Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakvi su ovo eseji ovde, sta ste bre zadnje gledali?

Ja uzeo The Last Ship, podseca me na onu matoru mini seriju sa Assanteom. Blagi SciFi, solidna pričica, loša gluma i puno GI JOE M'erica momenata, i dalje mnogo zanimljivije od Dark Matter-a ;)

Sad se secam zasto mi je bio na Ignore Listi :) Ne razume ni kad mu se objasni razlika za koju je pitao :)

Significant Mother - prilicno lenja komedija, manje/vise ocekivane sale, ali nekako je gledljiva. Verovatno jer kvalitet svega ide u out, pa i trash moze proci :)
Blunt talk - mozda ocekujem previse od nje, jer glumi Patrick Stewart, ali maltene me nije ni drzala da pogledam do kraja epizoda.
The Exes - drzi i dalje. Cini mi se da je nesto drugacija, ali i dalje ima tu necega.
Impastor - dobra, nova komedija. Samo ocekujem Sledge Hammer-a da izvadi Magnum i pocne da bije po jadnom gradu :D (glumi, ne glavnu ulogu, tip koji je bio Sledge Hammer)
(ovo su uglavnom noviji predlozi, da ne ponavljam one koje sam ranije pomenuo).

E, da:
- Mr Robinson. Odlicna nova komedijica sa interesantnom muzikom Craig Robinsona u samoj seriji :) (muzika je sa komicnim recima :))

Poslednja izmena:
Sad se secam zasto mi je bio na Ignore Listi :) Ne razume ni kad mu se objasni razlika za koju je pitao :)

Bravo, kad nego kome nekoliko ljudi u jednocifrenom broju komentara kaže jednu, najjednostavniju stvar i pritom mu to i bolduju i on to nikako ne može da ukapira, komentariše da neko drugi ne razume kad mu se objasni razlika, ostaje dilema jedno da li je to za smejanje ili plakanje...

Još kad se doda to da je to neko kome su i na drugim temama rekli da smara i da piše gluposti koje nikog ne interesuju, ne znam šta više dodati na tu zamenu teza.

Odmaknite se od teme.

Mr Robot - ep09, jos jedna dobra epizoda, videcemo sta su spremili za finale :)

^
Očekivalo se dosta toga sto su dali u ovoj epizodi ali nadam se da će završna biti bolja. Nadam se da ce biti i druge sezone.
Počeo da gledam i Halt and Catch fire, 4 epizode u cugu, serija kida.

Poslednja izmena:
Pa imaš već na imdb S2 2016 god. Tako da će sigurno biti druge sezone...

2016. godine, nema tačnog datuma ali sudeći po prethodne tri sezone rekao bih 8. januara.

^
Očekivalo se dosta toga sto su dali u ovoj epizodi ali nadam se da će završna biti bolja. Nadam se da ce biti i druge sezone.
Počeo da gledam i Halt and Catch fire, 4 epizode u cugu, serija kida.

Preporuka za Halt and catch fire, ali izgleda kao svaka dobra serija mora da je ugase. Jos nije odluceno da li ce biti trece sezone.

Zaboravio sam, sta se desava sa Da Vincijem i novom sezonom ?

Odavno je izasao trailer za trecu sezonu, bice je, vec je snimljena ocigledno :)

E ovo je serija koja vredi danas, retkost.

Kad izlazi nova sezona Peaky Blindersa?Od nje imam velika ocekivanja.

Odlican Dark Matter!

jedino steta sto je prva sezona samo 13 epizoda, bas mi se svidela serija i bas mi legne svaki vikend da je pogledam. sledece nedelje 2ep finale

Druga sezona TD.

Ubija sa smorom. Zavrsio sam prve dve epizode i nisam video ni 2 zanimljive situacije, sve mi nesto povrsno a likovi neubedljivi. Prva sezona je krenula od starta u kost, pa me odmah obuzela i kupila.

Zaboravio sam, sta se desava sa Da Vincijem i novom sezonom ?

Pocinje 24. oktobra, ujedno i zadnja sezona. :)

Druga sezona TD.

Ubija sa smorom. Zavrsio sam prve dve epizode i nisam video ni 2 zanimljive situacije, sve mi nesto povrsno a likovi neubedljivi. Prva sezona je krenula od starta u kost, pa me odmah obuzela i kupila.

Nemoj uporedjivati, greska u startu. Prva sezona tesko da ce nadmasena, ikada.
Prve 4 epizode su smor, kasnije je dobro i odlicno. :D

Poslednja izmena:
Druga sezona TD.

Odgledaj do kraja ipak, ispoštuj Picolata :D Do kraja se situacija popravlja koliko toliko, moš' se gleda.

Zasto mi se ne svidja Blindspot -

ovaj agent je katastrofa. Nit prenosi emociju, nit je zanimljiv, nit je dobar glumac, mrtvo puvalo sa ekstremno iritirajucim neravnim zubima.

20755.jpg

kako neko u zapadnom sistemu gde pare padaju sa neba, pritom glumac, ne odluci da sredi ovaj je*eni zub, ja ne kapiram. Mozda mi je jedino Camelot glavna uloga bio odvratniji, posto su bukvalno stavili Mongoloida da ga glumi

Meni je blinspot sasvim ok, u svakom slučaju to je tek pilot, dok krene serija može svašta da se izdešava, može lik da pogine već u prvoj ep. :D

Pogledah extant ep9 - interesantan razvoj događaja, dobar uvod za sledeću epizodu.
Dark matter - par interesantnih detalja, razvoj događaja bi mogao da ide malo brže ali kad bi spojili sve samo interesantne stvari serija bi trajala 5 puta kraće :)

Zna li neko kada počinje druga sezone Gomore?
Ranije je bila priča da treba u avgustu sad kao pominju septembar...

Odgledao neko pilota Sneaky Pete?Deluje obećavajuće pogotovo sto je i Mr. White umešao tu prste.
Ne mogu nigde da nađem sta se desilo sa serijom,jel odložena ili nešto?

Filming for season 3 of "Peaky Blinders" will take place in Birmingham, England. It will start on September 10.

Za tacan datum pocetka trece sezone tesko da ces moci da jos uvek nadjes preciznu informaciju...

Meni je blinspot sasvim ok, u svakom slučaju to je tek pilot, dok krene serija može svašta da se izdešava, može lik da pogine već u prvoj ep. :D

Pogledah extant ep9 - interesantan razvoj događaja, dobar uvod za sledeću epizodu.
Dark matter - par interesantnih detalja, razvoj događaja bi mogao da ide malo brže ali kad bi spojili sve samo interesantne stvari serija bi trajala 5 puta kraće :)

Nemoj tako. Meni ce biti bas krivo ako ne bude makar jos jedna sezona. Bila bi steta stati sada. Za sada nema informacija dal ce biti doduse

Trenutno gledam "Ancient aliens"
Ono je all-in-one... :D

Odlican Dark Matter!
jedino steta sto je prva sezona samo 13 epizoda, bas mi se svidela serija i bas mi legne svaki vikend da je pogledam. sledece nedelje 2ep finale
Na kraju ce ispasti da su svi nesto razlicito, jedino je klinja osoba prava :D

Defiance su zbrzali ovu i sledecu (finalnu, za ovu sezonu) epizodu :( Moglo je to bolje, mada mi i dalje odlicno lezi serija! (patetika i klise "namestanja" zbog price su na minimumu, za razliku od vecine serija)

Lost Girl - da fak is going on here!

Trenutno gledam "Ancient aliens"
Ono je all-in-one... :D
To je komedija grande :D Ja obozavam da ih gledam, barem vecinu epizoda, uz "TV preachers" naidje podosta interesantnih istorijskih stvari, koje ne cujem drugde :) (uz preaching kako je to nesto sasvim drugo :D)
Ono.. 2+2=5 :D

Poslednja izmena:
Lepo rekoh all in one... gledajuci njih vidis uvek nesto novo,naucis nesto,nasmejes se itd...
Bez sale,toliko su mesta prikazali za koje nikad ni cuo ni procitao a bas volim istoriju i sl... u svakom slucaju vredi pogledati,makar zbog promene ugla gledanja na istoriju i odstupanja od mainstream istoricara,religija,filozofa itd...

Poslednja izmena:
Za razliku od vecine stvari - with closed mind, nikako open minded :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno