Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Meni je ovo "poslednja kap" sa Netfliksovim serijama...
Previse puta im dam sansu i forsiram se da gledam iako nesto bude off od samog starta i na kraju ispadne lose iskustvo - ako ne valjda nesto od starta dizem ruke odmah.
Amaterski naivan scenario u nekim trenucima/situacijama od pocetka serije koji totalno razbija verodostnojst scena i naravno Netflix mora povremeno i dodatno da "zacini" za potpuni ugodjaj - naravno serija umesto nekog predvidjenog akcionog trilera ode u "telenovela-vilidz pipl" vode.
Ne volim da gledam NF serije oko kojih se dize prasina iz pogresnih razloga jer im je to postao ocigledan modus operandi.

Da se razumemo, serija je gledljiva i sigurno ce dobrom delu da se svidi ali definitivno ne zelim da tracim vreme na "gledljive" serije/filmove ako imam stvari u backlogu koje su mnogo bolje od toga.

Poslednja izmena:
Upravo to, previše je dobrih završenih serija da bi se gubilo vreme na potencijalno dobru seriju. Naravno postoje i izuzetci tj. guilty pleasure za svakog od nas. Meni je npr. Alien Earth to, gledaću ga a neću ni trailer pogledati.

Šakal nije netfliks serija, ako uopšte pričate o toj seriji jer ništa u ovoj verbalnoj salati koja se prosipa ovde može da se pohvata

Dune Prophecy i Silo s2 dobar početak za oba
(sa izuzetkom onog kluba u Dune al ajd)

Dina odlicna prva epizoda bas je bila iznad ocekivanja.

Kompletirana druga sezona Arcane, mislim da mi je upravo postala jedna od najdražih animiranih serija ikada.
Jeste malo nedorečeno na samom kraju ali opet, jako dobro.
Sad opet čekanje 3-4 godine dok Fortiche ne izbaci nešto novo iz LoL sveta.

Dobra je Arcane. Mada, za razliku od Šakala, ovo je Netflix serija al nikome ne smeta kad se animirane devojke dovate za razliku od Šakala :)
Elem, Arcane je baš težak mix svega i svačega u pozitivnom smislu, mada za moj ukus i previše psiho-mindfuck-interstelar zezancija a premalo same akcije.

Sakal je Sky/peacock produkcija ali mi je definitivno prelilo casu, nebitno vise ko izbacuje tj cija je produkcija.
Nije samo zbog tog sto si naveo vec i zbog rupa u scenariju koje su vidljive od samog starta,..
Poenta price ako ne stima od samog starta ne forsirati, bolje preskociti i izvaditi nesto kvalitetnije iz backloga...

Odgledao e1 Dune: Prophecy - ngnt, glumacka ekipa obecava ali sacekacu jos koju epizodu za utiske dok se slika ne iskristalise malo bolje.

+edit
Bacim se sutra na Pingvina....Ako opet bude hipi a serija ocaj, dudov kolac bez guscije masti stoji na standby za par clanova....

Poslednja izmena:
Puno serija krenu ofanzivno i zanimljivo, a onda obicno bude sunovrat na polovini.

Sakal je Sky/peacock produkcija ali mi je definitivno prelilo casu, nebitno vise ko izbacuje tj cija je produkcija.
Nije samo zbog tog sto si naveo vec i zbog rupa u scenariju koje su vidljive od samog starta,..
Poenta price ako ne stima od samog starta ne forsirati, bolje preskociti i izvaditi nesto kvalitetnije iz backloga...

Odgledao e1 Dune: Prophecy - ngnt, glumacka ekipa obecava ali sacekacu jos koju epizodu za utiske dok se slika ne iskristalise malo bolje.

+edit
Bacim se sutra na Pingvina....Ako opet bude hipi a serija ocaj, dudov kolac bez guscije masti stoji na standby za par clanova....
crni-gruja.gif

+edit
Nema sanse da ti Pingvin bude ocaj

Sa nekoliko godina zakasnjenja pogledah i ja Narcos. Dobra je serija, treca sezona mi nije tako klizila kao prve dve ali sve u svemu ne kajem se sto sam odgledao. E sad sto se tice nastavka odnosno Narcos Mexico, e to verovatno necu gledati jer sam se zasitio narko-kartelskih desavanja.

Ja sam pohvalio bio Šakala, dok nisam odgledao šestu epizodu... mislim da sam dovoljno video, i da neću završiti seriju.

Cross primeova serija prvih nekoliko epizoda obećavaju . Vreme je da se Arcane druga sezona izbindzuje. Yellowstone nastavak zadnje sezone knedla u grlu zadnjih par epizoda , za nas koji smo odrasli na westernu/spagetti westenu čista 10tka ! Mogao bih samo te scene sa kaubojima i njihov život da gledam svaki dan ...

Ovaj From posle prve sezone se pretvorio u Walking dead one najgore sezone kad uzgajaju kukuruz i svinje
Pojma nemam sta se dešava, ne mogu da zamislim kakav je trip glumcima da izvode ove nebulozne zamisli scenarista.
Kako je moguće da tako loši glumci postoje, stvarno ne kapiram zašto to sebi radim i gledam ove nove glupave horor serije, bolje svake godine ogledati X files.
2/10 samo zbog prve sezone i donekle zanimljivih jump scares.

Zato sam ja, da mi se ne bi Walking Dead ponovio, batalio From nakon prve dve epizode druge sezone.

I ja odgledah From...sad ide pauza od 2 godine, koliko sam cuo, pa cemo videti da li cemo gledati 4. sezonu :D
Iskreno, mene i dalje zanima sta ce biti, tako da cu verovatno nastaviti sa gledanjem :D

Landman?

Ljudi, može li neka preporuka za seriju koja nije preduga... Kako da kažem :p neka misterija. Ne mora biti realistic. Ima li kakva dobra western misterija?... Nešto slično?...

Kad je western u pitanju overi prvu sezonu Westworld ako već nisi.

I naravno Deadwood...

Poslednja izmena:
I ja odgledah From...sad ide pauza od 2 godine, koliko sam cuo, pa cemo videti da li cemo gledati 4. sezonu
Obnovljena je za 4 sezonu zvanično.

Ali meni je From druga serija u kojoj navijam da svi pomru koliko su iritantni. Svi do jednog lika.

U GoT sam barem navijao da Hound ostane živ i Jaqen H'Gar.

Ovde svi zaslužuju što bolniju smrt
Ima li kakva dobra western misterija?... Nešto slično?...
Dirty Black Bag, Godless, The English

Odgledah i ja From, kooonačno da se desi nešto zanimljivo. Na YT već izašle opservacije i razne teorije, serija i nije toliko plitko štivo kad krenu da se vraću unazad kroz sezone, pa krenu da povezuju događaje. Ne sumnjam da će nas biti mazohista koji će nastaviti da gledaju i četvrtu sezonu, čekajući dvije godine :D

Što se likova tiče i meni su svi antipatični skroz, svi sem Jade. :)

Poslednja izmena:
Mr Inbetween
Pominjana više puta ali mislim da za ovakvu seriju nije šteta pominjati je redovno.
Tri sezone prolete, tako pitka i, u nedostatku boljeg izraza, "effortless" serija. Zaista The Magician!

+edit
Ако си неко ко уме да цени добар перформанс глумаца или бар главног глумца(а делује да јеси пошто си дуго на теми), свидеће ти се сигурно. Колинов наступ у овој серији је за 2 Оскара/Емија. Први за маску, други за глас/глуму, нереална транформација.

Bas sam sinoc zavrsio Pingvina. Dobra je serija, fale mi tu neke stvari, previse mi je izolovana prica na njih, ali Pingvin, Sofia i keva iskidali uloge. Mali mi je onako, nit smrdi nit mirise. Ima tu jos dobrih uloga, kao npr Salvatore, ali su dosta manje uloge, pa ne bih previse trosio reci na njih.

Jel pingvin ende ili to ide u 2, 3 ...sezone. krenuo sam 1ep kad aje izasla.ali onaj mali me mnogo nervirao pa sam ugasio. Nego rekoh da vidim kakav će generalni sud da bude dal vredi gledanja.

Nazad
Vrh Dno