Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Blizim se 10.epizodi American Horror Story Hotel, definitivno najbolja sezona do sada. Ima neke elemente prve sezone ali je dosta konkretna u odnosu na prvu.
Evan Peters aka Tate iz S01 razvalio ulogu ovde.
Čak mi se i Gaga fino uklopila.
Jaka osmica za sada.

^
Ja sam trenutno na 8 epizodi.
Nijedna epizoda me ove seozne nije smorila.
Odradili su vrh sezonu.
Ja cekam poslednje 2 epizode da puste pa sve zajedno da odgledam...

jel gledao nesko seriju Bordzije,zanima me kakva je?Citam knjigu Zemlja Gori od Samjuela Bleka pa sam se zainteresovao za tu tematiku...

Meni ni ne pada na pamet da gledam novog Šerloka.
Što? Misliš da nije dovoljno dobar ili generalno ne voliš Sherlocka? Ja sam već rekao da je J. Brett neprevazidjen kao Sherlock i da niko ne može da mu prismrdi u tom smislu... Ali ako ćemo iskreno, mislim da je B. Cumberbach odličan izbor za tu ulogu jer je i on jedan iscasen i uvrnut lik a takav mora da bude ne bi li iole dočarao Sherlocka. Takođe, poseduje neobičnu harizmu za razliku od mnogih drugih glumaca njegovih godina i naravno, veoma je dobar glumac. E sad, svako ima svoj ukus naravno, ali nisi objasnio zbog čega ne želiš da gledaš Sherlocka...

The Abominable Bride - ubedljivo najlosija epizoda, jedva sam odgledao do kraja.

Ja je još nisam pogledao, nisam imao vremena zadnjih par dana, a baš sam se radovao ovoj epizodi i ti me sad izbedaci kao ništa 😀 Do sada, serija je bila veoma dobra po meni i nadao sam se da će se tako i nastaviti, jedino mi je bilo žao što je bio mali broj epizoda...

Homeland peta sezona pokidala.

Jel moze neko samo jednu stvar da mi objasni

U poslednjoj epizodi mislim da je, kad su ova dvojica sa rancevima dosli na zeleznicku, i kao zatvaraju ona neka vrata/pregrade, i svi ih lagano posmatraju dok oni stavljaju katanac i zatvaraju vrata, kao najubicajenija pojava. Jel to zesci promak, ili ja propustam nesto?

Razmisli malo, da se tebi to desi, kako bi reagovao? Kako bi 99% ljudi reagovalo sem zbunjenošću

Odledao drugi put Sherlocka, iskreno očekivao sam drugaciju epizodu, jači slučaj i vise referenci na Dojlov rad... Mislim da je to najveći problem ove epizode, previše fokusirana na svemocnog Serloka...
U svakom slučaju lepo je posluzila kao najava za novu sezonu i ja se jos vise radujem njoj, i sa tog aspekta ovaj specijal je super... BTW, gluma, rezija, fotografija, kostim, scenografija, efekti vrhunski...

Vezano za Homeland, to je normalna rekacija ljudi tamo, tako bi reagovali jer nikom ne bi bilo ni na kraj pameti da je nešto loše...

Inače, odlična mi je sezona Homelanda, ima losijih epizoda u kojima se gotovo ništa ne dešava ali to je postalo normalno za danasnje serije... Atmosferno prvenstveno je super...

Razmisli malo, da se tebi to desi, kako bi reagovao? Kako bi 99% ljudi reagovalo sem zbunjenošću

Pa ne znam ono, arapin sa rancem, stavlja katanac na vrata kroz koja sam hteo da prodjem, i svi stoje u redu kao u posti, video arapkinju i kao pustio nju, ajde ti mozes, vi ostali sacekajte sarin, nije problem..

Poslednja izmena:
Odledao drugi put Sherlocka, iskreno očekivao sam drugaciju epizodu, jači slučaj i vise referenci na Dojlov rad... Mislim da je to najveći problem ove epizode, previše fokusirana na svemocnog Serloka...
U svakom slučaju lepo je posluzila kao najava za novu sezonu i ja se jos vise radujem njoj, i sa tog aspekta ovaj specijal je super... BTW, gluma, rezija, fotografija, kostim, scenografija, efekti vrhunski...

Vezano za Homeland, to je normalna rekacija ljudi tamo, tako bi reagovali jer nikom ne bi bilo ni na kraj pameti da je nešto loše...

Inače, odlična mi je sezona Homelanda, ima losijih epizoda u kojima se gotovo ništa ne dešava ali to je postalo normalno za danasnje serije... Atmosferno prvenstveno je super...
Slažem se sa tobom za Sherlocka, previše slobodna interpretacija a premalo referenci na literarni predložak. Zato mi se Sherlock sa J. Brettom toliko svidjao, jer je pratio Dojlovo pisanije na najbolji mogući način. Naravno, ovaj novi Sherlock je osmišljen potpuno drugačije jer ne može se očekivati da prati Dojlova dela doslovce sa toliko godina izmestenom postavkom u budućnost. Smatram da su veoma dobro ubacili lika poput Sherlocka u novo, moderno okruženje i da su radnju sjajno uklopili u "novonastale" okolnosti. Po meni, vredi pogledati u svakom slučaju.

Da se samocitiram pa da se spalim...
Ako ste ljubitelj epske fantastike, preskočite ovo
Ako ste ljubitelj Bruksovih knjiga, preskočite ovo
Ovo je klasičan teen-shait

Izgleda k'o da ga je pravio mtv...Nije neki spojler pošto sam odgledao možda 20 minuta,ali da budem kulturan, staviću spoiler tag

Vilovnjaci izgledaju ko klinčarija sa koledža, a tako se i ponašaju
Vilovnjaci koji vole žurke? wtf?
Umesto da elkris bira vilovnjake koji će slućiti, oni se trkaju vezanih očiju i šibaju međusobno
WTF
A onaj mali što ima elfenstones kao da je izašao iz spota Jon Bon Jovi-ja
Sve sam to nekako progutao, ali kad je ona princezica sišla na bal...

Auuu Brukse, kako si se prodao...

Pa valjda i jeste MTV produkcija delimicno.
Ja bi pre rekao na sta je John Rhys spao🙁

Ima on jos solidnog krsha u filmografiji, od glume u Uwe Boll-ovom hitu do Asylum-ovih fejkova. Kad sam ga video u traileru, rek'o ipak da sacekam utiske😛

Da se samocitiram pa da se spalim...
Ako ste ljubitelj epske fantastike, preskočite ovo
Ako ste ljubitelj Bruksovih knjiga, preskočite ovo
Ovo je klasičan teen-shait

Izgleda k'o da ga je pravio mtv...Nije neki spojler pošto sam odgledao možda 20 minuta,ali da budem kulturan, staviću spoiler tag

Vilovnjaci izgledaju ko klinčarija sa koledža, a tako se i ponašaju
Vilovnjaci koji vole žurke? wtf?
Umesto da elkris bira vilovnjake koji će slućiti, oni se trkaju vezanih očiju i šibaju međusobno
WTF
A onaj mali što ima elfenstones kao da je izašao iz spota Jon Bon Jovi-ja
Sve sam to nekako progutao, ali kad je ona princezica sišla na bal...

Auuu Brukse, kako si se prodao...
Odgledao noćas... jedva. Trailer je izgledao stvarno primamljivo ali ovo je užas... Ima neki Twilight Saga vajb sa ovim klincima od čega se jezim. Davno sam čitao dela o Shannari i bila su mi skroz ok, ali ova komercijalizacija je stvarno jadna. Ciljana publika 10-17 godina.

Homeland peta sezona pokidala.

Jel moze neko samo jednu stvar da mi objasni

U poslednjoj epizodi mislim da je, kad su ova dvojica sa rancevima dosli na zeleznicku, i kao zatvaraju ona neka vrata/pregrade, i svi ih lagano posmatraju dok oni stavljaju katanac i zatvaraju vrata, kao najubicajenija pojava. Jel to zesci promak, ili ja propustam nesto?
Ne znam da li je propust ali je apsurdno. Ima skrivena kamera na jutjubu gde arapin spusta ranac i odlazi, bukvalno svi beze glavom bez obzira.

Poceo House of Cards fenomenalna serija, mnogo mi prijaju drame sa dobrom radnjom i dobrim dijalozima/monolozima.

Hannibal sam na 10 epizodi druge sezone, mnogo mi se svidja zbog tog psiho analitickog momenta koji nije obavezno rezervisan za psihopate vec se ta vrsta razmisljanja moze preslikati i na obicnu svakodnevnicu "normalnih" osoba.

Expanse S01E05 - manje, vise smor. Stvarno bi bio red da malo ubrzaju i ubace vise epske akcije po epizodi. Dramski momenti u seriji su uzasni.

Kakav je ono skrbav CGI kod onih rudara sto ih je pobio Fred Johnson?

Meni je Expanse za sada vrlo dobar i pravo iznenadjenje i osveženje.

Za sada ne deluje kao legendarno ostvarenje koje će se pamtiti decenijama ali je svakako jedna od kvalitetnijih SF serija poslednjih godina.

Onako grubo, nešto izmedju Battlestar Galactica i Babylon 5.

Poslednja izmena:
Ja sam sa Expanse pilotom odusljen ali posle nekoliko glupih serija na koje sam bacio po sezonu dve odlucujem da sacekam kraj prve sezone bar pa da odkucim da li cu nastaviti.

Pilot je odlican, peta epizoda jos bolje ostale kako/koja. Druga je uzas. Ja ocenjujem svaku epizodu ponaosob, ukupno gledano serija je i dalje iznad osmice.

Moj je problem sto uporedo gledam anime sto je druga galaksija u odnosu na napore vecine americkih stvaralaca. Da gledam Expanse izmedju epizoda Agenata Shielda i Strele/Munje, cenim da bi bio odusevljen svakom epizodom 😉

Mozda, ali pre 15 godina. Bas sam uhvatio neku epizodu agenta Kolsona i druzine na Foksu pre neki dan, prvu posle pilot epizode koju sam batalio na pola. Fan sam lika i dela Joss Whedon-a ali ti Agenti su nivo onog Tarzana sto se davao na TV-u pre mnogo godina, bese kanadska produkcija. Takvi su i CGI efekti.

Ogledao sam i Ash vs Evil Dead. Super je, mada malo preteruju ali takav je fazon. Bolje nego neka nazovi ozbiljna zombie splacina poput TWD.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno