Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Z Nation - meni se ne dopada. Suviše je treš.
FTWD mi se više dopada, jako dobar prequel za TWD

meni su twd i ftwd prespori. z nation vuče na treš, ali bar ima akcije u svakoj epizodi. mnogo je dinamičnija serija - zato mi se sviđa.

meni su twd i ftwd prespori. z nation vuče na treš, ali bar ima akcije u svakoj epizodi. mnogo je dinamičnija serija - zato mi se sviđa.

Meni takođe, a vidim i kod dosta ljudi oko sebe, z nation nisam pogledao, ali recimo ako već pričamo o ''trešu'' sa dosta akcije trenutno gledam Strain.

Naravno da gluma nije nešto, pa čak ni dijalozi, ali akcija, sasvim pristojni specijalni efekti i celokupna priča je vade. Meni samo nije jasno kako je twd uopšte i opstao do sada.

Gledam i Strain 🙂 Strain i Z Nation su mi vrlo slične po kvalitetu, dopadljive i zabavne. Posle 80% twd epizoda sam u fazonu “na šta sam ja vreme potrošio...”. ftwd je malko bolji od twd po dinamici ali mi se čini da će i oni uskoro jako usporiti tempo...

Limitless, nije tako losa ova pilot epizoda, ima potencijala. A i super je sto se Bredli pojavljuje u seriji.

FTWD je bolji od TWD jer nema americkih seljacina.

Ali to odevanje kao u igrama ili stripovima, svi uvek isto obuceni da bi se kao 'vezao' za njih sta li.. Onaj narkoman u FTWD sto je uzeo od dede jaknu koja mu je bila 10 brojeva veca u prvoj epizodi, i dalje je ista samo sto mu sad savrseno stoji. Cemu te stvari..

Onaj narkoman u FTWD sto je uzeo od dede jaknu koja mu je bila 10 brojeva veca u prvoj epizodi, i dalje je ista samo sto mu sad savrseno stoji

Isto je obucen, tj. ista je velicina jakne u svim epizodama ... nesto nisi dobro video 😀

ovo je iz prve epziode, kad bezi iz bolnice

C3EG0DX.jpg

Poslednja izmena:
Ma veca mu bila jakna u prvoj epizodi sto posto 😀

Ma skupila se od pranja :d

Dobar Limitless meni odlican,nastavlja tamo gde je film stao .
Neko je preporucio Jonathan Strange i Mr.Norrell, meni se svidelo,odlicna gluma i efekti, pravo osvezenje.

Ko je smišljao razvoj likova za Strain zahebo je stvar. Ja sam od ove 11 epizode poceo za naci švabu da navijam. Jedini potencijal među good guys ima onaj meksikanac. Ostali su ili odvratni ili mnogo dosadni.

Jel neko odgledao?

Stavio sa se skida, koliko vidim sve neki novi klinci, samo par njih od stare ekipe. Nadam se da ce se nastaviti kvalitet.

Limitless je fe-no-me-na-lan po mom misljenu. Pogodili glumca, pojavljuje se Bradly Cooper, nastavlja se film bukvalno direktno, a uvodi se misterija (ko je autor misterioznog NZT-48 .. ? )

ako nastave sa ovim tempom, pa cak i ako bude procedural kako izgleda deluje da ce da bude (zdruzio se sa pandurkom iz efbiaja) bice fenomenalno.

EDIT: posle godina smaranja od strane rodjenog brata poceo da gledam Modern Family - iz prve je shit, iz druge je okej, iz treceg utiska je ekstra! Sofia Vergara uopste nije samo lepotinja, devojka/zena bukvalno razvaljuje ulogu. Njen akcenat bukvalno nosi seriju, a svi ostali su ekstra, Phill Cool Dad, Claire - Julie Bowen mi je uvek bila nekako hot, u stvari ne hot, nego unikatna prelepa zena, jos od Ed-a

Poslednja izmena:
Samo mi je pandurka ogavna, bukvalno mi je gadna da je gledam, zgadila mi se jos u Dexteru, sva je slogirana...

E pa razmazio vas je previse Holivud da glumice koje se pojavljuju u serijama i filmovima obavezno mora da su (silikonske) lepotice, i da one koje nisu nesto atraktivne (kao Dzenifer), realno nemaju neku veliku sansu da dobiju neku bitnu ulogu u serijama i filmovima.
Meni je Dzenifer bila realno idealna u Dexteru (ne vidim koja glumica je mogla bolje da odradi njen lik), problem je sto u Limitless igra bukvalno istu policajku i to deluje kao da su prebacili njen lik iz Dextera. Samo jos da se zove Debra Morgan i to je to.
Ova scena mi je bila dovoljna da to pomislim.
Limitless.S01E01.Pilot.720p.CBS.WEBRip.AAC2.0.x264-SynHD.mkv_20150925_172312.296.jpg

Ono sto fali Limitless-u jeste originalnost da bi bila vrhunska serija, previse ima klisea, koje vidjamo u svakoj trecoj seriji na ovaj fazon. Ali ajde da vidimo i ostale epizode.

Poslednja izmena:
problem je sto u Limitless igra bukvalno istu policajku i to deluje kao da su prebacili njen lik iz Dextera. Samo jos da se zove Debra Morgan i to je to.

E pa bas to je i problem, i nije u pitanju samo njen izgled ona mala Kristen Stewart mi je prelepa ali je nikakva glumica,igra ko da ima epilepsiju. E pa tako mi deluje i "Debra Morgan" i jednostavno mi je mucno da je gledam .

Ja isto ne volim ovu glumicu ni da vidim, a ovde dokazuje da je upala u kalup jedne uloge. Kad previše glume jedno te isto, teško da mogu da se iskobeljaju.

Nekako me podseti na ovog lika Rex-Linn.png već decenijama lik glumi jednu te istu ulogu generičkog policajca.

Gledajte je u "Exorcism of Emily Rose". Ja posle nisam smeo da je gledam nigde drugde, i Dextera kad sam nekad zakacio na TV-u nisam smeo da gledam..

Gledao sam je u tom filmu i mislim da je tu bila odlicna, kao i film, iako nisam fan te tematike (Exorcism).

Previse se ljudi vezujete za likove iz serija/filmova, secam se dok je bio aktuelan Breaking Bad, koliko ste pljuvali Skyler (Anna Gunn), ali ona je po meni odlicna bila, i svoju ulogu je maestralno odigrala.

Poslednja izmena:
The Heroes se izgleda vraća u punom sjaju,odgledao obe epizode 1:30h i uzivao sam u svakoj minuti. Vraca se polako i stara ekipa glumaca.

E bas mi je drago. Jako sam gotivio originalnu seriju. Bilo mi je zao kad su ukinuli. Mada mi fali plavusa.

Meni je posle 1. ili 2. sezone bila WTF.... ocigledno je bilo da 10 pisaca se menja kroz seriju (sto je i potvrdjeno vremenom).

Uuu davno gledah Heroes, nista se ne secam sta je bilo, je l' ova nova serija ima veze sa starom? Pretpostavljam da da?

Ima veze, ali pocela je SKROZ nekim levim tokom... jos jedan u nekom doomsday, "we are hunted for being different" BS 🙂

Heroje sam izdrzao do pocetka druge sezone. Toliko mi je tada postala loša da nisam mogao da izdržim. Ne znam ni sta se posle desava, ali gledacu ovo definitivno. Valjda cu povezati pricu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno