Ma ne ocekujem ja neku 100% realisticnost od te serije, ali da je bar radnja zanimljiva, dobri glumci i solidna akcija. Znaci da se serija izdvoji od gomile prosecnih serija koje trenutno dominiraju. Nije fazon da svaka serija koju gledamo bude 100% realna, da bude ozbiljna prica i sve to, hocu malo da pogledam i nesto fast paced, neku akciju koja ce mi pruziti ono sto ove ozbiljne drame ne mogu, a to je ZABAVA.
Ne gledam ja Flash i Arrow zato sto je tu gluma ne znam kakva i sto su specijalni efekti kao u blokbaster filmovima (sto realno nisu), gledam upravo kao instant zabavu, a epizodu kada pogledam realno zaboravim posle 10 minuta 😉
Ne stavljajte POI i Homeland zajedno :smash:
Poi je serija koja se zasniva na tome da su glavni protagonisti svemocni nesto kao sto je Bata bio u partizanskim filmovima. Imamo hakera koji poseduje najbolji sistem za prismotru koji usput u jednoj epizodi sa dzojstikom za PES upravlja avionom (scena koja je obelezila seriju) dok je drugi protagonista bivsi black ops CIA naslednih Cak Norisa jer meci beze od njega i redovno sam resava desetine kriminalaca... Serija ima finu pricu za taj zanr i moze da se prati opet je zanimljivo ali ne moze da bude u istom rangu sa Homelandom koji je bas drama. Znamo svi kada su trebali da zavrse homeland ali naravno svideo im se rejting i zarada.
Nisam pogledao jos drugu sezonu, poceo na prvoj epizodi druge sezone jos kada je bila emitovana, i posle 15 minuta sam morao da je ugasim, ceka neko "bolje" vreme 😉Ne izdvaja se ni po cemu od ostalog krsa sto se emituje. True Detective Season 2 je klasa za POI.
FTWD ima potpuno nezanimljive likove. Onaj debeli klinja sto je sve izvalio je najpametniji od svih likova koji su se pojavili u WD svetu. Cenim da ftwd planiraju bar 10sezona smaranja i nicega...
Ja mislim da sam jedini ovde kome se svidela, mada te neće osvojiti na prvu loptu (pilot je užasan). Uglavnom je teška drama, sa mrvicom fantastike. Druga sezona će po trejleru biti mnogo drugačija. Tačno se vidi da se nije dopala ljudima pa su napravili totalni zaokret.
TWD je kao Lost. Gubis samo ako gledas 🙂
Krenula druga sezona Z Nationa.
Posle one smaracine od WD i FtWD ovo je pravo uzivanje gledati...
Ja već zamišljam kako će se odvijati 6-ta sezona TWD-a
Peta sezona je dosad bila najvernija stripu, uz izuzetak par likova koji su u seriji živi a u stripu nisu, pa sam ubeđen da će i šesta biti neka otegnuta varijanta do neke osme epizode (mid season) kada će biti suočeni sa probijanjem krda zombija. Par njih manje važnih, ali novih, likova će zaginuti i na pola sezone imaćemo beznadežnu scenu razrušenog grada ispunjenog zombijima. Onda kreće novo dosađivanje, kada budu čistili i pomalo se upoznavali sa tim misterioznim "Vukovima". Sve će to biti lagani uvod za Negana kojeg će verovatno predstaviti u zadnjoj epizodi tako što će ovaj najverovatnije ubiti Daryl-a sa svojom vernom palicom. U prevodu - to su neka dva ili tri izdanja stripa, gde svaki ima po 6-7 stranica. Ako se radnja bude iole brže odvijala od ovog mog pesimističnog predviđanja, 6-ta sezona bi mogla biti i dobra, ali teško, jer ovo je žešća krava muzara.
+1
mada mi je prosla sezona bila bolja 🙂
Skinuh sinoć Blindspot Ep1 i Minority report Ep1 ali se zeznuh tj. zeznuli ma, to je ono isto što je bilo i u pilot epizodama koje sam odgledao pre mesec i više dana kad su se pojavile, not cool.
Ali valjda ovo sad znači da kreću radovno, svake nedelje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari