Meni je MM jedna od boljih serija poslednjih recimo 10 godina, iako se neće mnogi složiti, istina je da ima malo više razgovora. Ogromna zamerka je poslednja epizoda koja kao da je nakalemljena sa neke druge serije, ali opušteno može da se odgleda bez te poslednje koja je višak u svakom smislu.Midnight Mass - https://www.imdb.com/title/tt10574558/
Na preporuku, odgledali za dva dana, drži pažnju. Rekao bih da je ocena realna. Odlična gluma.
Isto kao Lost. Ekstra, ekstra i kako idu sezone, kad ja tamo a ono međutim.Hvala za link. 😉
Odlgedali prve dve epizode i sa ove tačke gledišta izgleda da će biti zanimljivo.
Videćemo šta donose ostale epizode i sezone.
Ahahah🤣
Dosta mi ih je iz srednje. 😉
Home sweet Alabama. 🤣
Dje ces losije od prosle sezone?Prve dve epizode white lotus drasticno losije od prethodnih sezona.
Одлична серија, и дан данас непревазиђена крими серија.Mali offtopic: pre nekih pola godine je na nekim americkim streaming platformama pocela da se emituje remasterovana (HD) verzija serije "Homicide: Life on the Street". Da li je mozda postala dostupna i na nekoj od ovih platformi koje su kod nas u opticaju?
Koliko vidim, ima je samo na Peacock, Sky, SBS i NOW, nista jos od nasihMali offtopic: pre nekih pola godine je na nekim americkim streaming platformama pocela da se emituje remasterovana (HD) verzija serije "Homicide: Life on the Street". Da li je mozda postala dostupna i na nekoj od ovih platformi koje su kod nas u opticaju?
Druga sezona Severance
Stigao sam do 4 epizode nekako i svaka od ove 4 epizode je besmislenija od prethodne.
Mislim da ću sačekati da izbace ostale epizode do kraja pa odgledati u celini jer mi se ovako čini da je gubljenje vremena i da je svaka epizoda filer.
Svejedno je, sve su na isti kalup. Pogledaš jednu, pogledao si sve.Скандинавци односно Нордија има јако добре крими серије.
Не знам које треба прво погледати.
Upravo je gledam po 10ti put ...meni omiljenaKad pomenuste “shield” setih se “The Shield”
![]()
Davno je emitovana, ali nije za preskakanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari