Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trenutno gledam "Ancient aliens"
Ono je all-in-one... :D

Joj, ja uzeo ovu prvu iz osme sezone, kako su samo dosadni majko božija ...

Vrte one PumaPunku, SkljunkuMunku fore od prve sezone. A oni sagovornici kao neke karikature. Jedino mi Đorđo i Daniken nisu iritantni za slušanje. Onaj Čajldles priča skoro kao Mayor Kwimby iz Simpsonovih. I onaj neki ćelavi britanac sa najodvratnijim britanskim naglaskom u istoriji. Jedina od tih History emisija koju ne mogu da gledam. Volim dobar sci fi i sve to, ali ovo je presmešno i super iritantno.

Ja cak i verujem da u svemiru mora biti jos civilizacija, ali ovi kao da rade za one koji ne veruju, pa žele to da potkopaju. Ajde da napravimo totalnu sprdnju od toga :D

Poslednja izmena:
ja tek poceo Killjoys

dal je realno da je glavna glumica toliko slatka ? :d

dal je realno da je glavna glumica toliko slatka ? :d

"John-Kamen was born in Anlaby, East Yorkshire, the daughter of a Nigerian forensic psychologist and a Norwegian fashion model"

Spoj Afrike i Skandinavije = nit crnac nit belac :)

Nemoj tako. Meni ce biti bas krivo ako ne bude makar jos jedna sezona. Bila bi steta stati sada. Za sada nema informacija dal ce biti doduse

Pa ne kažem da bi trebalo odma je ukinuti već da je razvoj radnje vrlo spor, evo tek sad smo saznali da je glavna glumica (broj 2 ako se ne varam) zapravo neka vrsta "robota". Jedina interesantna scena je bila ono kad su otvorili dekompresionu komoru...

Trenutno gledam "Ancient aliens"
Ono je all-in-one... :D

Kao zabavna i moze da prodje ali edukativna emisija ne moze nikako.
Likovi lazu, uvelicavaju i izmisljaju bukvalno sve sto im padne na pamet ne bi li zaradili neku crkavicu.

A ako te zanima ta tematika pogledaj prvo ovo

i Sirius Disclosure kanal.
Svasta ima da se cuje.

Njih je neko shvatio ozbiljno?

Posto se ne govori nesto u zadnje vreme o Daredevil seriji, naleteo sam na neki (meni) zanimljiv clanak o specijalnim efektima koji su korisceni pri snimanju nekih scena, koji su jako dobro odradjeni i ne preterani da se uopste i ne primecuje da su korisceni :)....

1392113077803495234.gif

Vise o tome ovde da ne opterecujem previse forum gifovima http://io9.com/the-special-effects-you-probably-didnt-even-notice-in-d-1725009799?utm_campaign=socialflow_io9_twitter&utm_source=io9_twitter&utm_medium=socialflow

Poslednja izmena:
Gomora krece na sky hd u periodu mart-april 2016. jos nisu odredili tacan datum...

Sneaky Pete je planiran za CBS koji je odustao, u međuvremenu je uzeo Amazon i kao sto to radi sa ostalim pilotima ponudio na besplatno gledanje... Jos nisu odlucili da li ce naruciti celu sezonu...

"Fear the Walking Dead"... from afar... eventually... possibly. Pilot je porodična drama SELECT AVG(čemer) FROM "The Leftovers" FULL OUTER JOIN "Mr Robot" ON atmosfera=sivoća GROUP BY jad. Zaluta i poneki zombi.

Čekam bar 2-3 epizode za ocenu, al' nije baš.

Zar stvarno neko očekuje mnogo od tog novog Walking Deada kad je već i u regularnoj jasno da samo hoce da zgrnu lovu, pa aj sad da napravimo jos jednu koju možemo još više da produžujemo i razvlačimo.
Gledacu ali očekivanja su mi na minimumu.

Sneaky Pete zanimljiv pilot. Nadam se da nece odustati od prikazivanja.
Halt & catch fire prva sezona razbila, druga dosta slabija ( očekivao sam glavni fokus na novim tehnoloskim izumima kao u kecu dok je ovde vise izrazenija prica/odnos izmedju glavnih aktera sto nije lose ali nije to sto sam ocekivao ).jos par epizoda mi je ostalo do kraja.

"Fear the Walking Dead"... from afar... eventually... possibly. Pilot je porodična drama SELECT AVG(čemer) FROM "The Leftovers" FULL OUTER JOIN "Mr Robot" ON atmosfera=sivoća GROUP BY jad. Zaluta i poneki zombi.

Čekam bar 2-3 epizode za ocenu, al' nije baš.

Meni je ok bila pilot epizoda, kao uvod baš mi se dopada što nije odmah krenula sa zombijima.
Ne može se više od spin off-a ni očekivati.
Možda bi bilo bolje da su ovaj spin off snimali iz ugla nekih zvaničnih organa, vojske ili vojnog kompleksa, ali ok. Biće u nekom sledećem spin off-u, možda.

Dokle god je serija zanimljiva i bez nelogičnosti, meni ne smeta što uzimaju pare na istoj ideji.

Mogućnosti za spin off su praktično neograničene u The Walking Dead svetu.

Meni je Fear the WD pilot bio i više nego dobar, jer sam imao super niska očekivanja. Mislio sam da će biti dosadnije od TWD-a. Definitivno me zanima šta će biti dalje.

^
Takodje. Bice dovoljno zanimljiva serija sigurno, nema tu sta

Fear the WD mi je spor, barem pilot i pokušavam da smislim šta može da bude zanimljivo iz ove tematike pošto su iscrpli sve ideje do sada ali gledacu jer volim prijatno da se iznenadim a to se nikad ne zna i nemoguce je proceniti na osnovu pilot epizode kakva će biti serija.

Jel ima negde prevod za Forever S01E19 repack? Engleski, srpski, hrvatski.

Zavrsio drugu sezonu Halt & catch fire,pored robota ovo mi je druga najbolja serija. Maestralan kraj.

Ja sam odgledao drugu sezonu True Detective. Po meni je sezona ekstra i ne znam što je mnogi ovde kude i pljuju.
Priča mi je čak i bolja od prve sezone a gluma Kolina i Vinsa me baš prijatno iznenadila.
Od mene sve preporuke.

Ja sam odgledao drugu sezonu True Detective. Po meni je sezona ekstra i ne znam što je mnogi ovde kude i pljuju.
Priča mi je čak i bolja od prve sezone a gluma Kolina i Vinsa me baš prijatno iznenadila.
Od mene sve preporuke.
A bome u prve 2-3 epizode Vins mi je bio solidno neubjedljiv.

^
Ja sam u prvih 3-4 epizode sve cekao da Vins lupne neku provalu mada je iste grimase pravio celo vreme. Posle toga sam se vec navikao na njegovu ulogu mafijasa.

Tarantinovi filmovi su uvek bili sprdnja i kao takvi su odlicni. Jedva cekam Hateful 8.

Odgledah na kraju svih 5 sezona Game of thrones. Sta znam zanimljiva serija ali brate razvodnjili su je. Hoce li ostati neko ziv na kraju serije. :D

Prelazim na True Detective.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno