Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ja sam poceo da gledam ovo i moram reci da sam se prijatno iznenadio, totalno opustena serija i bez nekog napora za gledanje, epizode 25-30 min i dosta me podseca me na rusku seriju Kuhinja, taj neki koncept je radnje... jedan sef i ostali pomocnici isto je i ovde. Ima po 10 epizoda u svakoj sezoni i do sada je izaslo 3 sezone. Inace u seriji glumi cerka od Phil Collins-a.
Ako ti se to sviđa, onda pod obavezno gledaj Call My Agent!
Serija izuva, koliko je dobra. Naravno ko voli komedije i želi da se totalno opusti.
Jedna do dve epizode pred spavanje i ujutru si svež.😉

Ako ti se to sviđa, onda pod obavezno gledaj Call My Agent!
Serija izuva, koliko je dobra. Naravno ko voli komedije i želi da se totalno opusti.
Jedna do dve epizode pred spavanje i ujutru si svež.😉
Svidja mi se sto je laka za gledanje, glumci su mi se svideli, lako je za pratiti, jednostavno prija mi. Dosta mi je serija gde je sve napeto, epizode 45+ minuta traju, pa kada ih jos ima 20-24 prosto izgubim interes da gledam.

Prost primer je Supernatural, volim takav tip serija ali jednostavno je predugacka da bih uzeo da je gledam. Nekada sam mogo da gledam toliko puno ali sada mi vise prija ovaj format 25+ min po epizode 10-12 epizoda po sezoni i milina.

Hvala na predlogu pogledacu da vidim hoce mi se svidi.

Одгледао прву сезону From - не могу никако да се отмем утиску да је прича прекопирани Wayward Pines. Надам се да га неће задесити иста судбина и да неће прекинути снимање после друге сезоне. Наравно, ако заокруже причу са другом сезоном онда ОК.

Nova hbo serija Gotham Knights bljuvotina teška ..Zaobići ..potrošio sat i po na dve epizode ne znam ni sam zašto 😑.recimo -2/10

Odgledah Andor.
Znam da ce me tvrdokorni SW fanovi razapeti zbog ovoga sto cu napisati: ovo je nesto daleko najbolje sto je ikad napravljeno u SW univerzumu od filmova i serija.
Pri cemu ja bas volim originalnu trilogiju.
Andor je SW za odrasle.
Dodjoh da napisem da je stvarno vrh serija i jedna od retkih koju zelim da nastavim posle prve dve epizode. Da napomenem nikad pre nisam gledao nista sto ima veze sa SW niti znam temu. Sad sam na sedmoj epizodi i dodjoh da pitam sta je nastavak ove serije?

Sacekaj i drugu sezonu (poslednju) valjda sledece godine (kad vec do sada nisi nista gledao) pa posle toga Rogue 1 sw story.
pa se posle javi za dalje :D

Beef na Netflixu odlična. Nije za svakoga, ali meni jedna od boljih serija ove godine. Ko je volio white lotus moglo bi mu se i ovo svidjeti. Onaj tip serije kad te neko pita o čemu je, a ne možeš tačno odgovoriti, ali je zato kompleksna

Još jedna epizoda Snowfall i konačno kraj. Da je završena pre dve sezone, mogao bih mirne duše da je preporučim, ovako nemojte da gubite vreme.

I ako je jeste slabija Snowfall ova zadnja epizoda konacno nesto konkretno da se desi.

Одгледао прву сезону From - не могу никако да се отмем утиску да је прича прекопирани Wayward Pines. Надам се да га неће задесити иста судбина и да неће прекинути снимање после друге сезоне. Наравно, ако заокруже причу са другом сезоном онда ОК.
Ne znam kako mi je Wayward Pines serija promakla. Počeo sam da je gledam i imaš pravo. Iz prve epizode je pozajmljena fora kako auto ide u krug oko grada. Nastavljam da gledam ako ništa onda makar da vidim šta su pozajmili ovi iz From serije 🙄

Star Trek: Picard 2. sezona
lošija je od prve sezone. dobro je počela pa onda pad uz pomalo vraćanja na bolje al' nije to to. ocene epizoda su realne (začuđujuće za imdb). mislim da je trebalo da ostanu na ideji da ovo bude mini-serija. srećom pa je 3. ujedno i poslednja sezona i, ako je suditi po ocenama, bolja je i od prve. mada, cela serija ide na nostalgiju: te (barem) 2 filma, te pojedini likovi. u ovoj sezoni ima, i to previše, i Frojda.
ova serija prikazuje i kako bi izgledali TNG, Voyager i DS9 da su realističniji, pa samim tim i krvaviji. naravno da nema potrebe da budu takve i da im mnogo bolje leži nota utopije nego nota realističnosti

ako bi trebalo da rangiram prošlogodišnje sezone (koje sam gledao) ST serija od najgore ka najboljoj, redosled je ovakav (u zagradi je sezona):
Disovery (4.) - Picard (2.) - Lower Decks (2.) - Strange New Worlds (1.)
ono što mi je drago kod aktuelnih ST serija jeste što je broj epizoda po sezoni sveden, 10-ak

CSI: Vegas 2. sezona
odgledah prvih 6 epizoda. ne obećava, za sada. pretpostavljam da je 3. ujedno poslednja sezona

Beef

Kao što kolega reče, u konačnom zbiru serija za ispašu. Vuče na bindž, sa diže- spušta epizodama, da bi poslednje dve bile totalni promašaj i upropastile sve ono dobro. Ovo nikako, ali nikako ne bih poredio ni po jednom osnovu sa vrhunskom White Lotus.
Dati joj 6/10 ne bih mogao jer je imala momente manje više konstantno, ali bilo bi previše dati joj 7/10 nakon poslednje dve, tri epozode.

I ako je jeste slabija Snowfall ova zadnja epizoda konacno nesto konkretno da se desi.

Zato što je to pretposlednja epizoda finalne sezone, pa su naterani da se nešto konačno desi. Scene su dosadne, dijalozi neubedljivi, "napeti" momenti nimalo zeznuti... Ubiše seriju u pojam, a prve tri sezone su kao odlična ekranizacija GTA. Šteta.

Andor me oduševio za razliku od Mande koji je očigledno pravljen za decu i ljubitelje bejbi Jode, Picard mučan za gledanje što neko reče kao da će umreti svaki momenat. ST:SNW solidan ali ne i odličan

Mando i dalje standardno dobar, priča se baš dobro razvija, čak iznenađujuće dobro, iskreno, nakon prve sezone nisam očekivao da će druga biti ovako dobra.

Andor je odličan, daleko najozbiljniji u celoj toj SW priči.

BTW Supermen i Luis sam počeo da gledam, jeste malo limunadica, ima epizoda koje su baš odlične, al sve u svemu nije loše za ubijanje vremena.

Slažem se skroz.
BTW, jedan info za ljubitelje serije Mućke, imate 1080P Remastered u narodnim kuhinjama ili na Stremio. Remaster odradio ja, upravo završavam šestu sezonu.
Kralju👏 za najbolju seriju ikada.

Završio Ozark solidna 7.5/10. Nepotrebno razvučena na 4 sezone i nekim scenama gde se bleji u daljinu bez potrebe. Ruth(Julia Garner) je svojom harizmom "otela" glavnu ulogu i po meni ponela epitet najbolje u seriji.

Yellowjackets (2022- )

Nakanih se da pocnem zbog Dzulijet, a i zbog ocene.
Odlicna je Dzuli, pa i Kristina, mada sudeci po radnji mi sve izgleda da se ide na bar nekoliko sezona ovde.. odlgedah samo prvu.
Pozornica je uska (bukvalno su ovo mogli da snime na kosutnjaku i na adi)
CGI je prejadan, ali ali ali.. ipak dobar storytelling sa par uvrnutih tvistova, dovoljno da moze da se gleda i drzi paznju.

7/10

Nakanih se da pocnem zbog Dzulijet
Auuu stvarno nas ima svakakvih na ovom svetu 🤣🤣🤣 Zbog iritantne odvratne spodobe Juliette Lewis?? da neko na svetu uzme da gleda nešto... zbog nje se češće preskače gledanje...
mada sudeci po radnji mi sve izgleda da se ide na bar nekoliko sezona ovde.. odlgedah samo prvu.
Eno sad u drugoj sezoni rastežu priču... ima to da zavlači dok ne bude otkazana serija.

Kralju👏 za najbolju seriju ikada.

Završio Ozark solidna 7.5/10. Nepotrebno razvučena na 4 sezone i nekim scenama gde se bleji u daljinu bez potrebe. Ruth(Julia Garner) je svojom harizmom "otela" glavnu ulogu i po meni ponela epitet najbolje u seriji.
Vala bas, BBC je izdao jedan Bluray par specijala, jeste ok odradjeno ali scene u stanu su i dalje SD i nisu se potrudili ni malo da to poprave. Inace velika je razlika kamere u stanu i van, tesko podesiti kolorit da bude svuda bolji.
Daj neki hint za nazive fajla.
Only Fools and Horses (Season 1) (1080P Remastered)
Posle samo menjaj sezonu, ima neki problem sa torentom i ne znam o cemu se radi. Cimajte me na PM slobodno da se ne mucite.

Taman ih nisam gledao od emitovanja sa početka veka. Sad cu da probam na stremiu da nadjem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno