Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice Fear the Walking Dead, posto ne gledam seriju, da li otkrivaju mozda nacin na koji je pocela "zaraza" i zbog cega? Posto bih samo zbog toga gledao seriju...

To neće uopšte biti ni pomenuto u ovoj seriji. Inače sledeća epizoda je i zadnja. Ova peta je bila zasad najlošija, ali zadnjih 10 minuta najavljuje zanimljivo finale.

Vojsci se više isplati da ih sve pobije odmah, nego da posle imaju više zombija.

kakvo pitanje - pa zombije možeš ubiti samo pogotkom u glavu 🙂

A šta se desi sa zombijem kad dobije pogodak u telo? 😀

Takodje, pogodak u čoveka koji nije u glavu a smrtonosan je proizvodi zombija 🙂 Pa moraš i dalje da ubijaš, sad tog zombija... 😀😀😀
Komplikovano je, zato i volimo zombi filmove i serije 😛

Zombi je spor, trapav i tupav. Po meni bi mnogo lakše bilo nekako namamiti i potamaniti zombe nego ljude. Ubijanje ljudi bi samo stvorilo neprijateljstvo gde bi svako pucao na svakog, i to ti je onda prava apokalipsa i istrebljenje. Naravno i to može da bude rešenje, ali ne i za opstanak čovečanstva.

Edit; Nisam gledao FtWD. Ovo moje mišljenje se odnosi uopšteno na zombi apokalipsu.

Poslednja izmena:
Pa ocigledno je da imaju velike gubitke u borbi sa zombexima. Čovek će stati kad uperiš pušku u njega, zombi neće. A niko ne želi da puca u nekog ako ne mora. Kako još ni sami nisu sigurni ko je živ a ko mrtav, vojsci je lakše da jednim iznenadnim napadom potamani ljude koji neće uzvratiti jer ne očekuju da se tako nešto desi.

Ako pogledate petu ep videćete zasto im je lakse da potamane ljude. Brojke zombija su u pitanju. A ovi se nisu jos ni poceli raspadati, jos su svezi.

Poslednja izmena:
Pa ocigledno je da imaju velike gubitke u borbi sa zombexima. Čovek će stati kad uperiš pušku u njega, zombi neće. A niko ne želi da puca u nekog ako ne mora. Kako još ni sami nisu sigurni ko je živ a ko mrtav, vojsci je lakše da jednim iznenadnim napadom potamani ljude koji neće uzvratiti jer ne očekuju da se tako nešto desi.

Ako pogledate petu ep videćete zasto im je lakse da potamane ljude. Brojke zombija su u pitanju. A ovi se nisu jos ni poceli raspadati, jos su svezi.
Staće čovek koji je nenaoružan, a i on teško ako zna šta ga čeka. Ali dobio bi odličan recept za anarhiju. Verovatno bi upalilo par puta dok ne naletiš na jači otpor i ne pogineš i sam postaneš zombi. U zombi apokalipsi ljudi su resurs sa kojim se ne treba razbacivati, svaki je dragocen.

@DariusIII
Nisam gledao Z Nation, ali ako su tamo brzi i okretni (na stranu što bi trebalo biti obrnuto zbog raspadanja), opet možeš iskoristiti tu njihovu neizdrživu želju za živim mesom kao zamku da ih potamaniš.

Poslednja izmena:
Pričamo o tom svetu, a tamo, ako se ne uništi neki deo mozga, čovek posle smrti postaje zombi.
Zamišljeni su tako da im funkcionišu samo neki delovi u centru lobanje; za glad, agresiju, osnovno kretanje... Ostali delovi; za vid, sluh, ravnotežu, koordinaciju pokreta, memorija, kombinatorika, emocije... su otupeli.

Poslednja izmena:
U TWD svetu ne postoje zombiji (nemaju Romera i zombi filmove), primetili ste da ih niko ne zove tako.

Mislim da je izraz zombi potekao iz vudua, ali nisam siguran.

The English word "zombie" is first recorded in 1819, in a history of Brazil by the poet Robert Southey, in the form of "zombi".[2] The Oxford English Dictionary gives the origin of the word as West African, and compares it to the Kongo words "nzambi" (god) and "zumbi" (fetish).

Poslednja izmena:
Pričamo o tom svetu, a tamo, ako se ne uništi neki deo mozga, čovek posle smrti postaje zombi.
Zamišljeni su tako da im funkcionišu samo neki delovi u centru lobanje; za glad, agresiju, osnovno kretanje... Ostali delovi; za vid, sluh, ravnotežu, koordinaciju pokreta, memorija, kombinatorika, emocije... su otupeli.
Ima to u TWD, S01 objašnjeno, u onoj laboratoriji, kad onu snajku skeniraju.

Čitam ovo i ne mogu da verujem 🙂

Da li je moguće da XFiles, pod novim nazovom "Untitled X-Files Revival" se ponovo snima. Isti glumci

http://www.imdb.com/title/tt4370492/

Gde se nalazi ta pecina u kojoj si bio? 🙂

Evo jos bolje od linkova

Lepo su ih utegli, nisu toliko raspali kako sam očekivao 🙂

Skali kao vino 🙂

Moraće da se ponovi gradivo, samo sada u HD kvalitetu 🙂

The.X-Files.S01.720p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb
The.X-Files.S02.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-NTb
The.X-Files.S03.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-NTb
The.X-Files.S04.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-NTb
The.X-Files.S05.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-NTb
The.X-Files.S06.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-NTb
The.X-Files.S07.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-NTb
The.X-Files.S08.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-BTW
The.X-Files.S09.720p.HULU.WEBRip.AAC2.0.H.264-NTb.

I agente moldere izgleda odlicno za svoje godine 🙂 Al najbolje sto ga sad vidim kao Henk Mudija, iako sam ogromni fan X-filesa, ladno je on ipak Henk Mudi sad 🙂

Na moju sreću Henk - a sam preskočio. Nisu mi legle te derpe fore (gledao na preskok i video samo "oni scene") 🙂

Na moju sreću Henk - a sam preskočio. Nisu mi legle te derpe fore (gledao na preskok i video samo "oni scene") 🙂

To nikako nije 'sreca' 🙂 Californication je vrh a Duhovni je rodjen za tu ulogu..

Jeste, ali je serija sapunica za stonere 😀

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno