pa krecem sa ElectricDreams.
Obzirom da je Philip K Dick u pitanju nadam se da nece omanuti

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Blacklist, pravo je uživanje sakupiti 5, 6 epizoda pa pogledati u cugu.

Prosto ne verujem da su

Ubili lik Toma Keen-a, nisam to očekivao... Baš je postao gotivan lik.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Blacklist, pravo je uživanje sakupiti 5, 6 epizoda pa pogledati u cugu.

Prosto ne verujem da su

Ubili lik Toma Keen-a, nisam to očekivao... Baš je postao gotivan lik.

To su trebali da urade jos u trecoj sezoni nego su razvlacili do sada i pravili latinoamericku sapunicu od serije.
Ne bi me zacudilo da ga vrate na neki volseban nacin jer su takve nebuloze postale karakteristicne za ovu seriju

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Možda ga pošalju na Tahiti ( it's a magical place) :D

Šalu na stranu, on je, pored Spajdija, vadio seriju iz proseka, zato mi je i bilo čudno za taj potez, ali hajde videćemo da li će ga/kako vaskrsnuti.

Bron/Broen prva polovina četvrte sezone odlična, moja omiljena asocijalna heroina briljira. Ah, ta Skandinavija...

Slažem se za Broen, upravo završio petu epizodu četvrte sezone. Ova sezona mi je u rangu druge, slabija od prve a bolja od treće sezone.Fali puno nezamenljivi Bodnia ali sta je tu je, Sofia drži seriju na ledjima.

Nisu mi jasni neki forumasi, dakle nabrajaju serije koje prate, otprilike 10, i za svaku napisu kako ne valja, nije dobra, losa. Citam i ne vjerujem.

^

Neke serije su bile dobre/ok, pa se verovatno gledaju iz navike u nadi da ce biti bolje ili im pak odgovara zanr pa se nadaju skoku u kvalitetu (iako su u startu thrash). A drugi jednostavno vole mazohizam i da gledaju svakakav skart... :)

Meni ako ne odgovara odmah sasecem ali preferiram svaki feeback o serijama tj "filtriranje"- barem znam sta da pipam a sta ne... Tako da u svakom slucaju trebamo da se zahvalimo za "taking one for the team" doticnim clanovima ;)

Dobar primer je skoro bio u temi za filmove gde definitivno moze da se kaze da nije bilo ni jednog zaista dobrog filma prosle godine. Cak i ako su neki nahvaljenji ispadose ipak tik iznadprosecni...

Poslednja izmena:
^ Pa slican sam i sam. Gledam lose epizode eventualno ako sam bas daleko dogurao, kao sto je npr. The Walking Dead pa mi bezveze odustajati.

Ali da gledam 10 serija i da su mi sve lose pa da na sve to nastavljam i dalje da pratim zapitao bih se sta radim sa svojim slobodnim vremenom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno