Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
FTWD ima potpuno nezanimljive likove. Onaj debeli klinja sto je sve izvalio je najpametniji od svih likova koji su se pojavili u WD svetu. Cenim da ftwd planiraju bar 10sezona smaranja i nicega...

Ma ne ocekujem ja neku 100% realisticnost od te serije, ali da je bar radnja zanimljiva, dobri glumci i solidna akcija. Znaci da se serija izdvoji od gomile prosecnih serija koje trenutno dominiraju. Nije fazon da svaka serija koju gledamo bude 100% realna, da bude ozbiljna prica i sve to, hocu malo da pogledam i nesto fast paced, neku akciju koja ce mi pruziti ono sto ove ozbiljne drame ne mogu, a to je ZABAVA.

Ne gledam ja Flash i Arrow zato sto je tu gluma ne znam kakva i sto su specijalni efekti kao u blokbaster filmovima (sto realno nisu), gledam upravo kao instant zabavu, a epizodu kada pogledam realno zaboravim posle 10 minuta 😉

Ne izdvaja se ni po cemu od ostalog krsa sto se emituje. True Detective Season 2 je klasa za POI.

Ne stavljajte POI i Homeland zajedno :smash:
Poi je serija koja se zasniva na tome da su glavni protagonisti svemocni nesto kao sto je Bata bio u partizanskim filmovima. Imamo hakera koji poseduje najbolji sistem za prismotru koji usput u jednoj epizodi sa dzojstikom za PES upravlja avionom (scena koja je obelezila seriju) dok je drugi protagonista bivsi black ops CIA naslednih Cak Norisa jer meci beze od njega i redovno sam resava desetine kriminalaca... Serija ima finu pricu za taj zanr i moze da se prati opet je zanimljivo ali ne moze da bude u istom rangu sa Homelandom koji je bas drama. Znamo svi kada su trebali da zavrse homeland ali naravno svideo im se rejting i zarada.

ja pokusao da je gledam jer sam cuo par preporuka ovde a i ocena na imdb me zainteresovala. odgledao na silu 4 epizode i batalio. tamo dosta epizoda ima ocenu preko 9.5, to me bas zacudilo.

Ne izdvaja se ni po cemu od ostalog krsa sto se emituje. True Detective Season 2 je klasa za POI.
Nisam pogledao jos drugu sezonu, poceo na prvoj epizodi druge sezone jos kada je bila emitovana, i posle 15 minuta sam morao da je ugasim, ceka neko "bolje" vreme 😉

Ja sam naleteo na B92 nedavno na POI i nisam izdržao ni celu epizodu. Previše je nekako naivno i smešno.

Ima li jos sto god kvalitetno od danskih, svedskih krimi serija ( gledao The team, Bridge i ne mogu da se setim one gde istrazuju ubistvo tinejdzerke.... )... ?

^
ovo deluje zanimljivo.. stavljeno na listu.

The killing je ekstra serija serija (originalna, danska verzija). Hteo sam skoro da odgledam i američku verziju ali jedva sam izdržao da odgledam prvu epizodu. Ono je smešno koliko amaterski izgleda u odnosu na dansku, tj. originalnu veziju.
Mali off:
Ko voli skandinavske serije, neka pogleda i švedsku trilogiju Snabba Cash - Easy money trilogy. Krimi film iz tri dela gde su glavni akteri i srpski kriminalci.

Ja sam odgledao samo američku verziju, moguce da je danska bolja, ali daleko od toga da je američka amaterska ili losa, serija je odlična sa odličnom glumom i atmosferom, jedna od boljih koje sam gledao.

FTWD ima potpuno nezanimljive likove. Onaj debeli klinja sto je sve izvalio je najpametniji od svih likova koji su se pojavili u WD svetu. Cenim da ftwd planiraju bar 10sezona smaranja i nicega...

Meni su ti FTWD likovi prilično realni za ovo naše doba. Svako gleda samo svoje dupe. Klinja koji će sve da uradi zbog droge, keva koju baš zabole čak i za vlastitu decu, još ta ćerka deluje i nekako najnormalnije.
Ne znam tačno koliko dugo je Rick Grimes bio u komi, ali ovo treba da obuhvati to vreme. Bila bi im fora da završe seriju gde na kraju svi zaginu, a ovi iz TWD-a slučajno prođu pored tog mesta uz konstataciju "Poor people, they thought this would be a safe place ..." ili tako nešto 😀

Moze i to da se desi posto se u TWD ne vidi neka naznaka da ce serija da se zavrsi u skorije vreme (u sl. par godina). Negde sam procitao da ako gledanost ne bude drasticno opala bice bar 12 sezona TWD. Ja sam za sad odustao od TWD, ako bude vredelo mozda na kraju odgledam seriju, mada i ako je ne odgledam ne vidim sta ce mi nedostajati 🙂

TWD je kao Lost. Gubis samo ako gledas 🙂

TWD strip jos nije zavrsen a serija je negde na pola puta tako da je 12 sezona relativno moguce. Sad je prekretnica u seriji posto zombiji vise nisu pretnja a i vec su se poraspadali.

Ja mislim da sam jedini ovde kome se svidela, mada te neće osvojiti na prvu loptu (pilot je užasan). Uglavnom je teška drama, sa mrvicom fantastike. Druga sezona će po trejleru biti mnogo drugačija. Tačno se vidi da se nije dopala ljudima pa su napravili totalni zaokret.

S obzirom da imam vremena,pružiću mu šansu i pogledati prve 3-4ep pa ako mi se dopadne ostajem.HBO baš potencira tu seriju.Njihov You Tube kanal je baš reklamira.Kad smo već kod HBO,nije mi jasno zašto se najavljuje Banshee 3 sezona-premijera? Zar nije treće sezona uveliko završena i treba da se prikaže 4ta početkom godine?

TWD je kao Lost. Gubis samo ako gledas 🙂

Sta znam, meni je Lost ostavio generalno dobar utisak, mozda zato sto sam je gledao u cugu (kada je zavrsena), i uvek ga preporucujem onima koji ga slucajno nisu gledali. Sem zadnje sezone, ostale sezone su mi bile odlicne, a likovi mnogo zanimljiviji nego u TWD.

Krenula druga sezona Z Nationa.
Posle one smaracine od WD i FtWD ovo je pravo uzivanje gledati...

Ja već zamišljam kako će se odvijati 6-ta sezona TWD-a

Peta sezona je dosad bila najvernija stripu, uz izuzetak par likova koji su u seriji živi a u stripu nisu, pa sam ubeđen da će i šesta biti neka otegnuta varijanta do neke osme epizode (mid season) kada će biti suočeni sa probijanjem krda zombija. Par njih manje važnih, ali novih, likova će zaginuti i na pola sezone imaćemo beznadežnu scenu razrušenog grada ispunjenog zombijima. Onda kreće novo dosađivanje, kada budu čistili i pomalo se upoznavali sa tim misterioznim "Vukovima". Sve će to biti lagani uvod za Negana kojeg će verovatno predstaviti u zadnjoj epizodi tako što će ovaj najverovatnije ubiti Daryl-a sa svojom vernom palicom. U prevodu - to su neka dva ili tri izdanja stripa, gde svaki ima po 6-7 stranica. Ako se radnja bude iole brže odvijala od ovog mog pesimističnog predviđanja, 6-ta sezona bi mogla biti i dobra, ali teško, jer ovo je žešća krava muzara.

Poslednja izmena:
Gotham nova sezona, dobar start. Samo da nastave sa kvalitetom.

Minority report nije losa prva epizoda a naravno tu je i Meagan Good koja nam je dobro poznata od ranije jer su se njene slike nasle medju onim ukradenim (#fappening) 😀

Ja već zamišljam kako će se odvijati 6-ta sezona TWD-a

Peta sezona je dosad bila najvernija stripu, uz izuzetak par likova koji su u seriji živi a u stripu nisu, pa sam ubeđen da će i šesta biti neka otegnuta varijanta do neke osme epizode (mid season) kada će biti suočeni sa probijanjem krda zombija. Par njih manje važnih, ali novih, likova će zaginuti i na pola sezone imaćemo beznadežnu scenu razrušenog grada ispunjenog zombijima. Onda kreće novo dosađivanje, kada budu čistili i pomalo se upoznavali sa tim misterioznim "Vukovima". Sve će to biti lagani uvod za Negana kojeg će verovatno predstaviti u zadnjoj epizodi tako što će ovaj najverovatnije ubiti Daryl-a sa svojom vernom palicom. U prevodu - to su neka dva ili tri izdanja stripa, gde svaki ima po 6-7 stranica. Ako se radnja bude iole brže odvijala od ovog mog pesimističnog predviđanja, 6-ta sezona bi mogla biti i dobra, ali teško, jer ovo je žešća krava muzara.
Daryl je najpopularniji lik u seriji, svi se seku na njega pa sumljam da ce Negan njega da ubije. Mozda Karlu izvadi oko ili tako nesto...ako vec ne odsrafi Glena.

Zavrsio Narcos, ekstra sezona, onaj americki gringo detektiv je najgori moguci izbor za neku ulogu koju sam u zivotu video. Lik toliko strci sa njegovom strasno dosadnom figurom, kao da je smoren od života i nekako nekome cini uslugu sto uopšte i igra u seriji. Strasno. Pablo je do kraja ipak pokazao svoju psiho stranu.

i meni je gringo nevidjeno dosadan. i kao pojava i kao glas u pozadini.

Skinuh sinoć Blindspot Ep1 i Minority report Ep1 ali se zeznuh tj. zeznuli ma, to je ono isto što je bilo i u pilot epizodama koje sam odgledao pre mesec i više dana kad su se pojavile, not cool.
Ali valjda ovo sad znači da kreću radovno, svake nedelje!

Sta su izbacili iz Blindspota?
EOIT: Eh, lose sam procitao 🙂

Poslednja izmena:
Skinuh sinoć Blindspot Ep1 i Minority report Ep1 ali se zeznuh tj. zeznuli ma, to je ono isto što je bilo i u pilot epizodama koje sam odgledao pre mesec i više dana kad su se pojavile, not cool.
Ali valjda ovo sad znači da kreću radovno, svake nedelje!

Pa naravno da je isto jer su piloti (prve epizode) tih serija leakovane ranije. Da krecu svake nedelje

Preporuka za The Bastard Executioner i Limitless. Bastard Executioner ima 3 epizode dok je za Limitless prva epizoda tek izašla.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno