Ako ti se to sviđa, onda pod obavezno gledaj Call My Agent!![]()
Ja sam poceo da gledam ovo i moram reci da sam se prijatno iznenadio, totalno opustena serija i bez nekog napora za gledanje, epizode 25-30 min i dosta me podseca me na rusku seriju Kuhinja, taj neki koncept je radnje... jedan sef i ostali pomocnici isto je i ovde. Ima po 10 epizoda u svakoj sezoni i do sada je izaslo 3 sezone. Inace u seriji glumi cerka od Phil Collins-a.
Svidja mi se sto je laka za gledanje, glumci su mi se svideli, lako je za pratiti, jednostavno prija mi. Dosta mi je serija gde je sve napeto, epizode 45+ minuta traju, pa kada ih jos ima 20-24 prosto izgubim interes da gledam.Ako ti se to sviđa, onda pod obavezno gledaj Call My Agent!
Serija izuva, koliko je dobra. Naravno ko voli komedije i želi da se totalno opusti.
Jedna do dve epizode pred spavanje i ujutru si svež.😉
Dodjoh da napisem da je stvarno vrh serija i jedna od retkih koju zelim da nastavim posle prve dve epizode. Da napomenem nikad pre nisam gledao nista sto ima veze sa SW niti znam temu. Sad sam na sedmoj epizodi i dodjoh da pitam sta je nastavak ove serije?Odgledah Andor.
Znam da ce me tvrdokorni SW fanovi razapeti zbog ovoga sto cu napisati: ovo je nesto daleko najbolje sto je ikad napravljeno u SW univerzumu od filmova i serija.
Pri cemu ja bas volim originalnu trilogiju.
Andor je SW za odrasle.
Skriveni dragulj od serije.Danas ponovo gledao Mesiju. Nisam neki ljubitelj kad serija ide u nedogled ali ovde je šteta što su odustali od nastavka.
![]()
Ne znam kako mi je Wayward Pines serija promakla. Počeo sam da je gledam i imaš pravo. Iz prve epizode je pozajmljena fora kako auto ide u krug oko grada. Nastavljam da gledam ako ništa onda makar da vidim šta su pozajmili ovi iz From serije 🙄Одгледао прву сезону From - не могу никако да се отмем утиску да је прича прекопирани Wayward Pines. Надам се да га неће задесити иста судбина и да неће прекинути снимање после друге сезоне. Наравно, ако заокруже причу са другом сезоном онда ОК.
I ako je jeste slabija Snowfall ova zadnja epizoda konacno nesto konkretno da se desi.
Kralju👏 za najbolju seriju ikada.Slažem se skroz.
BTW, jedan info za ljubitelje serije Mućke, imate 1080P Remastered u narodnim kuhinjama ili na Stremio. Remaster odradio ja, upravo završavam šestu sezonu.
Daj neki hint za nazive fajla.Slažem se skroz.
BTW, jedan info za ljubitelje serije Mućke, imate 1080P Remastered u narodnim kuhinjama ili na Stremio. Remaster odradio ja, upravo završavam šestu sezonu.
Auuu stvarno nas ima svakakvih na ovom svetu 🤣🤣🤣 Zbog iritantne odvratne spodobe Juliette Lewis?? da neko na svetu uzme da gleda nešto... zbog nje se češće preskače gledanje...Nakanih se da pocnem zbog Dzulijet
Eno sad u drugoj sezoni rastežu priču... ima to da zavlači dok ne bude otkazana serija.mada sudeci po radnji mi sve izgleda da se ide na bar nekoliko sezona ovde.. odlgedah samo prvu.
Vala bas, BBC je izdao jedan Bluray par specijala, jeste ok odradjeno ali scene u stanu su i dalje SD i nisu se potrudili ni malo da to poprave. Inace velika je razlika kamere u stanu i van, tesko podesiti kolorit da bude svuda bolji.Kralju👏 za najbolju seriju ikada.
Završio Ozark solidna 7.5/10. Nepotrebno razvučena na 4 sezone i nekim scenama gde se bleji u daljinu bez potrebe. Ruth(Julia Garner) je svojom harizmom "otela" glavnu ulogu i po meni ponela epitet najbolje u seriji.
Only Fools and Horses (Season 1) (1080P Remastered)Daj neki hint za nazive fajla.
Znaci, Dharma Initiative u najaviEno sad u drugoj sezoni rastežu priču... ima to da zavlači dok ne bude otkazana serija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari