- Učlanjen(a)
- 18.12.2013
- Poena
- 1,145
A Arcane je animacija koja lepo izgleda a ima slabu priču i krš voice acting. Izgled jeste nadprosečan a sve ostalo je ništa posebno.
Baci preporuke za neke po tvom misljenju odlicne animirane serije.
A Arcane je animacija koja lepo izgleda a ima slabu priču i krš voice acting. Izgled jeste nadprosečan a sve ostalo je ništa posebno.
To ne postojiBaci preporuke za neke po tvom misljenju odlicne animirane serije.
Ignorance is bliss 😊To ne postoji![]()
Nije anime, niti fazon sličan Arcane i slično, ali meni je ova bila odlična, a da nije jedna od poznatijih u našim krajevima.Baci preporuke za neke po tvom misljenju odlicne animirane serije.
forum.benchmark.rs
Evo, ova izuva i rastura.Baci preporuke za neke po tvom misljenju odlicne animirane serije.
Pingvin je komotno mogla da bude obicna mafijaska serija bez prerusavanja glavnog glumca i mislim da bi bila podjednako dobraPingvin sasvim solidan, u skladu sa očekivanjima (od serije u superhero svetu).
Ništa od navedenog nije animeIma tema za anime:
![]()
Anime
Da li neko ovde gleda anime ili chita mangu? Za one koje ne znaju anime su japanski crtaci a mange su japanski stripovi :D BTW nadam se da je dozvoljeno postavljanje ovakvih tema ovde?forum.benchmark.rs
Sori sto kvarim zabavu, ali jednostavno pravila foruma moraju da se postuju. 😇
Šteta što je otkazana druga sezona po drugi put...jedinstvena serija .Odlicna..
![]()
Je l imaju Hrvatski titlovi na netflixu?topla preprouka za
La última noche en Tremor
kad nisam prespavao jutros na posao zakasnio
Prve 3 epizode mi delovao kao prosecan psiho-triler i bio fazonu,a znam kakav ce kraj biti, kad ono....
Meni je ovo veliko razočaranje. Izgleda nekako jeftino. Montaža je haotična. Nakon Vilnevovih filmova izgleda razvodnjeno. Fali osećaj veličine tog sveta.![]()
Odgledao prvu epizodu......malo mlako, ali ipak obecava![]()
Imaju.Je l imaju Hrvatski titlovi na netflixu?
Pa dobro, radnja serije se odigrava 10.000 godina pre filmova. A i nije realno ocekivati da budzet filmova i serije bude isti.Meni je ovo veliko razočaranje. Izgleda nekako jeftino. Montaža je haotična. Nakon Vilnevovih filmova izgleda razvodnjeno. Fali osećaj veličine tog sveta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari