To je najbolji period serija, Sopranos, The Wire, Oz, Rome, Firefly...bolje od svega sto je izaslo zadnjih 10 god.Uh, kako serije iz ranih 2000-ih i kraj 1990-ih deluju iz današnje perspektive loše, jeftino, polu-amaterski i užasno banalno napisane.
I generalno a naročito određeni žanrovi i tematika poput ovih špijunsko-terorističkih.
Uzeo da probam da gledam Spooks (AKA MI-5) pošto je eto nisam gledao taj period od 2005. pa na onamo kad sam krenuo intenzivno sa tim "hobijem".
Nisam siguran koliko je budžet serije uzrok (ipak je u pitaju BBC serija) a koliko prosto šta te 2002. jeste ili nije moglo / smelo da se prikaže na ne-kablovskom / FTA kanalu ali baaaaš bode oči koliko stvari koje uzimamo zdravo za gotovo ovde ne bude prikazano: tipa kad neko nekoga upuca, kad neko nekoga šutira dok leži na zemlji , kad pucaju u kola nema da vidiš staklo kako se razbija, kad explodira auto...stalno ili seku kad ili kamera prošeta malo sa strane pa se vidiš "vau, zapaljen auto".
Sam "spycraft" agenata je presmešan.
Pitam se kako bi mi sad izgledale prve sezone Homeland kad bih je sad gledao jer i od toga prođe 14 godina.
Našao si za šta ćeš da se uhvatiš. Nije poenta u šutu u glavu nego da deluju jeftino i suprotno od kasnijeg trenda da bude više "realizma".Narocito ako ti je najbitnije da vidis da li je neko nekoga sutnuo u glavu ili sl.
I loše parafraziraš moj komentar: pojam "smešno" sam promenio na spycraft u Spooks seriji, a ne za sve serije iz navedenog perioda.ali generalisati da su serije smesne iz tog perioda je neozbiljno.
Šta se tu prvo gleda, Yellowstone?Odgledao u jednom cugu obe sezone serije 1923 i sta reci - fenomenalna serija, ne ostavlja ravnodusnim, odavno se nisam ovako uzrujao posle gledanja neke serije, stvarno za svaku preporuku ko nije gledao
Kiss Kiss Bang Bang gledaj.Michelle Monaghan
😂😂😂😂 Najnebitniji i najiritantniji lik i u prvoj i u trećoj sezoni. I žena mene taaaako fizički iritira... kad god joj prikažu one listove nogu dođe mi da bacim peglu.možda sam najmanje uživao u trenucima pojave Natashe Rothwell koja glum lik Belinde Lindsey,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari