Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Ja sam pri kraju Zero Day, jos dve epizode. Onako...

Yellowstone odličan i ne vidim razloga za pljuvanje po 5 sezoni. Sa čime su raspolagali odlično su završili priču.

A Sheridan svaka čast za kreaciju ali koje ispoljavanje kompleksa u 5 sezoni sa likom Travisa.

Druga sezona Severance

Stigao sam do 4 epizode nekako i svaka od ove 4 epizode je besmislenija od prethodne.

Mislim da ću sačekati da izbace ostale epizode do kraja pa odgledati u celini jer mi se ovako čini da je gubljenje vremena i da je svaka epizoda filer.

E dobro je taman sam mislio da krenem 2 sezonu. Ostavljam da izadje.

Mislim da su najavili i trecu a ne znaju ni sta ce sa drugom.

Djatlovljev prelaz
Ruska serija, a ja sam očekivao američki film, hahahha :D
Šalu na stranu, ja sam pozitivno iznenađen, lepo je snimljeno, sva mitologija koja je vezana za priču je tu.
Vremenske epohe su lepo prikazane, arhitektura, vozila, odeća.
Generalno ne gledam serije, nemam vremena ni živaca ali ovde je došlo do greške iz prvog reda, ne žalim.
Od mene preporuka.
8,5 od 10.

A ja taman krenuo da bindzujem prvu sesonu i zs sad nije loša

@John Cena
Slazem se... jedini problem je sto jedva docekas petak i posle sat vremena opet visis......
Pri tome, malo gledao po netu razne teorije..... Stvarno su se potrudili oko svake sitnice, i bukvalno svaka figura, slika rec ima neko debelo znacenje....
Ali za to treba gledati svaku epizodu bar po tri puta.....

@John Cena
Slazem se... jedini problem je sto jedva docekas petak i posle sat vremena opet visis......
Pri tome, malo gledao po netu razne teorije..... Stvarno su se potrudili oko svake sitnice, i bukvalno svaka figura, slika rec ima neko debelo znacenje....
Ali za to treba gledati svaku epizodu bar po tri puta.....
Pa jesu se potrudili oko detalja, ali evo nelogičnosti koja je meni zapala za oko
čini mi se u prcoj epizodi, a i kasnije, on poslednji izlazi iz zgrade, tj njegov auto je jedini na parkingu? A šta je sa likom oz obezbeđenja koji je ostao, pa isto onaj crnac koji ih kontroliše... oni d9laze busom? Eto j3dne sitnice 👍

"Mr. Inbetween"
Odlična serija,preporuka.Tri sezone,prvu odgledao u cugu.

Gledale žena i ćerka The Last of Us, pa se i ja podsetio.
Medjutim, fali mi prava zombi serija i krenuh da gledam The Walking Dead s namerom da gledam samo 1. i možda i 2. sezonu. Posle 10ak minuta Rick pomenu Carla, i tu se instant smorih, kad sam se setio koliki je mali smarač... završiću ponovo tu 1. sezonu nekako :)

Otprilike samo ta prva sezona i vredi od TWD. Verovatno si gledao Kingdom, a i bolje je da nju repriziraš. Meni se čak svidela i Black Summer (nevezano za slabu ocenu), pogotova druga sezona.

Pogledali: Zero Day.
Prepruka da je odlgedate ali nemojte mnogo očekivati.

Pogledali: The Madness
Ništa specijalno. IMDB ocena je previsoka.

Pogledali: Squid Game
Prva sezona je daleko bolja od druge.
Videćemo šta donosi treći nastavak na leto.

Sledeće u plani za gledanje:
1. Dark

2. Ozark

Kada budeš gledao Dark, ovaj sajt će ti pomoći da shvatiš radnju i i ko je ko 😉

Slobodno mogu i jedne ove, neka ti se nađu pri ruci.

Prilozi

• Screenshot_2025-02-24-08-03-54-572_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-24-08-03-54-572_com.android.chrome-edit.jpg
    336.2 KB · Pregleda: 99
Meni Dark nije uopšte legao. Početak mi je bio skroz ok, posle me je toliko udavio da sam poslednjih par epizoda odgledao na mišiće.

Isto tako, fina zamisao, a realizacija uzimanje para od naroda.

Dark je veoma jednostavna serija. Ukratko... ja sam sebi otac i brat, a u stvari sam svoj deda, odnosno sin i unuk. A vrlo verovatno sam i svoj stric. Tu bas nisam nesto siguran.

Nešto na ovaj fazon

1000023503.jpg

A krenula i nova sezona 1923, taman sačekam da sve epizode emituju pa lagano, taman će i White Lotus u međuvremenu da završi i možda Say Nothing dobije konačno prevod, ma milina i užuvanje ima da bude

Kada budeš gledao Dark, ovaj sajt će ti pomoći da shvatiš radnju i i ko je ko 😉
Hvala za link. 😉

Odlgedali prve dve epizode i sa ove tačke gledišta izgleda da će biti zanimljivo.
Videćemo šta donose ostale epizode i sezone.

Slobodno mogu i jedne ove, neka ti se nađu pri ruci.
Ahahah🤣
Dosta mi ih je iz srednje. 😉

ja sam sebi otac i brat
Home sweet Alabama. 🤣

Severance
Za ovo do sada viđeno stvarno je vrhunska serija. Glumačka ekipa vrhunska, posebno bi izdvojio Britt Lower, koja je za mene barem, totalna nepoznanica do sada.

Nazad
Vrh Dno