Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Svi ti 720p "ripovi" od giga i slicno su uglavnom rerip vec odradjenog ripa, znaci nista narocito sto se tice kvaliteta. Moze da prodje za mobilne telefone, tablete i male ekrane, a i za one kojima kvalitet nije nesto narocito bitan.
Počeo na Flixu sa The 100, ovo je preslikana radnja Losta. Gledao 3 epizode i imam Deja Vu pilot epizode Losta. Samo tinejdž varijanta - ne znaš ko će koga izj..... do kraja epizode 😀.
Svi ti 720p "ripovi" od giga i slicno su uglavnom rerip vec odradjenog ripa, znaci nista narocito sto se tice kvaliteta. Moze da prodje za mobilne telefone, tablete i male ekrane, a i za one kojima kvalitet nije nesto narocito bitan.
Ne bih se slozio da je "nista narocito sto se tice kvaliteta", obzirom da sam se nadovezao na post o klasicnom DVDRip 700MB. Razlika moze biti nebo i zemlja. (u odnosu na rip te velicine @720p x265)
Da se samocitiram pa da se spalim...
Ako ste ljubitelj epske fantastike, preskočite ovo
Ako ste ljubitelj Bruksovih knjiga, preskočite ovo
Ovo je klasičan teen-shait
Izgleda k'o da ga je pravio mtv...Nije neki spojler pošto sam odgledao možda 20 minuta,ali da budem kulturan, staviću spoiler tag
Vilovnjaci izgledaju ko klinčarija sa koledža, a tako se i ponašaju
Vilovnjaci koji vole žurke? wtf?
Umesto da elkris bira vilovnjake koji će slućiti, oni se trkaju vezanih očiju i šibaju međusobno
WTF
A onaj mali što ima elfenstones kao da je izašao iz spota Jon Bon Jovi-ja
Sve sam to nekako progutao, ali kad je ona princezica sišla na bal...
Meni je u vezi ove MTV "adaptacije" Šanare "najjače" kako su upropastili seting. U prvim knjigama je to da je svet ustvari postapokaliptična Zemlja u dalekoj budućnosti samo jako, jako suptilno hintovano. Slična fora je bila i u Točku Vremena BTW, ako se sećate onih priča o dalekoj prošlosti u kojoj su ljudi gospodarili zvezdama i putovali do Meseca u "vatrenoj ptici", o ratu između džina Merka i medveda Moska (Amerika i Rusija) itd, samo što taj serijal nikada nije otišao dalje od hintova po tom pitanju.
Ovi su odmah u samom uvodu i uvodnoj špici objasnili i prirodu sveta i poreklo raznih rasa. Suptilnost nula.
Ne misilm na kvalitet, samo na veličinu fajla. Nekad su se mahom skidali DVDrip-ovi od ~700MB-a, danas HDrip-ovi (720p) od ~1GB, sve to sudeći po broju seed/peer-ova. Nije neka značajna razlika u veličini, pogotovo što je danas i net dosta brži.
720p od 1GB, lepo odrađen, ima po meni odličan kvalitet, neki su se stvarno razmazili (ili su baš mladi), pogotovo što večina nas gleda na monitorima od 22". Meni je i screener kvalitet (nivo starih DVDrip-ova) dovoljan, ako je dobar kritici, što ne bi bio i meni. Razmeo bih tek kada bi se pričalo o nekom FullHD+ televizoru od bar 40", ovako... ( :
Ali pazi, da nije njega ili onog našeg pickboxa ja serije poput the 100 ili under the dome nikad skidao ne bih. Ovako 2-3 klika na daljincu, ili vozim bajs (sobni) samo nastavim gde sam stao na TV-u, može i na klonji ... 😀
Ljudi postoje teme gde se diskutuje o formatima i kvalitetu snimaka (bar mislim). Udjem da vidim komentare za serije a citam sta je dvd rip i sta je za koji ekran...
Ajde on topic, počela jedanaesta sezona Always Sunny in Philadelphia, izašla prva epizoda za Božić, standardno sjajno, nekoliko puta sam se ismejao ko nenormalan.
Kad smo kod britanskih, juce sam zavrsio Broadchurch. Druga sezona mnogo bolja od prve, sto me iznenadilo. Fotografija fantasticna. Sve u svemu korektna serija i preporuka za gledanje. 7/10
Hvala, gledao sam Missing i Utopiu, odlične su. Britanci imaju gomilu dobrih detektivskih serija, omiljena mi je Foyle's War, nažalost neće biti novih epizoda.
Smorila me prva epizoda treće sezone Blacklist-a...jedva sam je odgledao...nešto mi nije to "to" kao ranije...barem za sada i sudeći po ovoj prvoj epizodi
Shannara.
Onako, nije mi cak ni losa koliko sam ocekivao. Na momente je bolno glupa, ali me zadrzala do kraja pilota. Koriste standardni sablon teen glumaca iz vampirskih filmova. Kad se predje preko toga, moze da prodje.
Sad sam odgledao i and there were none. Kraj mi je ispao najlosiji. Obicno ovakve misterije to urade jer ne isporuce objasnjenje dobro kao i samu misteriju. Bilo je malo nategnuto. Osim toga, kvalitet je mnogo veci nego bilo sta ove sezone.