Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Jel počeo neko Yellowjackets s03? Prva mi je bila baš dobra, drugu sam prekinuo zbog pada kvaliteta, jednostavno mi je bilo dosadno da gledam. Vidim da ima već 3 epizode.

Ja nisam i neću. Ovako mogu da mlate do kraja vremena.

Midnight Mass - https://www.imdb.com/title/tt10574558/

Na preporuku, odgledali za dva dana, drži pažnju. Rekao bih da je ocena realna. Odlična gluma.
Meni je MM jedna od boljih serija poslednjih recimo 10 godina, iako se neće mnogi složiti, istina je da ima malo više razgovora. Ogromna zamerka je poslednja epizoda koja kao da je nakalemljena sa neke druge serije, ali opušteno može da se odgleda bez te poslednje koja je višak u svakom smislu.

Ima jedan dijalog u seriji koji mislim da traje 3-4min sigurno ako ne i jače, iz jednog kadra što se kaže. Kad se tu nisam smorio... Ali slažem se, odlična serija, posebno izbor za glavnog glumca je fantastičan (na svještenika mislim)

Hvala za link. 😉

Odlgedali prve dve epizode i sa ove tačke gledišta izgleda da će biti zanimljivo.
Videćemo šta donose ostale epizode i sezone.

Ahahah🤣
Dosta mi ih je iz srednje. 😉

Home sweet Alabama. 🤣
Isto kao Lost. Ekstra, ekstra i kako idu sezone, kad ja tamo a ono međutim.

Nastavljam samo zbog Misel. 😁 Inace, 2/10,za sada.

Glavna prednost Dark-a u odnosu na Lost i slicno je sto ima svega 3 sezone, tj 26 epizode. Jesu ga zakukuljili previse, preterali, tj ako se dobro secam, treca sezona je udri me do zore, ali opet nema previse praznog hoda niti mnogo filera itd. Cini mi se da je od starta isplanirano sta ce se snimiti i da nisu dodatno razvodnjavali sadrzaj, dok serije kao npr From ga ubise sa okolisanjem, vrtenjem u krug, razvlacenjem nebitnih stvari u nedogled itd.

E sada, da li vam se svidja serija ko serija, prica, likovi itd, to je vec druga stvar.

Severance je veoma usporena serija, koja je imala jedno od najboljih finala na tv-u, za prvu sezonu

Druga sezona deluje poprilicno sporo, gde misterija ima ritam koji kao da ce sve da otkrije za 17 sezona, sto zasigurno nece biti slucaj

Samim time finale prve sezone nekako kao da je "ukinuto", jer nismo videli ama bas nijedan ishod Helly-nog govora na spoljasnji svet, reakciju medija, opste populacije i slicno, kao da se nije ni desilo

Pozitivno je sto smo imali priliku da vidimo master glumu Walken-a i John Noble-a u onoj sceni zadnje emitovane epizode, ali opet nekako, slow-burn preti da odbije prosecnog gledaoca i vise nego u sezoni 1.

Inace koga zanima izasla je prva epizoda Suits LA. Ne moze se reci bas da je "Arrow pokido" jer je Korsch, autor serije imao plan da nas u Pilotu upozna sa oko 20 likova odjedanput.

Ima OG Suits vibe, treba odgledati jos koju epizodu pre nego sto se da neki sud

upravo Agents of S.H.I.E.L.D nikako da pocnem da gledam tj krenuo 4 epizode prve sezone koja ima fazon 20epizoda i ne drzi me,a vidim svi kazu da je kasnije super serija
koliko otprilike treba istrpeti?

@milos88nbg

Gledaj na silu prve dve sezone, cisto da skapiras likove i njihove karaktere, kao i neke plot point-e. Bitno je zbog Coulson-a i FitzSimons, zbog Monolith-a

Veruj mi vredi, jer 3 sezona je prakticno uvod u ludilo koje ce biti preostale sezone do kraja serije. Od 4 pa do 7 sezone, svaka sezona je pojedinacna tema i borba SHIELD tima, tako dobro zamisljeno i napisano da je vrhunac SF-a

3 sezona se kanonski po stripu bavi poreklom HYDRA-e, sto MCU filmovi nikad nisu adresirali iako je jedna od najvecih Marvel tema, 4. 5 i 6 sezona su genijalnost pisaca serije koji su hteli da naprave nesto komplet novo i nikad vidjeno. 4722 hours (5 epizoda 3 sezone) je momenat kada skapiras da su pustili kocnice i krenuli da pisu originalne price

7 sezona je pomalo cudna jer nisu imali clear od produkcije da li ce da nastave pa su skrpili polovicnu pricu i opet uspeli da naprave brutalno finale, ali 4, 5 i 6 sezona su remek delo. Kako rekoh, ne bi verovao da je prosek ocene na IMDB-u 9.1 za te epizode

@emaremare

Gledaj, moze al moras da odlgedas na YT Season 1 i 2 recap, uzmi neke 10+ minuta cisto da mozes da propratis sta se desavalo sve tu

Скандинавци односно Нордија има јако добре крими серије.
Не знам које треба прво погледати.

Mali offtopic: pre nekih pola godine je na nekim americkim streaming platformama pocela da se emituje remasterovana (HD) verzija serije "Homicide: Life on the Street". Da li je mozda postala dostupna i na nekoj od ovih platformi koje su kod nas u opticaju?

Mali offtopic: pre nekih pola godine je na nekim americkim streaming platformama pocela da se emituje remasterovana (HD) verzija serije "Homicide: Life on the Street". Da li je mozda postala dostupna i na nekoj od ovih platformi koje su kod nas u opticaju?
Одлична серија, и дан данас непревазиђена крими серија.
Покојни "змијолики" Јафет Кото. Пемблтон, Манч, Јон Седа.... Стара 30 година.

Do skoro sam gledao po stoti put Deep Space 9 a sada Cobra Kai never dies.

Izvinjavam se za offtopic, gledao sam na Netflixu određenu nemačku seriju kojoj ne mogu da se setim imena. Radi se o advokatu nekog kriminalca (Rus vrv), koji popizdi od stresa iiiii tako dalje... Novija je serija, epizode traju po pola sata max koliko se secam. Žanr je morbidni miks humor/crime.. Svaka pomoć je dobrodošla.

Hvala kralju.

American Primeval
Brutalno dobra serija,Netflix je u pitanju.Divlji zapad,ali stvarno.Mini serija,vredi pogledati.

Koliko vidim, ima je samo na Peacock, Sky, SBS i NOW, nista jos od nasih

Druga sezona Severance

Stigao sam do 4 epizode nekako i svaka od ove 4 epizode je besmislenija od prethodne.

Mislim da ću sačekati da izbace ostale epizode do kraja pa odgledati u celini jer mi se ovako čini da je gubljenje vremena i da je svaka epizoda filer.

Dok čekaš da se završi sezona možeš da pogledaš kreatora Lost-a (Damon Lindelof) kako sat vremena priča o Severance 😂

Скандинавци односно Нордија има јако добре крими серије.
Не знам које треба прво погледати.
Svejedno je, sve su na isti kalup. Pogledaš jednu, pogledao si sve.

Mr Inbetween
Pogledao 4 epizode, neču dalje. I te 4 epizode 6/10

Ja baš sad gledam drugu sezonu Mr Inbetween i jedna ni je od boljih serija koje sam gledao u poslednje vreme.

Nazad
Vrh Dno