Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo sam skeptican sto se tice novih heroja. Prva sezona je pocela na isti nacin kao i ovo sada i ne znam koliko ce biti interesantno da opet gledam grupu ljudi sa super mocima kako se bori protiv zla. Nadam se da ce ubaciti i nesto novo

Bukvalno, ako su vec supermoci u pitanju, dajte mi novi Misfits 🙁

Heroje sam izdrzao do pocetka druge sezone. Toliko mi je tada postala loša da nisam mogao da izdržim. Ne znam ni sta se posle desava, ali gledacu ovo definitivno. Valjda cu povezati pricu.

Tesko da prica iz druge sezone originalnih Heroja and beyond moze da se poveze sa bilo cim, pa i samom sobom. Kao buncanje coveka u delirijumu, to su Heroji od S02 pa do ukidanja.

Tesko da prica iz druge sezone originalnih Heroja and beyond moze da se poveze sa bilo cim, pa i samom sobom. Kao buncanje coveka u delirijumu, to su Heroji od S02 pa do ukidanja.

Serija je uhvatila kritican pad kada su Peter i Saylar u finalu prve epizode, dok su obojica imali po 40ak moci odlucili da odrade boks mec. Pa onda Hero u japanu, bukvalno brucosi sa beogradskog FDU-a bi smislili i bolju pricu i imali bi vise kinte za scenografiju, od onog ..

Niste slusali, izmenjalo se desetak pisaca za tu seriju, jedino je prvu sezonu, valjda do kraja ili skoro do kraja vodio isti.
Nije ni cudo sta se desavalo, kad JESTE gomila njih lupala sta je mogla da serija ostane ziva, cim su po koju epizodu pisali samo 🙂 (a NBC produkcija je u pitanju, nisu to ko zna koliko placeni pisci, nije primetime serija)

da, konacno 🙂

Niste slusali, izmenjalo se desetak pisaca za tu seriju, jedino je prvu sezonu, valjda do kraja ili skoro do kraja vodio isti.
Nije ni cudo sta se desavalo, kad JESTE gomila njih lupala sta je mogla da serija ostane ziva, cim su po koju epizodu pisali samo 🙂 (a NBC produkcija je u pitanju, nisu to ko zna koliko placeni pisci, nije primetime serija)

Ma ja se sećam, a davno je to bilo kad sam gledao, da je nekoliko finalnih epizoda prve sezone bilo prilično očajno, ali nakon toga je baš postalo mučno za gledanje.

Pogledao Limitless i jako mi se dopada, veliki potencijal ima. Doctor Who, vrlo dobro iako nisam nikad ranije gledao tu seriju pa nemam pojma ko je ko. Za Daleke sam čuo btw. Ona Clara je totalni eye candy 😉

Da li prvo gledati film Limitless pa seriju ili mogu da preskocim film?

Prvo gledaj film, pa onda seriju.

hvala 🙂

btw, zavriso Lilyhammer... treca sezona mi je bas losa, prve dve super...

Opaaa, Bron kazete.. 😀 😀 Odlicno.. Nego sinoc sam odgledao The Player, pilot, nije lose sta znam, jos jedna serija u fazonu PoI, vrlo slican fazon, za opustnje i rekreaciju.. 🙂

Poslednja izmena:
Sto se tice Fear the Walking Dead, posto ne gledam seriju, da li otkrivaju mozda nacin na koji je pocela "zaraza" i zbog cega? Posto bih samo zbog toga gledao seriju...

Heroes Reborn:
Hmmm.. Ne znam bas za ovaj animacijski deo.. Mislim da su redovno preterali...

limitless - odlican pocetak
narcos - jako zanimljivo uradjeno, pogledao 2 epizode, za sada zadovoljan

Z Nation je čista za....ncija, i meni je sasvim super u tom smislu. Mislim, šta očekivati od The Asylum? 🙂
Ko je očekivao ozbiljnu seriju, grdno se zeznuo 😛

The Strain:
"10 zatvora, 14.000 ljudi koje kazu da nisu nista uradili'
"10 jails, 14.000 people who say they didn't do it" 😀

Vrh!

Z Nation je čista za....ncija, i meni je sasvim super u tom smislu. Mislim, šta očekivati od The Asylum? 🙂
Ko je očekivao ozbiljnu seriju, grdno se zeznuo [emoji14]
To se videlo u prvih 5 minuta prve epizode 😀
Od noviteta, vidim da ima Rosewood pilot epizoda, video sam trejler, Morris Chestnut u glavnoj ulozi, ne izgleda loše za ubijanje vremena...
Limitless mi izgleda ok posle prve epizode.
Fear The Walking Dead jos uvek ne objašnjava nista vezano za outbreak virusa, samo kako polako nastaje haos.
Heroes Reborn izgleda bolje nego prethodni serijal, videcemo dalje šta će biti.

Heroes Reborn:
Hmmm.. Ne znam bas za ovaj animacijski deo.. Mislim da su redovno preterali...

Azijate su u Heroes bili opiceni tako da ne cudi ova prica 😀

inace gledam sad nove serije i preterase ga sa proceduralima svaka nova sad procedural..... Ne znam kako amerima ne dosadi to vise sve na isti fazon

Lako je gledati serije cija se radnja nastavlja iz epizode u epizodu ako imas citavu sezonu pred sobom pa mozes sve da ispratis u par dana. Malo teze ide kada svake nedelje cekas novu epizodu. Previously on... pomaze donekle, ali i dalje je tesko povezati kompleksnu pricu. Valjda zato serije nemaju kompleksnu pricu 😀

Lako je gledati serije cija se radnja nastavlja iz epizode u epizodu ako imas citavu sezonu pred sobom pa mozes sve da ispratis u par dana. Malo teze ide kada svake nedelje cekas novu epizodu. Previously on... pomaze donekle, ali i dalje je tesko povezati kompleksnu pricu. Valjda zato serije nemaju kompleksnu pricu 😀

Pa da ali ne mora svaka da bude totalni procedural, na svakih 5 novih serija bar 3 su detektivski procedural...

Te Prviously On su mi odlican indikator da li treba da gledam seriju. Ako je svaka epizoda ima, i uvek se podsecam, gotovo je. Znaci da nisam ispratio i nije mi bitno sto necu gledati dalje.
(ove koje imaju samo ponekad Previously On su nesto drugo, obicno ga imaju samo kada bas odavno nesto treba da se podsetis)

Meni su ovi novi Heroji ispod proseka. Arrow nivo serijice. Pogledaću još koju pre nego odlučim da li ću nastavljati.

Pogledao Limitless prvu epizodu, sta znam, to je ta vrsta serije ko POI i Arrow.. jako tesko da cu je nastaviti.

Mr. Robot
10/10

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno