Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja je odgledao pre neku godinu. A isto je bio stopirao posle prve sezone, i znam da mi se utisak dosta popravio kada sam je odgledao u cugu.

I ja sam stao posle prve od prilike. Epizoda kada povraća pa čaprka po bljuvotini.

Stao posle par epizoda druge, jer mi je postala dosadna, a Malek bivao sve iritantniji.

Neću se vraćati. 😅

U sećanju mi je ostalo da je zadnja sezona baš dobra, i da su je dobro završili, al se slabo sećam detalja. Možda ću ponovo da je obrnem u nedostatku sličnih a i boljih serija 🙂 Znam da je bilo dosta minfuckova kroz celu seriju 😁

Ja sam pogledao par epizoda Mr Robot i dalje nisam mogao.

The Office + Scrubs= Ovo. Nije loše, ko voli ovakav tip sitkoma.

Robot je cisto vredjanje inteligencije. Cak i ako varite odvratne njuske operisane od glume koji tu obitavaju.

Mr. Robot... Odlicna serija, sa zaista odlicnom pricom. A ono sto je zanimljivo, bar meni, je da je ta serija, koliko vidim, veoma nisko rangirana na jednom IT forumu kao sto je ovaj. Covek bi ocekivao potpuno suprotna misljenja. ;)

Pingvina sam prestao da gledam posle druge epizode.. serija je samo naduvana hajpom a u realnosti je ispod proseka

Ne računa se ako se ne odgleda do kraja.

Mr. Robot... Odlicna serija, sa zaista odlicnom pricom. A ono sto je zanimljivo, bar meni, je da je ta serija, koliko vidim, veoma nisko rangirana na jednom IT forumu kao sto je ovaj. Covek bi ocekivao potpuno suprotna misljenja. ;)
Zar ti to ne govori sve kakva je onda to serija kad je tako kako si sam primijetio? Ja sam prestao gledati kad je bio sa onim Švedom i kad je ranjen. Tu sam trajno odustao od praćenja te serije.

From odlican, zavrsih trecu sezonu konacno. Dosta je varirala u kvalitetu ali finale je povadilo stvar. Sve u svemu, jedva ceka nastavak.

Znaci From S03 pokidao!?
Navedi mi jednog lika u sve 3 sezone...za kojeg si se emotivno vezao?
Jednog.

Lost je to radio iz sezone u sezonu. Zapravo, iz epizode u epizodu, tkz. klifhengere..i to je radilo kod publike.
Mada, prica je bila daleko zanimljivija u Lostu.
From, za razliku od Losta, je dno dna po pisanju i karakterima, radnji... po meni licno.

Lepo je neko napisao stranicu/dve pre mene, najvise bih voleo da svi likovi umru sto gorom smrcu.
I da se konacno ova agonija zvana From zavrsi... sto pre to bolje. Jer realno ni pisci nemaju blage veze kako da je zavrse, a da ne bude neko cistiliste, kao u Lostu.

Poslednja izmena:
From odlican, zavrsih trecu sezonu konacno. Dosta je varirala u kvalitetu ali finale je povadilo stvar. Sve u svemu, jedva ceka nastavak.
Od trece sezone jedino vrede prva i zadnja epizoda, ostalo je mlacenje prazne slame. Razgovori o emocijama do iznemoglosti (vec vidjeno u drugoj sezoni), dogadjaje likovi razotkrivaju tek u poslednjoj epizodi.
4 sezona najavljena za 2026...

Al popljuvaste Pingvina na poslednje 2 stranice, taman sam se nameracio sad da ga izbindzujem za vikend 🤦🏻

Al popljuvaste Pingvina na poslednje 2 stranice, taman sam se nameracio sad da ga izbindzujem za vikend 🤦🏻
Njih 2-3 je popljuvalo. Ne znaju sta pricaju. Dal ces pre verovati 121k ocena sa prosekom 8.7 na imdb ili par likova koji sve mrze? Uostalom, kreni da gledas pa ako ti se ne svidja nemoj dalje

Na stranu 50kg prostetike kojom su ga obložili, i uopšte razloga zašto nisu našli nekoga ko prirodno barem liči ovom Pingvinu (Gandolfini jeste mrtav, da...), Farel je to odlično odglumio, plus prvoklasno skinuo njujorški akcenat, te je i Gotam fino mračan kako i valja.

Priča se razvodnjava, te je moglo i par epizoda manje; neki drugi likovi nisu kvalitetno razrađeni... al sve u svemu, a s obzirom na hajpčinu koja najčešće upropasti doživljaj finalnog proizvoda, više nego solidna serija.😊

Ko zeli da vidi Kolina bez prostetike, ali sa prirodnih 20kg vise, neka pogleda Lobster.
Em sto film ima poentu, em sto se vide mikroexpresije lica :)

Pingvin je debelo precenjena serija, može da se gleda ali IMDB ocena je previsoka.

A Gentleman in Moscow (SkyShowtime)
Izvanredna mini-serija od osam epizoda rađena po istoimenom romanu. Mislim da sam čak malo više uživala gledajući nego čitajući, a tome je doprinela sjajna glumačka postava, a ponajviše MekGregor koji je briljirao u ovoj ulozi. Serija je vizuelno prelepa, priča i dijalozi su odlični, i nema lažnog ruskog akcenta što je dodatni plus. 8.5/10

Znaci From S03 pokidao!?
Navedi mi jednog lika u sve 3 sezone...za kojeg si se emotivno vezao?
Jednog.
Onaj u žutom odelu je pokidao, mislim takvog misterioznog heroja predstaviti na tako bombastičan način, nema dalje, kapa dole, daće bog da snime 20 sezona
Ma moze da s pogleda ali daleko od neke wow serije, ali opet bolja od 95% današnjih serija sto pokazuje koliko je strahovito opao kvalitet sa korektnošću i hiperprodukcijom.
Mislim da cu krenuti stare serije da vrtim, vecina ovih novih jednostavno negledljive.

Lepo je neko napisao stranicu/dve pre mene, najvise bih voleo da svi likovi umru sto gorom smrcu.
I da se konacno ova agonija zvana From zavrsi... sto pre to bolje. Jer realno ni pisci nemaju blage veze kako da je zavrse, a da ne bude neko cistiliste, kao u Lostu.
Pa ne bih se slozio da pisci ne znaju sta rade.. Lepo su povezali neke detalje iz prve i druge sezone, dali su konacno odgovore na neka pitanja, i sada na kraju trece sezone mnoge kockice su se slozile.. Zbog toga mislim da pisci itekako znaju kako ce se prica zavrsiti i sta ce se dalje desavati.

Na sta su From pisci tacno odgovorili? Sta su konkretno objasnili?
Jesi gledao mozda Wayward Pines seriju, sezonu 1?
Posto je premisa maltene identicna... to je recimo primer kako serija te vrste treba da se zavrsi u prvoj sezoni.
From je primer kako (ne) treba da se razvuce, na sto vise HBO viewova... a pride je i klon, ali los.
From pisci nemaju pojma gde udaraju, napravili su super pocetak, ali kraj tada nisu mogli ni da zamisle... niti ce umeti.
Bice ili cistiliste, ili Cancel serije

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno