Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
serije koje sam ja hvalio na forumu:
Sherlock - Serija koja je obojicu Kumberbah-a i Freeman-a pretvorila u najtrazenije glumce u holivudu, ujedno i serija koju pise Mofat, covek za kojeg americki producenti kazu da je jedinstven i neobjasnjivo kreativan
Luther - Serija koju je po mojoj preporuci odgledalo nekoliko forumasa i svi do jednog se vratili sa maks pozitivnim komentarima
Stargate SG1/ SG:Atlantis - serija koja je isla 15 sezona, pokupila brdo nagrada, postavila brdo standarda za SF televiziju, inspirisala preko 20 naknadnih TV i film ostvarenja
Farscape - serija koju mogu da skapiram ako se neko nije navukao, trebas da si posebna buudala da bi ti se ono svidelo, a meni je Farscape top 3 serije ikada
to je to, to su serije koje sam ja HVALIO i PREPORUCIO
ostale spomenute, su serije koje GLEDAM i prokomentarisem. dakle Teen Wolf, Dark Matter, Suits, Robot, Supernatural, Arrow, Flash, itd
Glavni problem ovde na forumu, pa i kod citiranja mene kao sto recimo radi Sajber kurajber, je nedostatak shvatanja i nizak nivo inteligencije, odnosno momentalne percepcije opisanog u postu, hvatanje za 4 reci od 188 ukupno u postu, i izvlacenje citata kao da sam ja rekao samo te 4 reci. A ja gluupom coveku moram da napisem puno, jer sa malo reci ne umem da objasnim a da on shvati. Dakle jedine 4 PREPORUCENE serije od strane mene su ove 4 gore pomenute.
Pa? Znači oni koji ne dele nečiji, u ovom slučaju tvoj instančani ukus su budale sa manjkom inteligencije!? Kolika tek buudala treba da bude neko da bi ovako nešto pomislio a kamoli napisao... Možda treba imati i bar malo inteligencije da se shvati i da se ne pale svi na iste stvari, pa makar to bio i tvoj neponovljivi ukus...
Poslednja izmena: