Baš greota, možda jednog dana nastave. Ipak 10 sezona odrzavanje kvaliteta svaka im čast. Mada Boscha bih mogao da gledam zauvek, svake god jedna sezona ...Bosch Legacy odličan kraj i reklama Maggie Q za tranziciju na Ballard nastavak ali neubedljivo i žalosno da ne produže Welliverov lik zbog smanjenog budžeta za 4tu sezonu iako su već planirali i koju knjigu da prate i sve .
I bolje sto nisi citao knjigeThe Wheel of Time, nije loše. Knjige nisam čitao, tako da o literarnom predlošku ne znam ništa, ali serija deluje dosta ozbiljno urađena. High fantasy, ali dosta bliže Martinu nego Tolkinu.
Setting je odlican a mogao je biti jos mnogo bolji. Trudili su se da bude po igri, mogao je biti veci broj lokacija ali trazili su mjeru zbog budzeta. Djeluje da ce se drzati kljucnih lokacija do kraja sezone. Slazem se to sa lgbt, forsiraju ali takva je kompanija....Upravo sam pogledao četvrtu epizodu TLOU 2 i ovo postaje sve mučnije za gledanje.
Ne smeta mi ako serija ne prati igru 100%, ni što su neke scene toliko nerealne da postaju komične, ali to napadno forsiranje lgbt agende, je do te mere prenaglašeno, da gubi svaki smisao i dodatno razvodnjava i onako razvučenu priču.
Doduše, posle epizode 2 iz prve sezone, trebalo je da znam šta sledi, ali eto nisam igrao nastavak i opet su me "prijatno" iznenadili.
Sve u svemu, sa nestrpljenjem iščekujem sledeće epizode, da otkrijem ko će biti mama i tata, detetu gospođice Dore sa puno prijatelja, kojoj je zapala ova teška uloga, ali šta da se radi, posao je posao, ne može svaki dan da igra Antigonu.
Gospođici Elici to nije problem, ona igra ono što i jeste, a to što za pet godina od priče iz prve sezone nije ostarila ni dan, to nema veze, daćemo malo mašti na volju.
Kad bolje pogledam, Pedro Pascal je još dobro prošao, srećković je odradio samo dve epizode i rešio se bede.
Sigurnan sam da ce biti 3 dio igre...Sve sto je popularno na kraju dobije nastavakLast of us season 2 neverovatno bolesno kao i drugi deo igre, a tek slede još veće bolesti.
Eli je princ na belom konju jer su muškarci previše slabašni postali 🤣
Srećom neće biti S3 niti trećeg dela igre nikad.
Sony je uništio dobrim delom u gaming sad udaraju I na serije
Ti nisi cuo da je odobrena treca sezona jos pre premijere druge?Last of us season 2 neverovatno bolesno kao i drugi deo igre, a tek slede još veće bolesti.
Eli je princ na belom konju jer su muškarci previše slabašni postali 🤣
Srećom neće biti S3 niti trećeg dela igre nikad.
Sony je uništio dobrim delom u gaming sad udaraju I na serije
S2 pola igre, S3 kraj.Ti nisi cuo da je odobrena treca sezona jos pre premijere druge?
![]()
‘The Last of Us’ Renewed for Season 3 Ahead of Season 2 Premiere
“The Last of Us” has been renewed by HBO for a third season, in advance of the premiere of Season 2 on April 13.variety.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari