Čitaš mi misli, upravo sam hteo da pitam za Lucifera i Blindspot jer vidim da su nove, pročitao sam kratak opis na KAT-u ali nisam gledao. Taman da se pogledaju i te dve, zvuče zanimljivo. Slabo ima nekih noviteta trenutno koliko vidim, nisam par nedelja ništa ni gledao ni pratio šta je izašlo, svaka preporuka je dobrodošla...Minority report - ima dodirnih tačaka sa filmom ali to nema prevelikog uticaja na seriju, ko je gledao film ima sliku backgrounda ko nije (ako ima takvih) biće mu još interesantnija serija. Pilot deluje interesantno, vredi pogledati čak i ako ne volite posebno SF.
Lucifer - prilično komična pilot epizoda, onaj đavo s vremena na vreme provali poneku foru, deluje interesantno i rado ću pogledati još poneku epizodu, samo da ne bude da kreće od 2016...
Blaindspot - upravo pogledah ovu, neću ništa da kažem samo da definitivno vredi pogledati, naročito ako su vam tetovirane žene sexi [emoji14]
Evo jedna fotka da privuče pažnju :d
![]()
Sad sam pročitao par strana unazad, sad otprilike vidim na koju foru je Lucifer, to ću obavezno da pogledam. Vidim neku paralelu sa Constantine, koji je po meni bio sjajan, uz odličan izbor glavnog glumca... Sećam se kada sam prvi put video trejler i glavnog lika gradjenog kao civiluk i sa plavim pramenovima, pomislio sam "Uh ovo je u startu odbojno " secajuci se filma sa K. Reevsom ali već posle prve epizode sam promenio mišljenje. Još se sećam legendarnih scena poput one kada Constantine ulazi u školu a u slusalicama treste Sex Pistols i "I'm an Antichrist, and I'm an anarchist... " 😀 Iskreno se nadam da će biti još epizoda...Slabi su, ako se porede sa starijim serijama, ali u okeanu s*** serija koje se plasiraju vec koju godinu, obe imaju potencijal.
Opisao sam obe u prethodnom postu 🙂
Pa, bili smo zajedno na plaži u više navrata, to mi je bilo dovoljno da vidim. Inače, ne vučem na tu "stranu", ako ti je to prošlo kroz glavu 😀Mmm, zasto ti znas toliko o tetovazama svog zeta 😀
Da se vratimo da temu... moze li neko ukratko da objasni ideju/poentu/sta god Teen Wolfa? Prvu sezonu sam kao hvatao, od druge gledam sa devojkom iz ciste razonode, jer nekako je prijanta za oci... ali oni toliko preksacu i ne kazu stvari, kao da sam treba da pravim pricu... What gives?
Daredevil je meni najbolja iz marvel univerzuma i to ubjedljivo. Fleš br dva i za tatu (barem je meni po ukusu) agent karter zbog glumice
Dobra ti je Marvel's Avengers Assemble,ima dva serijala i još će se prikazivati.Animiranu. I mene interesuje 🙂 Mada meni se ćerka od 4 godine navukla na Justice League lol
Skinuo sam prvu epizodu Avengers Assemble i gledao sa klincem, sviđa mu se a i meni bogami... Bilo je milion pitanja "ko je ovaj, koje su ovom moći, je li ovaj dobar ili loš, šta se sa ovim desilo" itd 😀 Mada meni to nije teško ni najmanje da ga uvodim u taj svet, skoro je dobio i Avengers majicu, odatle je i krenula priča o svemu tome...Dobra ti je Marvel's Avengers Assemble,ima dva serijala i još će se prikazivati.
http://www.imdb.com/title/tt2455546/
Nemaš veliki izbor tih animiranih serija,bila je Justice League i sad Avengers.
Neznam kako stojiš sa animiranim filmovima
Justice league-War
Justice League Doom
Justice League the Flashpoint paradox,
su odlični i treba ih obavezno pogledati!!!!
Eh da, gde to da ne pomenemo, tu su trenutno aktuelni Star Wars: Rebels, kao i Star Wars: Clone Wars koji je po meni stvarno dobar, počevši od produkcije, priče, kvaliteta same animacije i zvuka, stvarno vrhunski odrađeno, kako za ljubitelje Star Wars univerzuma tako i za one koji to nisu a vole animirane serije, obavezno pogledati.Animiranu. I mene interesuje 🙂 Mada meni se ćerka od 4 godine navukla na Justice League lol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari