Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2024)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
topla preprouka za
La última noche en Tremor
kad nisam prespavao jutros na posao zakasnio
Prve 3 epizode mi delovao kao prosecan psiho-triler i bio fazonu,a znam kakav ce kraj biti, kad ono....

Nobelovac
Lepo, prizemno i odmereno. Na kraju uspeva da kreira atmosferu. Verujem da cu jednog dana pogledati opet.

8/10

Final space prva sezona je fenomenalna, ali se nešto onda jako čudno desilo sa glasom glavnog lika. Mislio sam da je drugi glumac, ispostavilo se da nije. Baš mi je sam lik nekako bio degradiran promenom glasa.
Uglavnom, druga sezona mi je baš bila slabija. Posle se sa trećom popravilo, ali mi je prva ostala omiljena.

Probaj ovu drugu, meni je i bolja nego Final.

Izrazito trippy uradak. 😊

Ima tema za anime:

Sori sto kvarim zabavu, ali jednostavno pravila foruma moraju da se postuju. 😇

Ima tema za anime:

Sori sto kvarim zabavu, ali jednostavno pravila foruma moraju da se postuju. 😇
Ništa od navedenog nije anime ;) animirane serije =/= anime.

Tulsa King skroz OK serija za razbibrigu, nije dosadna, što mi je najvažnije 6.5/10

Silo 1 epizoda druge sezone, onako, malo mi je baš razvučena i dosadnjikava

Gledam Sakala i u pretposlednje emitovanoj epizodi videh omaz istoimenom filmu iz 1973.Potuno ista scena kao u filmu cak je glumac obucen isto.

^ Serija ne moze da se meri sa filmom. Bukvalno su je snimili da bi na osnovu filma zaradili neke pare.

Star Trek: The Next Generation
Završila sam prvo repriziranje i sigurno neće biti poslednje. Fantastična serija, ali i dalje smatram da je malo lošija od DS9 i Voyager-a.

Lessons in Chemistry
Odlična adaptacija knjige, čak ni izmene nisu bile loše i lepo su se uklopile u priču.

Meni je ovo veliko razočaranje. Izgleda nekako jeftino. Montaža je haotična. Nakon Vilnevovih filmova izgleda razvodnjeno. Fali osećaj veličine tog sveta.
Pa dobro, radnja serije se odigrava 10.000 godina pre filmova. A i nije realno ocekivati da budzet filmova i serije bude isti.
Meni je vrhunska prva epizoda Dune Prophecy

Odledai prvu sezonu serija Optizenik na Star (foxu). Prva sezona drzi paznju prija mi tempo od jedne epizode nedeljno jer i nemam vise vremena. Dobre krimi price sa malo neocekivanim desavanjima. Solidna 7. Da li ce star da pusta i drugu sezonu? https://m.imdb.com/title/tt7949212

Dune Prophecy meni odlična ova prva epizoda obećava zanimljivu radnju, glumačka ekipa za divno čudo jako dobra, ništa korektnost i te gluposti.
Posle neviđeno dosadnog From ovo mi baš leglo.

Dune Prophecy takodje izgleda ce biti odlicna serija, komplikovana, zanimljiva i misticka, bolja od filmova verovatno

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno