Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prva sezona se opusteno gleda 2 puta, ja sam je drugi put u cugu odgledao.

Meni nekako nedorecena druga sezona TD. Prica je najslabiji deo, jednostavno nije zanimljiva kao u prvoj sezoni
Inace svi glumci (osim mozda Taylor Kitsch-a) su vise nego solidno odglumili. Iznenadio me je Vince Vaughn da moze tako ozbiljan da bude.

TD uvodne spice su se menjale (koenova pesma) a zadnja ide
My woman's here
my children, too
their graves are safe
from ghosts like you
in places deep
with roots entwined
I live the life
I left behind...''
Bas profi odradjeno

Zavrsio drugu sezonu, dobra je, skroz.

The Big Bang Theory od koje sam imao averziju, na kraju nije lose ispala, bar ova zadnja sezona. Skinuo sestri seriju i rekoh kad je tu da pogledam. Zadnja epizoda mi srce slomila hahahaha

True detective sezona 2 po meni sasvim korektna, u početku mi je bilo malo konfuzno jer su previše likova i veza ubacili u prve dve-tri epizode, posle već krenuo da 'vatam konce. Kolin Farel odlično odradio posao, a i Vins Von je u zadnje dve epizode pokazao da može da izvuče ulogu tough bastard-a. Zadovoljan sam i sa nestrpljenjem očekujem treću sezonu.

Usput, i ja pratim Gomoru, stigao do osme epizode. Ako se neko dvoumi i ako mu išta znači, preporuka i sa moje strane, žabari baš pozitivno iznenadili.

Extant- Odlicna epizoda, tj dve spojene 🙂

Onaj osećaj kad ti jutarnje vesti nabace osmeh na lice,i dak kažeš kad će taj Oktobar!!!

Flash-of-Two-Worlds-TV-Style.png

http://comicbook.com/2015/08/11/constantine-to-join-the-cast-of-arrow/

Jel gledao neko Minority Report pilot? Zaplet ima dodirnih tačaka sa filmom iz 2002. beše sa Tom Kruzom ali dešava se kasnije... Meni se na prvu loptu dopada, sad je pitanje kako će teći dalje serija. Meni se ovakva SF postavka generalno dopada, samo da ne upropaste sa nekom glupavom pričom... Ako je neko gledao valjalo bi da ostavi utiske.

Minority report - ima dodirnih tačaka sa filmom ali to nema prevelikog uticaja na seriju, ko je gledao film ima sliku backgrounda ko nije (ako ima takvih) biće mu još interesantnija serija. Pilot deluje interesantno, vredi pogledati čak i ako ne volite posebno SF.

Lucifer - prilično komična pilot epizoda, onaj đavo s vremena na vreme provali poneku foru, deluje interesantno i rado ću pogledati još poneku epizodu, samo da ne bude da kreće od 2016...

Blaindspot - upravo pogledah ovu, neću ništa da kažem samo da definitivno vredi pogledati, naročito ako su vam tetovirane žene sexi 😛
Evo jedna fotka da privuče pažnju :d
Jaimie-Alexander--Blindspot_article_story_large.jpg

Prilozi

• blindspot.jpg
    blindspot.jpg
    184.6 KB · Pregleda: 282
Poslednja izmena:
Minority report - ima dodirnih tačaka sa filmom ali to nema prevelikog uticaja na seriju, ko je gledao film ima sliku backgrounda ko nije (ako ima takvih) biće mu još interesantnija serija. Pilot deluje interesantno, vredi pogledati čak i ako ne volite posebno SF.

Lucifer - prilično komična pilot epizoda, onaj đavo s vremena na vreme provali poneku foru, deluje interesantno i rado ću pogledati još poneku epizodu, samo da ne bude da kreće od 2016...

Blaindspot - upravo pogledah ovu, neću ništa da kažem samo da definitivno vredi pogledati, naročito ako su vam tetovirane žene sexi [emoji14]
Evo jedna fotka da privuče pažnju :d
blindspot.jpg
Čitaš mi misli, upravo sam hteo da pitam za Lucifera i Blindspot jer vidim da su nove, pročitao sam kratak opis na KAT-u ali nisam gledao. Taman da se pogledaju i te dve, zvuče zanimljivo. Slabo ima nekih noviteta trenutno koliko vidim, nisam par nedelja ništa ni gledao ni pratio šta je izašlo, svaka preporuka je dobrodošla...

Slabi su, ako se porede sa starijim serijama, ali u okeanu s*** serija koje se plasiraju vec koju godinu, obe imaju potencijal.
Opisao sam obe u prethodnom postu 🙂

Slabi su, ako se porede sa starijim serijama, ali u okeanu s*** serija koje se plasiraju vec koju godinu, obe imaju potencijal.
Opisao sam obe u prethodnom postu 🙂
Sad sam pročitao par strana unazad, sad otprilike vidim na koju foru je Lucifer, to ću obavezno da pogledam. Vidim neku paralelu sa Constantine, koji je po meni bio sjajan, uz odličan izbor glavnog glumca... Sećam se kada sam prvi put video trejler i glavnog lika gradjenog kao civiluk i sa plavim pramenovima, pomislio sam "Uh ovo je u startu odbojno " secajuci se filma sa K. Reevsom ali već posle prve epizode sam promenio mišljenje. Još se sećam legendarnih scena poput one kada Constantine ulazi u školu a u slusalicama treste Sex Pistols i "I'm an Antichrist, and I'm an anarchist... " 😀 Iskreno se nadam da će biti još epizoda...

@sirius9 tetovirane žene mi jesu sexy donekle ali ova na slici nije tetovirana nego "obučena " u mastilo 😀

Poslednja izmena:
Nije to tetovirana zena, vec zenirana tetovaza? 😀

Tetovaža u obliku ženskog tela 😀

Mada, moj zet, koji je inače Englez, je veoma sličan po tetovazama ovoj ženskoj, čini mi se i gori, jer je tamnije mastilo kod njega. Mislim da na listu jedne noge ima nekih 10x10 cm prazno i ispod pazuha, ostalo od vrata do cukljeva je sve prekriveno... Što je mnogo mnogo je...

Mmm, zasto ti znas toliko o tetovazama svog zeta 😀

Da se vratimo da temu... moze li neko ukratko da objasni ideju/poentu/sta god Teen Wolfa? Prvu sezonu sam kao hvatao, od druge gledam sa devojkom iz ciste razonode, jer nekako je prijanta za oci... ali oni toliko preksacu i ne kazu stvari, kao da sam treba da pravim pricu... What gives?

Ne znam kako bi mi izgledale uživo sve ove tetovaže, morao bi sve da ih detaljno ispitam :d ali ovako na slikama su baš lepo legle na Aleksandrici + što ima neviđeno slatku facu 😀

blindspotheader.jpg

Prilozi

• blindspotheader.jpg
    blindspotheader.jpg
    127.2 KB · Pregleda: 240
Mmm, zasto ti znas toliko o tetovazama svog zeta 😀

Da se vratimo da temu... moze li neko ukratko da objasni ideju/poentu/sta god Teen Wolfa? Prvu sezonu sam kao hvatao, od druge gledam sa devojkom iz ciste razonode, jer nekako je prijanta za oci... ali oni toliko preksacu i ne kazu stvari, kao da sam treba da pravim pricu... What gives?
Pa, bili smo zajedno na plaži u više navrata, to mi je bilo dovoljno da vidim. Inače, ne vučem na tu "stranu", ako ti je to prošlo kroz glavu 😀

Povratak na temu... Ima li ko preporuku za dobru animiranu seriju, nešto tipa Marvel/DC Comics a da je novijeg datuma, da je sigurno dobro? To mi treba za zajedničke trenutke sa starijim klincem koji tek sad polako upoznaje taj univerzum... Najbolje bi bilo da je serija od barem 10ak epizoda a da je npr u fazonu Batman Monster Mayhem koji je skoro izašao...

Daredevil je meni najbolja iz marvel univerzuma i to ubjedljivo. Fleš br dva i za tatu (barem je meni po ukusu) agent karter zbog glumice

Praštaj, nisam vidio animiranu. Za crtane Marvel imam fore još godinu dvije sa ovim mojim 🙂

Animiranu. I mene interesuje 🙂 Mada meni se ćerka od 4 godine navukla na Justice League lol
Dobra ti je Marvel's Avengers Assemble,ima dva serijala i još će se prikazivati.

http://www.imdb.com/title/tt2455546/

Nemaš veliki izbor tih animiranih serija,bila je Justice League i sad Avengers.

Neznam kako stojiš sa animiranim filmovima
Justice league-War
Justice League Doom
Justice League the Flashpoint paradox,
su odlični i treba ih obavezno pogledati!!!!

Gledao sam samo par Justice League filmova, od serija ništa. Moraću da bacim pogled na Avengers Assemble, hvala na informaciji.

Danasnja epizoda gos'n robota razvalila. Kad pomislim da sam povatao sta i kako,bum, sve pogrešno.

Dobra ti je Marvel's Avengers Assemble,ima dva serijala i još će se prikazivati.

http://www.imdb.com/title/tt2455546/

Nemaš veliki izbor tih animiranih serija,bila je Justice League i sad Avengers.

Neznam kako stojiš sa animiranim filmovima
Justice league-War
Justice League Doom
Justice League the Flashpoint paradox,
su odlični i treba ih obavezno pogledati!!!!
Skinuo sam prvu epizodu Avengers Assemble i gledao sa klincem, sviđa mu se a i meni bogami... Bilo je milion pitanja "ko je ovaj, koje su ovom moći, je li ovaj dobar ili loš, šta se sa ovim desilo" itd 😀 Mada meni to nije teško ni najmanje da ga uvodim u taj svet, skoro je dobio i Avengers majicu, odatle je i krenula priča o svemu tome...
Pogledao Lucifer pilot, izgleda mi ok, simpatičan glavni lik i detektivka (glumila bolničarku u Chicago Fire) ,izgledaju kao dobar spoj, videćemo kako će ići dalje. Na redu je Blindspot pilot, pa da vidimo i to kako izgleda.

Animiranu. I mene interesuje 🙂 Mada meni se ćerka od 4 godine navukla na Justice League lol
Eh da, gde to da ne pomenemo, tu su trenutno aktuelni Star Wars: Rebels, kao i Star Wars: Clone Wars koji je po meni stvarno dobar, počevši od produkcije, priče, kvaliteta same animacije i zvuka, stvarno vrhunski odrađeno, kako za ljubitelje Star Wars univerzuma tako i za one koji to nisu a vole animirane serije, obavezno pogledati.

^
Lik objasnio... btw nisam ni znao za Vinsentov deformisani prst.

Komentari objasnili:

''Zgodan Previše pije/konzumira drogu po izboru U problemu je sa nadređenima Razveden sa najmanje jednim detetom koje previše retko viđa/Tragično ostao bez ljubavi svog života Ne bi imao ništa protiv da obrne koleginicu.'' Ово све важи и за Меконахија у прошлој сезони. Али Боже мој, Фарел не држи километарске монологе о нихилизму и квазифилозофији, тако да мора да не ваља. ''Pozajmica iz nordijskog noara'' Па прва сезона је више позајмљивала од ове. ''Zašto glava vrane, zašto vađenje očiju?'' Глава вране је маска украдена из Касперове куће. Очи нису вађене, већ га је онај клинац мучио, и сипао киселину у очи. Ко је пратио, а не гледао по Тамблеру и Редиту шта све не ваља, знао би. 🙂 "Hej, onaj što smo ga videli pre šest epizoda u prolazu, ON je ubica, sad sam skapirao"? Да, много је боље када нађеш убицу после 20 година на основу слике куће са новом фасадом. Позз 🙂

Ako ste nakon zavrsetka poslednje 8 epizode i dalje neko vreme razmisljali o ovoj toliko napljuvanoj drugoj sezoni, sasvim je sigurno da je vredelo sto ste je pogledali. To znaci samo jedno, da je dobra! Svi likovi mi se dopadaju, cak i Vins. On je glumio u sustini pozitivca, ali zarobljenog u pogresnom svetu iz kog nema izlaska. Shodno tome i gluma mu je bila na mestu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno